bety Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 NOWY TARG 17.VIII.2008 (CWC) Sędzia: Maciej Kozber PSY Klasa szczeniąt: VAX Nocne Życzenie Klasa pośrednia: Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT Klasa otwarta: HIRO z Miasta Na Soli OSJAN z Czarnej Olszy SUKI Klasa młodzieży: Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT Klasa otwarta: COLA z Olexovho Dvora Pzdr Quote
buckshot Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Pełny katalog będzie dostępny na stronie ZKwP Nowy Targ w najbliższych dniach, już napewno stawka powiekszy się o dwa psy, zobaczymy może będzie ich więcej.......:p Pozdrawiamy Quote
bety Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 buckshot napisał(a):Pełny katalog będzie dostępny na stronie ZKwP Nowy Targ w najbliższych dniach, już napewno stawka powiekszy się o dwa psy, zobaczymy może będzie ich więcej.......:p Pozdrawiamy Wiem wiem :p Pzdr Quote
Sylwia^^ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 NOWY TARG 17.VIII.2008 (CWC) Sędzia: Maciej Kozber PSY Klasa szczeniąt: VAX Nocne Życzenie - obiecujący Klasa pośrednia: MAFIOSO Kariotyda - lok.2, bdb Maroteam BOSTON AT BUCKSHOT - lok.1,dosk, CWC, NDPwR, BOB Klasa otwarta: HIRO z Miasta Na Soli - lok.2, bdb OSJAN z Czarnej Olszy - lok.1, dosk (bez CWC) SUKI Klasa młodzieży: Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT - bdb Klasa otwarta: COLA z Olexovho Dvora-bdb Pozdrawiam;) Quote
buckshot Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Wstawiamy jedyne fotki Amerykańca z tej wystawy, więcej nie mamy, bo wszyscy byli bardzo zajęci ;) RES. BIS ODDZIAŁU, BOB Pozdrawiamy Quote
bety Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 buckshot napisał(a):Wstawiamy jedyne fotki Amerykańca z tej wystawy, więcej nie mamy, bo wszyscy byli bardzo zajęci ;) Dobre i tyle ;) Dzięki Pzdr Quote
buckshot Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Może następnym razem uda nam się coś więcej napstrykać ;) Quote
flashka-g Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Bostonek ślicznie wygladał, nie wiem tylko dlaczego sędzia nie postawił go na pudle na BOG bo na pewno sobie zasługiwał!:angryy: Quote
buckshot Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 flashka-g napisał(a):Bostonek ślicznie wygladał, nie wiem tylko dlaczego sędzia nie postawił go na pudle na BOG bo na pewno sobie zasługiwał!:angryy: Dzięki za miłe słowa :) Może innym razem Bostonek załapie się na mjejsce na BOG-u ... ;) Quote
Recommended Posts