strumyk Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Podczas ostatniego weekendu pojechalismy na 2 miedzynarodowki - Vilnius Summer, gdzie sedziowala Hassi Assenmacher-Feyel (D) oraz Baltic Winner, na ktorej sedziowal Cristian Stefanesku (Ro). W niedziele 3 klubowki - Klubu Bullteriera (sedzia Boris Chapiro (F)), Klubu AST i SBT (sedzia Rajko Rotner (Slo) i Litewskiego Klubu Teriera (sedzia Carl-Gunnar Stafberg (S)) Jestesmy baaaardzo zadowoleni z wynikow :) Tak wiec: Human Dogs Linda Evangelista pewnie rozpoczety Ch. Litwy :loveu: 4xCAC, 1xCACIB, Balter Winner 2008 :loveu: Human Dogs Shaquille O'Neil rozpoczal i skonczyl Ml. Ch. Litwy :loveu: 4xNJwR, 1xBOB (szczynek ma 14 m-cy), Vilnius Summer Junior Winner 2008; klubowki: Ml. Zw. Klubu Bullteriera 2008 i IV na BIS Junior, Ml. Zw. Klubu AST i SBT 2008, Ml. Zw. Klubu Teriera czyli Junior Balter Winner 2008 oraz dalej na tej wystawie I miejsce BIS Junior i V miejsce BIS Klubu Teriera Przy okazji gratulacje dla Agaty Kalicinskiej, ktorej Gang-Staff Wild Thing stanal na BISach tuz przed nami na 4 lokacie :) Kilka zdjec (reszta na naszej stronie www.alfatauri.pl jak tylko czas pozwoli): Linda Shaq po wygraniu BOBa - Klub Teriera Shaq w doborowym towarzystwie 15 psow na BIS Juniorow I na I lokacie BISa Juniorow:) Quote
strumyk Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Zaraz potem Shaq walczy o BISa Klubu Teriera - w sumie weszlo 19 psow I staje na 5 lokacie :) I nasze "stadko" z czescia nagrod zdobytych w niedziele :) Natomiast Lindzik w sobote olsnila sedziego i stad CACIB Quote
agastaffbull Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Brawo, brawo, brawo!!!! Super, super, super:):):) Wielkie gratulacje! A fotka Lindy i Shaque'a z trofeami jest rewelacyjna, pięknie się obłowiliście:)! Quote
Canaveral-staff Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 gratulowałam juz w temacie wystaw ale i tu należą się Wam :multi::multi::multi:GRATULACJE:multi::multi::multi: ps.prosiłam o zdjęcia ale już znalazłam;) Quote
Vorph Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dagmarko - jeszcze raz ogromne gratulacje! :multi::multi::multi: Quote
strumyk Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Bardzo dziekujemy :) Ja z kolei chcialabym pogratulowac i podziekowac Mirkowi i Laurze, bo to jednak dzieki nim mamy nasze male wariaty Quote
Sebastian Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [SIZE="4"]Wspaniałe sukcesy! Gratulujemy!!!:multi: czekamy na fotki i całą staweczkę, bo taka wystawa to chyba mocno obstawiona była?... Quote
Janasz Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dziękujemy Ci Dagmara za miłe słowa pod naszym adresem i bardzo mocno Ci gratulujemy osiągniętego sukcesu :multi: . Świetnie pokazywałaś swoje pociechy. :lol: Życzymy Wam następnych tak pięknych sukcesów!!! :multi::multi::multi: www.humandogs.com.pl Quote
Recommended Posts