Slomka22 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Norka rozgladaj sie za domkiem, a moze domek Cie wypatrzy Quote
Slomka22 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Norka ale Tys uparta - szybko szukaj chaty Quote
kikou Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Nora niestety jest bardzo płochliwa...chyba kompletnie zapomniała człowieka.... ucieka nawet przed panem który ją karmi... nikt z ulicy jej nie adoptuje (chociaż jast naprawde piekna, ma cudowną smukłą sylwetke...) ponieważ ona w ogóle nie podchodzi do siatki... zrobiłam jej kilka nowych zdięć, zamieszcze na dniach.... Quote
kikou Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [IMG]http://images28.fotosik.pl/293/6751cf2c80dd8e1d.jpg[/IMG] [IMG]http://images29.fotosik.pl/293/cead246dd7c383aemed.jpg[/IMG] Quote
kikou Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 fotki marne, ściągane z daleka....bo sunia zupełnie nie podchodzi do siatki... [IMG]http://images24.fotosik.pl/294/4ac3d20f4dc38c7f.jpg[/IMG] Quote
Worel Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 malutki ruch na tym watku....:-( moze zaprosic cioteczki/wujeczki z okolic Trzebnicy (Lublin, Wroclaw, etc) na watek? Na mapie dogo na pewno sie juz zarejestrowali...najlepiej porozsylac zaproszenia na PW z linkiem do watku, to bedzie wiecej glooooow do myslenia. sunka jest pienka i pewnie najlepiej byloby znalezc dla niej DT, by sie zaprzyjaznila z czlowiekiem....ale kto wie, moze ktos sie i w takiej plochliwej zakocha?:loveu: Quote
GoskaGoska Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Dt to jak na lekarstwo calkowity brak , ciotki wiedzą, ale przy takiej masie pieskow to jakos o Norze wszytscy zapominają :( Quote
Worel Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 a moze by ja "lansowac" jako doberman? ma takie dluuuuugie nozki, smukle, i to umaszczenie....... moze zmienic tytul? a moze tak ja niemieckiego poduczyc i sprobowac wypromowac przy organizacjach niemieckich? jedna z dobrym doswiadczeniem i dobra renoma na dogo, pamietam, opiekuje sie wlasnie dobermanami.....i dobermano-podobnymi :lol: Quote
kikou Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 podaj prosze jakiś namiar na tę organizację Quote
Worel Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 to ta o ktorej mowa na tym watku http://www.dogomania.pl/forum/f97/sznaucery-124203/ ja osobiscie nie wydawalam im psow. ale na dogo juz nieraz czytalam o udanych adopcjach dobermanow calych, bez lapki, nie-do-konca-dobermanow, etc. a noz warto sprobowac? Quote
pixie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 kikou napisał(a):podaj prosze jakiś namiar na tę organizację kikou wysylam link do AisaK ona takze pomaga w adopcjach z ta organizacja juz dzis owilam jej o tej suni..moze nawet domek w Polsce dobry AisaK znajdzie dla niej... Quote
Worel Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 pixie napisał(a):kikou wysylam link do AisaK ona takze pomaga w adopcjach z ta organizacja juz dzis owilam jej o tej suni..moze nawet domek w Polsce dobry AisaK znajdzie dla niej... merci, Pixie :loveu: Quote
kikou Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 cudownie dziewczyny.... Norka troszke osamotniona na wątku...bo ostatnio całą energie pochłonęły inne "rozbitki" ...takie już nad grobem.... Quote
aisaK Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mam prośbę: wyslijcie mi zdjęcia (jak najładniejsze) i opis (krótki ale tresciwy) tej suni, ok? na adres: ktara@poczta.onet.pl a ja wysle ją do org. niemieckiej, z którą współpracujemy, ale niczego nie obiecuje ;) dziekuje Quote
pixie Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='aisaK']Mam prośbę: wyslijcie mi zdjęcia (jak najładniejsze) i opis (krótki ale tresciwy) tej suni, ok? na adres: ktara@poczta.onet.pl a ja wysle ją do org. niemieckiej, z którą współpracujemy, ale niczego nie obiecuje ;) dziekuje :multi::multi::multi::multi::multi::multi: aisaK dzieki!!!!! Quote
Recommended Posts