Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cropka napisał(a):
Pozwolę ;) śmieszne, że piszą to właśnie właścicielki ciemnych pręgusów :lol:.

Jednak zaloze sie, ze tak jak dla mnie Emiko jest niekwestionowanym nr 1 tak dla Ciebie Twoja kita jest number one :p

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wani napisał(a):
Jednak zaloze sie, ze tak jak dla mnie Emiko jest niekwestionowanym nr 1 tak dla Ciebie Twoja kita jest number one :p

No oczywiście :razz: choć Emiko i Eriko były moimi faworytkami z miotu E, Eriko, bo taki czarnuszek kudłaty to był, a Emiko słodziak najmniejszy :loveu:. Emilka kochana dawała mi tulić maluchy-wspaniały ma charakterek. Najlepsze czego mogę życzyć waszej dziewczynce, to odziedziczenie charakterku po mamusi-naprawdę cudowna jest(moja ulubienica wśród Izisowych kitek).

A teraz koniec OFF'a ;). Asiu dzięki za obszerną fotorelację, nie z wszystkimi ocenami zgadzam się w 100%, ale chyba sędziowanie było niezłe(czy pan sędzia używał przy kitkach też swojej prywatnej wypasionej miarki w profesjonalnym neseserku? :evil_lol:).

Posted

cropka napisał(a):
No oczywiście :razz: choć Emiko i Eriko były moimi faworytkami z miotu E, Eriko, bo taki czarnuszek kudłaty to był, a Emiko słodziak najmniejszy :loveu:. Emilka kochana dawała mi tulić maluchy-wspaniały ma charakterek. Najlepsze czego mogę życzyć waszej dziewczynce, to odziedziczenie charakterku po mamusi-naprawdę cudowna jest(moja ulubienica wśród Izisowych kitek).

Emiko byla Ksiezniczka, a Eriko Czarnula i faktycznie prawie takie same... Izis zadawala nam zagadki, ktore to nasze malenstwo, a my biedni sie mylilismy :roll:
Jesli chodzi o charakterek to ja caly czas powtarzam, ze ona jest wyjatkowa jak na akite i mam nadzieje, ze taka pozostanie na zawsze :)

Rowniez jeszcze raz wielkie dzieki za bogata fotorelacje...
a moze ktos jeszcze cos wrzuci? :p

Posted

Sędzia zadnego psiak nie mierzył ale może miarkę miał :eviltong:

Zdjęcia pewnie jeszcze ktoś wrzuci, może za jakiś czas Chris odzyskać kompa i nadrobi fotorelacje z wystaw.

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Koniec Mojej Fotorelacji !!!

Super fotorelacja!!!!!! Dziękujemy Asiu.

Nie wierzę, że Adam nie miał ze sobą aparatu. Może jeszcze będziemy się cieszyć wrocławskimi klimatami?

Posted

[quote name='Asiunia02']JEŚLI KTOŚ MA JAKIEŚ FAJNE ZDJĘCIA Z WYSTAWY A NIE CHCE MU SIE WKLEJAĆ TO PROSZĘ O PRZESŁANIE NA MAILA I JA SIĘ POŚWIĘCE :lol:

Asiunia jesteś prawdziwym aniołem :loveu: bardzo akitniętym aniołem :lol::lol::lol:
my także dziekujemy za fotki :multi:
ja za chwilkę tez wrzucę ich trochę,nie będę Ciebie fatygować,bo to byłaby podwójna praca.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :lol:

Posted

Halniaki piękne sunie i zdjęcia rzeczywiście oddają ich urodę. Niedługo poznam wreszcie Kimiko i na żywo zobaczę tą śliczność. To moja faworytka wśród akitek Ani. Pozostałe kitki ze zdjęć też cudowne, ale wiadomo, że szczególnie bliskie są mi pręgusy ;). Renso to śliczna puchata białaska, chętnie pooglądam ją na wystawach :p, a Tera Go ma piękną dziewczęcą główkę. Przyznam, ze miałabym duży problem z porównaniem urody tych dziewczyn :roll:.

Posted

AKITY-HalneWzgórze napisał(a):

i moim skromnym zdaniem najwiekszy problem miał sędzia w klasie szczeniąt suczek

Zgadzam sie... wszystkie panienki sliczne... :)

Posted

[quote name='anko']Sylwia, GRATULUJEMY :laola:

[SIZE=2]:ylsuper: Gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW :klacz:

My również przyłączamy się do GRATULACJI dla wszystkich ZWYCIĘZCÓW!! :Rose:

Największe GRATULACJE dla HANU vel Whisky i Sylwi!! :BIG::BIG::BIG:

Dziewczyny jestem z Was bardzo DUMNA! BOB dla suni na międzynarodowej wystawie, na dodatek w tak imponującej stawce, to naprawdę niebywały sukces! :multi::multi::multi:

Wczoraj miałam okazję podziwiać Whiskunię na żywo. Ona jest teraz w rewelacyjnej formie :loveu: