wani Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 cropka napisał(a):Pozwolę ;) śmieszne, że piszą to właśnie właścicielki ciemnych pręgusów :lol:. Jednak zaloze sie, ze tak jak dla mnie Emiko jest niekwestionowanym nr 1 tak dla Ciebie Twoja kita jest number one :p Quote
cropka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 wani napisał(a):Jednak zaloze sie, ze tak jak dla mnie Emiko jest niekwestionowanym nr 1 tak dla Ciebie Twoja kita jest number one :p No oczywiście :razz: choć Emiko i Eriko były moimi faworytkami z miotu E, Eriko, bo taki czarnuszek kudłaty to był, a Emiko słodziak najmniejszy :loveu:. Emilka kochana dawała mi tulić maluchy-wspaniały ma charakterek. Najlepsze czego mogę życzyć waszej dziewczynce, to odziedziczenie charakterku po mamusi-naprawdę cudowna jest(moja ulubienica wśród Izisowych kitek). A teraz koniec OFF'a ;). Asiu dzięki za obszerną fotorelację, nie z wszystkimi ocenami zgadzam się w 100%, ale chyba sędziowanie było niezłe(czy pan sędzia używał przy kitkach też swojej prywatnej wypasionej miarki w profesjonalnym neseserku? :evil_lol:). Quote
wani Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 cropka napisał(a):No oczywiście :razz: choć Emiko i Eriko były moimi faworytkami z miotu E, Eriko, bo taki czarnuszek kudłaty to był, a Emiko słodziak najmniejszy :loveu:. Emilka kochana dawała mi tulić maluchy-wspaniały ma charakterek. Najlepsze czego mogę życzyć waszej dziewczynce, to odziedziczenie charakterku po mamusi-naprawdę cudowna jest(moja ulubienica wśród Izisowych kitek). Emiko byla Ksiezniczka, a Eriko Czarnula i faktycznie prawie takie same... Izis zadawala nam zagadki, ktore to nasze malenstwo, a my biedni sie mylilismy :roll: Jesli chodzi o charakterek to ja caly czas powtarzam, ze ona jest wyjatkowa jak na akite i mam nadzieje, ze taka pozostanie na zawsze :) Rowniez jeszcze raz wielkie dzieki za bogata fotorelacje... a moze ktos jeszcze cos wrzuci? :p Quote
Asiunia02 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Sędzia zadnego psiak nie mierzył ale może miarkę miał :eviltong: Zdjęcia pewnie jeszcze ktoś wrzuci, może za jakiś czas Chris odzyskać kompa i nadrobi fotorelacje z wystaw. Quote
Asiunia02 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 JEŚLI KTOŚ MA JAKIEŚ FAJNE ZDJĘCIA Z WYSTAWY A NIE CHCE MU SIE WKLEJAĆ TO PROSZĘ O PRZESŁANIE NA MAILA I JA SIĘ POŚWIĘCE :lol: Quote
Tomonari Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Asiunia02 napisał(a):Koniec Mojej Fotorelacji !!! Super fotorelacja!!!!!! Dziękujemy Asiu. Nie wierzę, że Adam nie miał ze sobą aparatu. Może jeszcze będziemy się cieszyć wrocławskimi klimatami? Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Asiunia02']JEŚLI KTOŚ MA JAKIEŚ FAJNE ZDJĘCIA Z WYSTAWY A NIE CHCE MU SIE WKLEJAĆ TO PROSZĘ O PRZESŁANIE NA MAILA I JA SIĘ POŚWIĘCE :lol: Asiunia jesteś prawdziwym aniołem :loveu: bardzo akitniętym aniołem :lol::lol::lol: my także dziekujemy za fotki :multi: ja za chwilkę tez wrzucę ich trochę,nie będę Ciebie fatygować,bo to byłaby podwójna praca. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :lol: Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 nie będzie chronologicznie i nie wszystkie akitki mamy na naszych fotkach. wybrałam też fotki najrzetelniej oddające piękno akitek :lol: i moim skromnym zdaniem najwiekszy problem miał sędzia w klasie szczeniąt suczek Quote
cropka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Halniaki piękne sunie i zdjęcia rzeczywiście oddają ich urodę. Niedługo poznam wreszcie Kimiko i na żywo zobaczę tą śliczność. To moja faworytka wśród akitek Ani. Pozostałe kitki ze zdjęć też cudowne, ale wiadomo, że szczególnie bliskie są mi pręgusy ;). Renso to śliczna puchata białaska, chętnie pooglądam ją na wystawach :p, a Tera Go ma piękną dziewczęcą główkę. Przyznam, ze miałabym duży problem z porównaniem urody tych dziewczyn :roll:. Quote
Tomonari Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 cropka napisał(a): Renso to śliczna puchata białaska, chętnie pooglądam ją na wystawach :p. Białasek ;) Quote
wani Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 AKITY-HalneWzgórze napisał(a): i moim skromnym zdaniem najwiekszy problem miał sędzia w klasie szczeniąt suczek Zgadzam sie... wszystkie panienki sliczne... :) Quote
Agappe Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Asia, Jola wspaniała fotorelacja!! czekam na więcej halniaczkowych zdjęć :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='anko']Sylwia, GRATULUJEMY :laola: [SIZE=2]:ylsuper: Gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW :klacz: My również przyłączamy się do GRATULACJI dla wszystkich ZWYCIĘZCÓW!! :Rose: Największe GRATULACJE dla HANU vel Whisky i Sylwi!! :BIG::BIG::BIG: Dziewczyny jestem z Was bardzo DUMNA! BOB dla suni na międzynarodowej wystawie, na dodatek w tak imponującej stawce, to naprawdę niebywały sukces! :multi::multi::multi: Wczoraj miałam okazję podziwiać Whiskunię na żywo. Ona jest teraz w rewelacyjnej formie :loveu: Quote
Recommended Posts