MagicJohnson Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Florka, dzieki :loveu::eviltong::cool3: A my wczoraj mielizmy wazny wieczor... Joyek swietkowal swoje 4 urodzinki:multi: Quote
Florka_xyz Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 No to wszystkiego najlepszego dla Joyka :loveu: Wybieracie sie moze do PL na jakas wystawe ? albo jest sznasa porozmawiania z Toba na GG albo skype ?;) Quote
Grazka_belferka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 jestem nowym użytkownikiem forum i właścicielką pudla średniego o imieniu Mozart- piesek nie ma rodowodu,był kupiony jako zaniedbany,wychudzony szczeniaczek,teraz jest ulubieńcem całej rodziny.Jestem zakochana nie tylko w moim pudelku ale fascynuje mnie cała rasa pudli. Moim marzeniem jest aby zamieszkał z nami pudel standard,dlatego tez szukam osób z którymi mołabym podzielić się swoja fascynacją ale przede wszystkim które mogłyby byc dla mnie pomocne i mogłyby udzielić mi rad dotyczących tych piesków. Quote
MagicJohnson Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Florka_xyz napisał(a):No to wszystkiego najlepszego dla Joyka :loveu: Wybieracie sie moze do PL na jakas wystawe ? albo jest sznasa porozmawiania z Toba na GG albo skype ?;) Dzieki znowu ;) do Pl poki co niegdzie sie nie wybieramy.. mam duzo pracy i jakos troche zapuscilismy sprawy z wystawami.. a jeszcze ten kryzys ekonomiczny, hehe :evil_lol: ale wazne ze Joyek wciaz w kondycji:lol::evil_lol: a pogadac zawsze prosze na skype - cocobarocco1 :lol: Quote
MagicJohnson Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Grazka_belferka napisał(a):jestem nowym użytkownikiem forum i właścicielką pudla średniego o imieniu Mozart- piesek nie ma rodowodu,był kupiony jako zaniedbany,wychudzony szczeniaczek,teraz jest ulubieńcem całej rodziny.Jestem zakochana nie tylko w moim pudelku ale fascynuje mnie cała rasa pudli. Moim marzeniem jest aby zamieszkał z nami pudel standard,dlatego tez szukam osób z którymi mołabym podzielić się swoja fascynacją ale przede wszystkim które mogłyby byc dla mnie pomocne i mogłyby udzielić mi rad dotyczących tych piesków. Jak fajnie!!! Wspaniale ze pudelki odnajduja swoje domy, gdzie sa pieszczone i kochane:multi::loveu: Quote
MagicJohnson Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 do kompanii Joyego dolacza biala ksiezniczka - Simona :loveu::loveu::loveu: http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs471.snc3/25842_1228717172022_1651861616_669011_2149658_n.jpg Quote
Śnieżynka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 można coś więcej o pięknej białej paniennce uslyszec :) Quote
Recommended Posts