Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MagicJohnson']pati, dzieki, poszukam dzis w swojej "kartotece" czegos ladnego i ciekawego :user:

Florka_xyz, niestety.. do Bialegostoku nie przyjedziemy... :shake: postanowilismy, ze w tym roku wystarczy nam wystaw na Litwie :fadein::fadein::fadein:

Jej szkoda :-(No ale mam nadzeje ze jeszszcze nie jedna wystawa przed nami zeby sie spotkac:lol:A bedziesz moze w Wilnie w pazderniku ?;)

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Jej szkoda :-(No ale mam nadzeje ze jeszszcze nie jedna wystawa przed nami zeby sie spotkac:lol:A bedziesz moze w Wilnie w pazderniku ?;)

gdzies sie spotkamy obowiazkowo :fadein:
a na Litwie bedziemy prawie na wszystkich wystawach :multi:

Posted

Sliczny byl juz za mlodu . Strasznie mi sie podoba jak mu spinasz wlos . Wyglada jak diabelek :evil_lol: Kartoteka na pewno duuza wiec niecierpliwie czekam na wiecej fot. Ach ja to jak zwykle nienasycona :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

cudowne sa na prawde no ale zeby taka meskosc i w papilotach jak ta Szelma z takim chlopem sie pokazala :lol:

a czy maz i zona to ja nie wiem ... zwiazek nieskonsumowany sie nie liczy :evil_lol:

• 3 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Witam znowu wszystkich.... :multi: bo juz calkiem od wszystkich forumow odeszlismy.. Joy sobie odpoczywa od nowego roku... zadnych wystaw - prawie jak na pensii :lol::evil_lol: ale juz wiosna sie zaczela, wiec szybko pojedziemy znowu do sedzi:lol:

zeby juz calkiem nie zapomnielibyscie o nas, kilka zdjec Joyka.. prawda stare juz, bo jakos fotkanie wypada nam na wystawach tylko ... :evil_lol::roll:

Posted

no i jeszcze kilka, juz nareszcie nie z show :lol::lol::lol:

zdjecia az z grudnia... Joyek zarosniety jak mis, mielismy troche swieto, wiec zgolilismy chociaz nos :cool3: a prawda i zmino bardzo bylo, tak tyleczek grzelismy ;)

• 2 months later...
Posted

No dobra... :mad: u Rity juz sie rozpoczely wakacje, bede miala troche wiecej czasu na forum :loveu: i nareszcie bede mogla zasypac was zdjeciami Joya, juz sie ich troche mam.. :multi::p

tak dla poczatku, to kilka nowszych.. w ten weekend bylismy na wystawie, Joyek teraz znowu ladniutki-czysciutki :loveu::loveu::loveu:

takze z tej wystawy.. uwielbiam te dwa foty, prawdziwy charakter "mego mezczyzny" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:

http://i42.tinypic.com/20jmuf8.jpg

dobra, dalej... tu kilka zdjec znad morza... wydzielibyscie jak Joy je uwielbia.. :loveu::loveu: w tym tygodniu z przyjaciolmi znowy tam sie wybieramy, oczywiscie razem z Joyem :multi:

• 1 month later...
Posted

martyna. napisał(a):
Joyek pieknie sie prezentuje :loveu::loveu: Gratulujemy BIS'a :multi:

Dziekujemy ;) Joyek fajnie sie prezentowal... chociaz lalo caly dzien.. a "moj chlopak" niezabardzo sobie lubi skakanie po kaluzach... :lol::evil_lol: