Sebastian Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 A może Toruń??? Moja Zosieńka po małym urlopie wystawowym wraca na ring:lol: Pozdrawiamy i do zobaczenia! jak się ktoś wybiera?...;):lol: 17.08.2008 Sędzia Elżbieta Chwalibóg. Quote
Vorph Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Kasiu, Seba - W takim razie do zobaczenia! :lol: My tym razem tylko z Vaskiem :roll: Quote
strumyk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No i chyba Vigora nie zabraknie, w koncu to u nich :) Quote
Patka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ja też będę bez brzucha tym razem :) Rudex oczywiście także :diabloti: Quote
Sebastian Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 No proszę, super! myślę że można się spodziewać także Romeo wklasie otwartej:loveu: A może champion? Quote
Sebastian Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Patka napisał(a):czyli Sebastian odliczamy dni ;) przed nami jeszcze Sopocik;) Quote
Canaveral-staff Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 strumyk napisał(a):No i chyba Vigora nie zabraknie, w koncu to u nich :) szczerze powiem ,że nawet nie wiem czy VIGOR będzie pokazywany,nie rozmawiałam z właścicielami na temat tej wystawy ale głupio by było gdyby Go nie zgłosili;) a co do Sopotu to powoli sie pakujcie,do zobaczenia:multi: Quote
Sebastian Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Canaveral-staff napisał(a):szczerze powiem ,że nawet nie wiem czy VIGOR będzie pokazywany,nie rozmawiałam z właścicielami na temat tej wystawy ale głupio by było gdyby Go nie zgłosili;) No chyba Kasiu nie chcesz nam tu napisać że poważnie nie wiesz>? :lol: tak to tajemniczo zabrzmiało:lol: drżyjcie narody heh :lol::lol::lol::smokin: Quote
Vorph Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 strumyk napisał(a):No i chyba Vigora nie zabraknie, w koncu to u nich :) Z tego co wiem, Vigora nie bedzie, bo wlasciciele gdzies wyjezdzaja. Ale na 100% nie wiem, bo z p. Wiesławem rozmawialam pod koniec lipca. Pozdrawiam :lol: Quote
Canaveral-staff Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Sebastian napisał(a):No chyba Kasiu nie chcesz nam tu napisać że poważnie nie wiesz>? :lol: tak to tajemniczo zabrzmiało:lol: drżyjcie narody heh :lol::lol::lol::smokin: tak jak Marta powiedziała ,Vigora na tej wystawie zabraknie:shake::shake::shake: Króle mają zaplanowany wyjazd,potwierdzono wczoraj wieczorem;) Quote
Patka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 stawki rozpusta staffików ;) 6 :razz: http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Torun_plan.pdf Quote
Sebastian Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Patka']stawki rozpusta staffików ;) 6 :razz: http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Torun_plan.pdf Z czego dwa moje, normalnie tłok :eviltong:hahaha, taka stawka, ale napewno będzie doborowa:lol: szkoda że nas tak mało... Quote
Patka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 agnethka :razz: normalnie ale miałaś roboty ;) a swoja droga Toruń taki piękny sędzia fajna a tak mało staszków :razz: Quote
Canaveral-staff Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 UWAGA,UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkim zaintersowanym donoszę,że zwycięzcą rasy na krajowej wystawie w TORUNIU został: :multi::multi::multi: VERSUS Dynastia Bulli :multi::multi::multi: serdeczne gratulacje ,teraz Vasko czeka na BISy -powodzenia,trzymam kciuki ;) więcej o wystawie i wynikach napisze Marta jak wróci fotki na pewno też będą ;) Quote
Patka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Miałam przyjemność poznać przemiłych właścicieli Vasca :loveu: , a Rudex stanąć do porównania z nim i zasłużenie przegrać :evil_lol: nawet nie padało :evil_lol: Jestem niemal zadowolona z występu Rudej I jak zawsze pozdrawiam przemiłych Towarzyszy niedoli Sebastiana z narzeczoną :cool3: i przemiłym psim duecikiem :loveu: szkoda że Wszyscy sie niemal wystraszyli pogody :) Wielkie gratulacje Quote
lukann Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ode mnie też przyjmij gratulacje!!!! BRAWO!!!! Quote
Patka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 lukann :buzi: cieszymy się ale jest sporo pracy przede mną i Rudą Maupą jeśli nie chcemy się stać pośmiewiskiem w większej stawce ... ale miło sie słucha komplementów bardzo miłej swoja drogą Pani sędziny :cool3: Quote
hun Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Patka ogromiaste gratulacje dla RUDEKSOWJ córci CHARGERKOWEJ,jak również i dla Ciebie :multi::multi::multi::multi::multi: GRATULACJE WIELGAŚNE dla ZOSI I ZUZOLA,ORAZ SEBASTIANA :multi::multi::multi::multi::multi::multi: GRATKI dla VERSUSA i dla właściciela-:multi::multi::multi::multi::multi: F amily Buldożer Quote
Vorph Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Dziekujemy wszystkim za gratulacje! Tak jak napisala Kasia, Vasco - I lokata, CWC, NDPwR, BOB oraz zakwalifikowal sie do pierwszej piatki na BOG :multi: A tym samym Vasco rozpoczal dorosly Championat! :multi: Milo bylo Cie poznac, Patka. Mam nadzieje, ze jeszcze na jakiejs wystawie sie spotkamy :lol: I fotki, na razie tylko Vakiego: Quote
Patka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 pięknie chłopak sie prezentuje :) Ja też mam nadzieję jeszcze Was spotkać :) :razz: i zagadać :evil_lol: Quote
Vorph Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Lepiej późno niż wcale: Vasco na grupie : ONLY Moon In Staff : Quote
Recommended Posts