Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam mały kwiatuszek z mojej hodowli

Reggae Knight Fantazja Szpic-Moll, syn Powerpom Born To Success i Powerpom Dance With Me, właśnie kończy 2 miesiące i wystartuje na wystawie w Łodzi. Proszę o wyrozumiałość i tolerancję dla bardzo młodego zawodnika.

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję za dobre słowa i mam nadzieję ,że Reggae nie przestraszy się i nie popłacze.Pierwszy raz będę usiłowała wystawić szczenię w klasie baby i cieszę się ,że jest to możliwe na wystawie w Łodzi .Brawo dla Łodzi.

Posted

Karma napisał(a):
Bardzo dziękuję za dobre słowa i mam nadzieję ,że Reggae nie przestraszy się i nie popłacze.Pierwszy raz będę usiłowała wystawić szczenię w klasie baby i cieszę się ,że jest to możliwe na wystawie w Łodzi .Brawo dla Łodzi.

mam nadzieje, że będzie dzielny....przecież już duuuuży jest ;)

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']urocze maleństwo :loveu:

...a ja go już widziałam :lol:

A.

A ja tez go juz widzialam:lol:;):lol:

Ula ,gratuluje,zapowiada sie super

Magi

• 6 months later...
Posted

Poniewaz smutno w galerii szczeniat, pokazuje pierwszy miot w mojej hodowli w tym roku
Jest to szczenię pies urodzony 02.02.2010 matka jest Tabia Lvi Domov, a ojcem jest Pom-Elite's Golden Sun.
Ojciec szczenięcia jest Międzynarodowyn Championem Piękności, Championem Norwegii, Szwecji, Finlandii, Danii, Norwegian Winner 2004,2005,2007,2008. Nordic Winner 2006, Swedish Winner 2006,
Zwycięzca Świata 2008- Sztokholm.
Mały nazywa się Baron von Fantazja Szpic-Moll.

Posted

Gratuluje pieknego puchatka-Tobie Karmo,mamie-Tabii Lvi Domov,tatusiowi-Snoopiemu i jego wlascicielowi-Dag Løken.Niech rosnie i rozwija sie na pieknego pomka.Imie ma bardzo arystokratyczne.Pozdrawiam.

Posted

Witam małego ślicznego Baronka w grupie pomeranianów polskich. Karma ,życzę aby przyniósł Ci wiele radości i satysfakcji na wystawach krajowych jak i zagranicznych.

Po wielu wielu trudach udało mi się znów zalogować na forum.

Posted

Witaj Karmo!-Dziekujemy za zdjecia pieknego Barona,a moze masz w zanadrzu jeszcze jakies inne pieknosci?-Jesli masz,to podziel sie Twoja radoscia z nami...-Zawsze jest milo popatrzec na malusienkie cudenka.Pozdrawiam serdecznie.