Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ARKA napisał(a):
Kurcze, jak piszecie to domowy, czyjs psiak, zle nie wyglada siersc, nie jest zaniedbany. Skad byl zabrany, z jakiej miejscowosci, moze go wlasciele szukają tylko nie wiedza dokladnie jak i gdzie szukac:shake:

Z tego co się dowiedziałam, to Pudel był w dość kiepskim stanie :shake: Był cały w odchodach i dredach (po ich wycięciu tyłek i łapy ma prawie łyse ) , więc pewnie długo się błąkał. Dowiem się jaka jest jego historia i coś spróbujemy zrobić, żeby odnaleźć jego właścicieli. Jednak nie pałam optymizmem :-( A do tego psiak jest na tyle stary i wyniszczony, że nie ma za wielkich szans na adopcje ani na wpuszczenie do stada...

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ze schronu prawie nic nie wyszło :shake: adopcje stoją... :-(

Niestety przyszły nowe psiaki:

Przyszła sunia cos w stylu Owczarek Niemiecki
sunia nazywa się TARA
Przyjazna, miła suka.

I taki oto nowy przybytek , pręgowany maluszek był jeszcze ślepy znaleziony w reklamówce nad rzeką :placz:
Dzis juz otwiera oczka ale potrzebuje stałej opieki :shake: albo mamki

Posted

Owieczka napisał(a):
transport da się załatwić jesli tylko powiesz żeby przywozić :roll:

przywozic przywozic :multi:
moja kruszyna napewno szybko dom znajdzie wiec dla tego miejsce mam :loveu:

Posted

MartynaP napisał(a):
przywozic przywozic :multi:
moja kruszyna napewno szybko dom znajdzie wiec dla tego miejsce mam :loveu:

powaznie ???? ale jak rozumiem dopiero jak wyjdzie Twoj maluch czy jak? Bo w niedziele mozemy malucha sciagnac z schronu..

Posted

jayo napisał(a):
powaznie ???? ale jak rozumiem dopiero jak wyjdzie Twoj maluch czy jak? Bo w niedziele mozemy malucha sciagnac z schronu..

nie koniecznie jak pojedzie,moze juz teraz.To bylo w sensie ze moja kruszyna szybko pojedzie bo kazdy kocha takie malenstwa.
Moje sa zaszczepione wiec nie ma obaw a maluch lepiej jak najkrocej bedzie w schronie

Posted

MartynaP napisał(a):
jestem mamusią karmiącą wiec jakby co to wiecie :cool3:

Super :multi: tylko dzisiaj do schroniska trafiło drugie znalezione takie maleństwo... :-( Czyli są juz dwa :placz: dopiero co oczy otworzyło ma ok 3 tygodni. Też dziewczynka.

Posted

Owieczka napisał(a):
Super :multi: tylko dzisiaj do schroniska trafiło drugie znalezione takie maleństwo... :-( Czyli są juz dwa :placz: dopiero co oczy otworzyło ma ok 3 tygodni. Też dziewczynka.

macie jakies zdjęcie?

Posted

MartynaP napisał(a):
macie jakies zdjęcie?

Moze Owieczka dostala, ja nie mam.... ale moze jutro sie uda zrobic.

Szukamy transportu na Slask, inaczej mala jutro jeszcze nie przyjedzie, ani jedno, ani drugie..

Posted

MartynaP Tobie to order najlepszej cioteczki zrobię własnoręcznie jak mi zarazy rączki wyleczą :loveu: coś Ci liczba maleńtasów rośnie, dużo masz szufladek :evil_lol:

Posted

[quote name='jolek68']MartynaP Tobie to order najlepszej cioteczki zrobię własnoręcznie jak mi zarazy rączki wyleczą :loveu: coś Ci liczba maleńtasów rośnie, dużo masz szufladek :evil_lol:

własnie nie duzo mam szufladek :eviltong:
dlaczego rosnie ?narazie mam jednego-Kruszyny juz nie licze
i czekam na tego glutka :cool3:

Posted

MartynaP napisał(a):
może założę wątek na transportowym,i na miau

Przydaloby sie - bo nie znalazlam na razie nikogo, kto moglby zawiezc malucha z Warszawy na Slask. Dzis mogl juz przyjechac do Warszawy, ale nie mam go gdzie tez przetrzymac do czasu szukania transportu..

Posted

wczoraj wysłałam tez kilka wiadomości na gg do osób które oferowały transport na innych forach.
Dzis jedna osoba mi odpowiedziala ze bedzie w Warszawie dopiero za 2 tygodnie ale ma jeszcze zapytać koleżanki która jedzie w ten weekend-jeśli ta koleżanka sie nie zgodzi to i tak za dwa ygodnie jest transport pewny.
Choc mam nadzieję ze coś wcześniej się znajdzie-czekam na odpowiedź dziewczyny która czesto jezdzi z Będzina do Warszawy nieukrywam ze na nią liczę :cool3:

Posted

MartynaP napisał(a):
czekam na odpowiedź dziewczyny która czesto jezdzi z Będzina do Warszawy nieukrywam ze na nią liczę :cool3:

no niestety tez dopiero za dwa tygodnie :shake: