esperanza Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Piesek bardzo podobny do Cudniaka tylko mniejszy w wieku około 1- 2 lat oraz terierowata suczka Lawina, w wieku około 4 miesięcy. Quote
esperanza Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Kika9004 napisał(a):A ta czarno biała która też była na dniach Ostrołęki, imię Iga czy jakoś tak podobnie ... ??? Ja ją wyadoptowałam i już ma cieczkę... Quote
Kika9004 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Aaa :) to miło :) czyli nie mam już chyba więcej zdjęć do dodania, ..... a ta czarna nowa z Dnia Ziemi??? Quote
malagos Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Boziulko, ale dużo psów...........Najbardziej żal mi tych małych suczek....... Quote
Kika9004 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Lara napisał(a):Super! Slicznota z Krysi niebywala! :-D Ba! Pewnie, że ślicznotka :) Możesz dać ją do "znalazły dom" Quote
esperanza Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 To jest właśnie ta bernardynowata suka i jej syn- po lewej, o której Ci mówiłam. Quote
esperanza Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Pilnie potrzebne dt dla 2 suczek z Różana. Sunie mają około 3 miesięcy, będą docelowo duże. Bardzo awaryjnie przebywają w garażu, u osoby, która adoptowała ich matkę, ale nie mogą tam zostać. Nie są ani odrobaczone, ani zaszczepione i w obecnym miejscu nie będą. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Kika9004 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Parę pytań: 1. Suka bernardynopodobna już w DS, prawda?? 2. Co z Jagodą? Dostanie zastrzyk czy szansę ?? Quote
esperanza Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Jagoda cały czas ma szansę, oby ją tylko dobrze wykorzystała... Uzupełniam opisy- zerknijcie. Quote
Owieczka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Czy Jadzia to jest jeszcze w schronisku ? Bo jest dla niej szansa na DT :) Quote
malagos Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 a co z mamuśką tych szczeniąt? Jak sie udało załatwić sterylizację? Quote
beam6 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Kolejny bazarek dla Saby ;) http://www.dogomania.pl/threads/188002-Stringi-hand-made-by-beam6-dla-Saby-do-07.-07.do-godz.-12 Quote
Kika9004 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Owieczka']Czy Jadzia to jest jeszcze w schronisku ? Bo jest dla niej szansa na DT :)[/QUOTE] Jadzia już dawno w DS Quote
Owieczka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Kika9004']Jadzia już dawno w DS[/QUOTE] A Jamajka ? Quote
Kika9004 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Owieczka']A Jamajka ?[/QUOTE] Na stronie schronu jeszcze jest więc pewnie nie znalazła jeszcze DS :) Jadźka poszła do DS jakoś zaraz po Dniu Ziemi :D Quote
esperanza Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 W schronisku są małe kociaki. W sumie jest piątka burasów. Maluchy pilnie szukają dt, mają około 6 7 tygodni. Jamajka jest nadal. Jest też aż 14 szczeniaków! Quote
Kika9004 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='esperanza'] Jest też aż 14 szczeniaków! Przydałoby się je obfocić i opisać... Będzie ktoś niedługo jechał do schroniska?????? Quote
esperanza Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Ja w wekend jestem w Krakowie, mogę pojechać w tygodniu, ale nie mam z kim :-( Quote
karolina_g_k Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 A kiedy mnie w koncu zabierzesz hę? ;) A te maluchy to jakie mniej wiecej? Bo chyba znów moge dt dawac :) Na razie wstepnie ma przyjechac do mnie szczenie znalezione w zalesiu (jak nie przyjedzie to trafi do schroniska). Ale to baardzo adopcyjne szczenie wiec myslę, że szybciutko pójdzie do nowego domu ;) Quote
Kika9004 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='karolina_g_k']A kiedy mnie w koncu zabierzesz hę? ;) A te maluchy to jakie mniej wiecej? Bo chyba znów moge dt dawac :) Na razie wstepnie ma przyjechac do mnie szczenie znalezione w zalesiu (jak nie przyjedzie to trafi do schroniska). Ale to baardzo adopcyjne szczenie wiec myslę, że szybciutko pójdzie do nowego domu ;)[/QUOTE] To jak szczenie trafi do Ciebie i znajdzie dom to daj znać :) U nas zawsze pełno kandydatów do grzania tyłeczka w DT :D Quote
esperanza Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Ja mam te 2 kandydatki: Pilnie potrzebne dt dla 2 suczek z Różana. Sunie mają około 3 miesięcy, będą docelowo duże. Zostały odrobaczone na nasz koszt. Nie mogą dłużej być w obecnym miejscu. Jeśli Gmina Różan zapłaci za przyjęcie do schroniska, trafią do Kruszewa, jeśli nie, czeka je ulica. :-( Uploaded with ImageShack.us Ta kudłata podobno wygląda troszkę jak niufek. Czekam na foty od bebcik- robiła przy okazji sterylki matki szczeniaków. karolina_g_k bardzo chętnie Cię do schroniska zabiorę, tylko transport musi być ;-) Quote
karolina_g_k Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Umknęły mi dziewczyny całkiem :( Jutro postaram sie podjechac do tej Pani, która była zainteresowana DT. Pokażę jej te małe.Tylko muszę jakos wydrukowac zdjęcia. A kiedy byłaby możliwość dowozu małych? Ja planuje wyjazd z moimi dzieciakami i mama na działkę wtedy mogę wziąść więcej psiaków. Tyle tylko, że nie wiem jeszcze dokładnie kiedy. Te maluchy, o których dziś pisałam to mieszańce posokowca. Mocno urodziwe, zadbane, zdrowe i zsocjalizowane. Ogłoszenia sa dopiero od wczoraj od poznego wieczora, a juz było kilka tel. Myślę więc, że szybko znajdą domy. Justyna może ta kudłata dziewczynke podesłac jakimś dziewczynom od flatków co? Czy ona jest troche flatkowata czy tylko mi sie tak na zdjeciu wydaje? Teraz doczytałam ze ona pod niufka podchodzi... To może w taki razie do kogoś od nowofunlandów? Quote
Recommended Posts