Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny jestem z Was dumna. Wiedziałam, że dacie sobie radę :)
Kika9004, Danuta S., magmar serdecznie Wam dziękuję!
Czekam na zdjęcia, a Larę poproszę o umieszczenie informacji na stronie.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Danusia, jesteś wielka :) wiesz że gdyby nie ty mogłoby być różnie.. ja w pracy cały dzień aż mnie oczy bolą :) ale za to w przyszłym tygodniu może wcześniej skończe i uda mi się przybyć :)

Posted

Zapraszamy :-)
Zbiórka około 13.

Przy okazji apel- kto ma rzeczy "bazarkowe" i drobiazgi, niech zbiera, bo szykuje nam się sporo imprez i bardzo, bardzo nam się przydadzą.

Posted

U kotów:
Pocieszające jest to, że nie ma nowych kociaków - mniejszych czy większych - wszystko jedno. Sezon trwa w końcu...
Oby tak dalej.
Niestety mała Pastelka (tri z przewagą białego) złapała kk. Teraz przebywa w biurze, przyjmuje antybiotyki. Że też musiałam oddać klatkę...

Posted

Tak, kontaktu będzie miała więcej na pewno.
Teraz ponoć brana na ręce już się nie wyrywa... :multi:

Nie byłam w schronisku; dzwoniłam tylko zapytać czy nie ma nowych kotów i czy nie trzeba ich pofocić. Ale jak nie ma - to może się nie będę wybierała.
Teraz nie bardzo jestem czasowa, dopiero gdzieś za 2-3 m-ce będę miała czas żeby zajrzeć do schroniska.
Ale będę dzwonić co jakiś czas w kocich sprawach.

Posted

Kika9004 napisał(a):
Festyn się udał :) troszkę pieniążków zebranych, dwa psiaki poszły do adopcji :D

To które psiaki poszły w końcu do adopcji? Bo ja wcześniej musiałam lecieć do swojego piesa. Co do soboty to ja przyjdę oczywiście ;)

Posted

magmar napisał(a):
To które psiaki poszły w końcu do adopcji? Bo ja wcześniej musiałam lecieć do swojego piesa. Co do soboty to ja przyjdę oczywiście ;)

Ta mała czarna kuleczka i jeszcze jedna suczka, ale imion nie pamiętam :)

Posted

Kika9004 napisał(a):
Ta mała czarna kuleczka i jeszcze jedna suczka, ale imion nie pamiętam :)

Tak myślałam, że tego malucha ktoś weźmie :) Tyle osób się koło niego kręciło i do tego ta jego historia, o której głośno w mikrofonie mówili ;)

Posted

Zbieramy drobiazgi!
Jeśli ktoś z Was ma rzeczy, które może oddać na bazarki lub do wykorzystania jako fanty na naszych imprezach plenerowych bardzo proszę o kontakt przez pw.
Szczególnie chętnie przyjmiemy:
książki
filmy
maskotki
nieużywane i nieprzeterminowane kosmetyki
słodycze z przynajmniej dwumiesięcznym terminem ważności
artykuły papiernicze i kosmetyczne
biżuterię
ozdoby do domu
Imprezy tuż, tuż, a my mamy mało fantów.

Posted

Musze dzis popakować trochę tych moich skarbów:) porozmawiam ze znajomymi aby coś przekazali :)
Niestety panie które miały się do mnie zgłosić, nie zadzwoniły wiec nie mam nic od nich ale myśle ze damy radę.
ja w sobotę jestem wolna bo wyrobilam normę w 1 weekend :)

Posted

No tak, ci co w mieście są z reguły wiedzą mniej niż z poza terenu. to norma. Ja tez ciągle nie wiem co się dzieje bo nie czytam Tygodnika ani ogłoszeń gdzieś tam porozlepianych :) to normalne że goni czlowiek za swoimi ważnymi sprawami i nie rozglada sie bo czasu nie ma. znam to dobrze. Magaa Dni Ostrołeki mamy. Bedą festyny, koncerty i inne imprezy. www.moja-ostroleka.pl to dobre zródło informacji :)

Posted

A ja jednak muszę z przykrością powiedzieć, że mnie nie będzie tym razem. Rozchorowałam się, poza tym muszę się porządnie wziąć za poprawianie ocen, także czeka mnie weekend pełen nauki. Jakby co, będę tutaj czytała i w razie jakiś następnych imprez to chętnie pomogę, ale nie tym razem. Powodzenia jutro dziewczyny na stadionie. ;)

Posted

Oj Danuta jak to dobrze że jesteś :) :) podpora jesteś a właściwie opoka :) ja przybędę też :) gdzie i o której mam być? Trochę fantów przyniosę