Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

esperanza napisał(a):
Sunia jest u moich rodziców, na razie nie do adopcji ;)

Lara skrobnę dziś tekst na stronę do aktualności.

Cudownie że jest bezpieczna :) A czy to znaczy że może tam zostanie ...??

Posted

esperanza napisał(a):
Ja tylko psy i czasem maszynką mojego TZ golę ;-)

EEE to wprawę juz masz :) Możesz strzyc :) A może by na jakims festynie tak Cie postawic z maszynką i byś strzygła co ? Za jakiąś kase :P Na psiaki by się uzbierało ;)

Posted

Co Wy na to żeby zrobic ciuchland ?? Takie stoisko z koszem jak w lumpeksach ? Przydało by się lustro i kawałek przebieralni.
U mnie sporo szmat :D Każdy jak by po szafie pogrzebał to by cos znalazł.

Posted

Impreza główna Dni Ostrołęki jest 22.05.2010 w sobotę,tyle się dowiedziałam. Więcej szczegółów będę znała w przyszłym tygodniu,jak będę na spotkaniu organizacyjnym,a więc od razu dam znać i zdam szczegółową relację.

Posted

w tym problem że od kilku lat w dwa ( ten 16 i 22) majowe weekendy jestem izolowana od świata od 8 często do 20, aż do bólu oczu i drętwoty palców :) dopiero następny czyli 29 weekend spędzam już na wolności

Posted

Przepraszam, że zawodzę -
ale pomimo ogromnej ochoty nie jestem w stanie pomóc w imprezach plenerowych :shake:.

Wstrętni lekarze zakuli mnie (zupełnie bez powodu ;)) w gips i kazali tak chodzić przez 6 tygodni. Potem zapowiedzieli dalsze atrakcje.

Posted

Ja chętna będę do pomocy w razie co w imprezach. : ) Przepraszam, że dawno się nie odzywałam, ale narobiłam sobie zaległości w szkole, że szkoda gadać. Ale co do takich imprez w Ostrołęce to nie będzie to dla mnie problemem przyjść na kilka godzin. : ) Pozdrawiam wszystkich.

Posted

Jakby przeszedł ten pomysł z ciuchowiskiem, to ja mam pudło ciuszków po mojej Adze, w dobrym stanie, takie na 170 cm wzrostu.
Jakbym sie przydała na którymś festynie, to powiedzcie.