Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kika9004']25 kwietnia DZIEŃ ZIEMI W OSTROŁĘCE

Zgłaszam się jako osoba chętna do stania i pomagania przy stoisku :) Mogę także zająć się jakimś psiakiem. jak byście przywieźli mi Jagódkę to byłabym w siódmym niebie :D
Dzień Ziemi takze w Warszawie na Polach Mokotowskich, mam nadzieję spotkać wielu dogomaniaków.

Posted

esperanza napisał(a):
Kika9004 super :-)
Będziesz miała jak dojechać?
Ja mogę mieć problemy transportowe.

To znaczy jest ten problem, że dla mnie najlepiej jakbyśmy spotkały się już w Oce :) O której przyjedziecie??

Posted

Jeśli dostanę samochód, to przyjadę, ale auto w warsztacie i panowie coś kręcą z terminem odbioru.
Impreza będzie od 11 do wieczora.
Bardzo przyda nam się pomoc w prowadzeniu stoiska, bo beam6 tym razem nie będzie mogła pojechać, a to właśnie dzięki niej zawsze mieliśmy duże powodzenia na tego typu imprezach.
Kto jeszcze chętny, by się wybrać?

Posted

Jak nie będę jechała do psiaka do hoteliku to chętnie bym się z Wami wybrała :). Ale pewna nie jestem jeszcze, koleżanka ma mi dać odpowiedź jakoś do końca tygodnia.

Posted

Nelly/Birma właśnie jedzie z p.Tomkiem do domu w Gdańsku :multi:
Pan wstał o 3 w nocy, by po sunię przyjechać. Można?
Pewnie, że można.
Ehh... żeby więcej takich ludzi było...

Posted

[quote name='esperanza']*Monia* bardzo bym chciała żebyś ze mną pojechała, bo jak na razie jadę sama
Jak Marta pójdzie na imprezkę to pojadę ;).
Nie ma więcej chętnych? Ostrołęka ładne miasto :razz:

Posted

Jak co roku w Ostrołęce :) Tańce, śpiewy, sery kozie :) no i kruszewskie psiaki, a i oczywiście rozdawanie drzewek :) Moje zeszłoroczne już posadzone pięknie rosną :)

Posted

No i następne spotkanie 16.05 :) festyn na osiedlu Dzieci Polskich :) Stowarzyszenie zostało zaproszone osobiście przez przewodniczącego Rady Osiedla (albo coś w tym stylu, ja na szczeblach się nie znam :) )

Posted

Zapraszam do obejrzenia zdjęć mojego autorstwa z festynu :)

KLIK

(Jest jeszcze więcej zdjęć [około 150] i z chęcią mogę je udostępnić jeśli będą potrzebne, wtedy proszę do mnie pisać to prześlę w oryginalnym rozmiarze 3000x4000 pikseli)

Posted

bebcik napisał(a):
No i następne spotkanie 16.05 :) festyn na osiedlu Dzieci Polskich :) Stowarzyszenie zostało zaproszone osobiście przez przewodniczącego Rady Osiedla (albo coś w tym stylu, ja na szczeblach się nie znam :) )

Też będę :)

Posted

Wielkie i serdecznie dzięki wszystkim osobom, które pomagały wczoraj w obsłudze stoiska :-)
Zebrała się nas całkiem spora grupa, co mnie bardzo, bardzo cieszy.
I pogoda nam dopisała i dużo ludzi nasze stoisko odwiedziło.
Kika9004, jayo juniorka i Beata dzielnie zajmowały się tłumem młodych hazardzistów ;-), a reszta krążyła z ulotkami i psiakami i zapraszała do odwiedzenia naszego stoiska.
Pikuś i Ferbi wreszcie się wybiegały, a Ida miała doskonałą socjalizację :-)

Później wstawię zdjęcia. Wczoraj wieczorem dom moich rodziców zamienił się w salon psiej piękności. Efekty również Wam pokażę :-)

Posted

bebcik napisał(a):
Czyli kolejne spotkanie zapowiada się na co najmniej tak samo interesujące jak ostatnie :)

Bez wątpienia :D
PS. Następnym razem biorę czapkę z daszkiem i krem do opalania bo tak na twarzy się spaliłam, że na pewno skóra z nosa będzie mi schodzić :(

Posted

Obiecane fotki z imprezy:

dzielne prowadzące stoisko

nasze stoisko

dogsitterki :)

psiaki z imprezy

Jedyna, niepowtarzalna Ferbi- ta suczka uwielbia dzieci! To niesamowite jaka się przy nich staje delikatna. W ciemno oddałabym ją do domu z małymi dziećmi.

niezmordowany, młody Pikuś

Posted

Ida

Jej siostra w niedzielę pojechała do nowego domu, do Zosi.
Ida domu nie znalazła, ale za to jaką socjalizację miała :-)

Jedno maleństwo znalazło na imprezie dom- nie mamy zdjęć tej suni, bo to był nowy psiak w schronisku.

Niestety jeden psiak przybył- młodziutka suczka średniej wielkości.
Jest bardzo spokojna, nie bała się tłumu ludzi.

Posted

A to jest znalezisko jayo, jeden wielki filc- stan naturalny oprócz gumki, która została jej założona, gdy tylko dotarła do moich rodziców.

Prawda, że troszkę podobni?

Obydwoje wymagają wizyty u fryzjera ;-)

Po wycinaniu kołtunów.

To wszystko jest moje?

Na razie czekamy na koniec cieczki, potem sterylka.