Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beka']Jayo mam dom dla onka w Baniosze. Jedziesz ze mną na przedadopcyjna?
muszę panu jakies foty pokazac.
i wysyłam Idola do pana w ostrowie wklposkim ...[/QUOTE]
Jasne - jesli jutro do poludnia lub po Swietach :-) Cos znajdziemy - sucz czy chlopak?

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

po świętach. Chca faceta, ale ciachniętą sucz też może uda się przemycic.

Wyślę Idola jeszcze do góry kalwarii, facet dzwoniłw sprawie Astona donka pieknego jak marzenie....

Posted

Smutne wiadomości ze schroniska.
Za TM odeszła Ferbi4- miała nowotwór wątroby.

Pojawiły się 2 bardzo małe staruszki z Ostrołęki.
Jeden z nich ma chore serce i wątrobę. To będzie cud, jeśli ktoś zechce adoptować takiego psiaka...

Suczka Honda, na którą już czekał dom jest chora, ma krwotoczne zapalenie jelit, uszkodzoną wątrobę i nerki. Pewnie do końca życia będzie na lekach lub specjalistycznej karmie.

Na wątku szczeniąt zrobię aktualizację.

Posted

Poza smutnymi, sa tez dobre - Hasia wrocila do poprzednich wlascicieli, ktorym zwiala. Ktos, kto ja znalazl, nie tylko nie oddal wlascicielom, ale tez porzucil po potraceniu przez samochod - i tak trafila do schroniska.

I Izaak tez wrocil do domu - czarno-podpalany podrostek w typie niewiadomym :-)
Przyjechala po niego wlascicielka.

Do domu poszly dwa chlopaki szczeniaki (Igor i Iwan).

No i nie wiem, czy pisalysmy, ale Gobi przyjechala do Warszawy, Bedzie miala robione badanie uszkodzonego oka i jesli nie bedzie koniecznosci zabiegu - pojdzie do domu.

Mamy dom chetny na Birme w Gdansku - macie pomysl, kto moglby sprawdzic dom pilnie?

Posted

No i takich dobrych wieści jak najwięcej poproszę :) Hasia w domku :) Izak w domku. Szczeniory znalazły dom. Dzieje sie :) aby tak dalej. :)

Posted

zrobiłam bazarek dla Elfa i Erki z wiosennymi szaliczkami zrobionymi przez beam6- proszę zajrzyjcie
http://www.dogomania.pl/threads/183386-przepiAE-kne-wiosenne-szale-na-szczeniaki-Elfa-i-ErkAE-do-16-04?p=14454366#post14454366

Kto wie, jak poprawić link?
3 razy już próbowałam

drugi bazarek- z markowymi ubraniami
http://www.dogomania.pl/threads/183390-NaStroje-ubrania-z-przeszA-oA-ciAE-dla-Elfa-i-Erki-do-16-04?p=14454868#post14454868

Z rozpędu trzeci bazarek z prezentami na Dzień Matki i archiwalnymi numerami "Mojego Psa" i "Przyjaciela Psa"
http://www.dogomania.pl/threads/1834...0#post14455820

Posted

Jest dom dla Nelly/Birmy, ale nie ma transportu. Gdyby ktoś słyszał o kimś kto jedzie na trasie W-wa lub Ostrołęka-Gdańsk, dajcie znać.
Dom sprawdzony, dobry czeka...

Posted

esperanza napisał(a):
Jest dom dla Nelly/Birmy, ale nie ma transportu. Gdyby ktoś słyszał o kimś kto jedzie na trasie W-wa lub Ostrołęka-Gdańsk, dajcie znać.

Na transportowym pisałaś??

Posted

esperanza napisał(a):

A zapytaj karolinę _g_k.......

Posted

Karoliny samochód mocno szwankuje, nie udało nam się dojechać w ubiegły piątek na wizytę przedadopcyjną.
BTW Czy ktoś może sprawdzić dom dla Heidi w Opypach koło Grodziska Mazowieckiego?
W wekend nie udało mi się znaleźć nikogo z samochodem, a w tygodniu pracuję głównie popołudniami i wieczorami, czyli wtedy gdy wizyta mogłaby się odbyć.

Posted

25 kwietnia DZIEŃ ZIEMI W OSTROŁĘCE

Zgłaszam się jako osoba chętna do stania i pomagania przy stoisku :) Mogę także zająć się jakimś psiakiem. jak byście przywieźli mi Jagódkę to byłabym w siódmym niebie :D