Owieczka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A tu macie wątek małej Fortuny :cool3: Bo nikt jej nie załozył a trzeba szybko ją wyadoptowac bo sie do mnie przykleja strasznie i sie przyzwyczaja :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/kolejne-cudenko-w-typie-chinskiego-grzywacza-132774/ Quote
MartynaP Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwu-miesieczne-oneczki-do-wyboru-do-koloru-132778/#post11897836 Quote
esperanza Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Cicho tu, więc wstawię kocich rezydentów: Koty z biura Córeczka zwana Iskierką- jedyna adopcyjna kotka Kocur- wielbiciel ciepłego kąta Koty mieszkające w oddzielnym budynku Kot troszkę oswojony Quote
esperanza Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Zbiorowisko po nasłonecznionej stronie wybiegu Maleńka sunia, która będzie oswajana w biurze Kochana, mała Łateczka Bardzo towarzyski i przylepny psiak Modelka Quote
esperanza Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Piękny, ale ganiany przez stado psiak Husky cyrkowiec Akrobata- nie ma dla niego ogrodzenia, którego nie przeskoczy Dobrusiowa głupia mina :p Jedna z moich ulubienic Quote
esperanza Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Piękna Blue Moon Nieduża sunia Kolejna mała Prawie beauceronka- dopiero co po szczeniakach Quote
esperanza Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Brenda Psiaki przy kojcach sunia Ferbi Ech, gdyby mógł wyjść Quote
Owieczka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 To sadwie najlepsiejsze koleżanki zawsze razem. Może jak jedna nazywa sie : Blue Moon to ta nazwijmy Red sun ?? ( nie wiem czy dobrze napisałam bo kulawa jestem z anglika :oops:) poprawcie jakby co :oops: Quote
Owieczka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ta mała sunia wstepnie nazwana OKRUSZKA To nie jest psiak tylko sunia i nazywa sie KRASNA jest młodziutka , wesoła i przylepna. Quote
Owieczka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Poświata napisał(a):Piękne te psiska, aż serce boli że nie mają własnych ludziów :shake:. Sunia Ferbi jakiej jest wielkości? Ferbusia jest tak ciut nad kolano głową. Taka średnio-duża. Jest straszna pieszczochą i przytulanką Quote
Owieczka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 esperanza wiesz coś więcej na temat tego psiaka ? Faktycznie śliczny :loveu: gdzie go wypatrzyłaś ?? :crazyeye: Dobemanowatemu Azirowi mogłabys wrzucic więcej fotek na jego wątek :cool3: Fota super :evil_lol: Z ta mina na prawde głupkowato wygląda :lol: A jak ładniemu sie wszystko zagoiło :p ( przecież był prawie łysy) Quote
Owieczka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 A ten akrobata to JUREK :razz: Bardzo ładny psiak :p Quote
esperanza Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Azir w schronisku jest Dobrusiem nazywany, pamiętaj :eviltong: Krasnej faktycznie płeć podmieniłam :oops: A Jurek ma przydomek Akrobata :p Wstawię więcej fot tego pięknego :cool3: Quote
Owieczka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 esperanza napisał(a):Azir w schronisku jest Dobrusiem nazywany, pamiętaj :eviltong: Krasnej faktycznie płeć podmieniłam :oops: A Jurek ma przydomek Akrobata :p Wstawię więcej fot tego pięknego :cool3: * Dobruś- Azir * Jurek akrobata A moze Tego pięknego nazwiemy po prostu PIĘKNY :cool3: A to po prawej to co to ?? Też ładne i też wygląda na młode :razz: Quote
Owieczka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 joaaa napisał(a):Jaka ona jest piękna!!!!!!!!! Czy jest wielka, bo tak wygląda na zdjęciu? Qrcze nie pamietam jak ja nazywaja w schronie. Jest duża :cool3: ale nie taka znowu wielka. To super psica :loveu: Lubi dawał łape i rozdawać buziaczki Łazi cały czas po murku i dopomina ise o pieszczoty i smakołyki. jedzenie bierze bardzo delikatnie Daj łapę Buziaczek Quote
Owieczka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jak grzecznie czekam na smakołyk a tu sie upomina Quote
Owieczka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Aleksandra_B napisał(a):A ten misiek, cóż to za śmiszne psisko? Strasznie rozgadane to coś ( dziemgoli na okrągło ) i postury Baseta :lol: Quote
esperanza Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 joaaa napisał(a):Jaka ona jest piękna!!!!!!!!! Czy jest wielka, bo tak wygląda na zdjęciu? Duża jest dziewczynka i zawsze pięknie się na tym murku układa Quote
jayo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Owieczka napisał(a): Sunia ma na imie Balbina :evil_lol: Quote
jolek68 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Owieczka Ty po powrocie to chyba w całości wchodzisz do pralki :evil_lol: bo po co i prać i kąpać :eviltong: Quote
joaaa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 jayo napisał(a):Sunia ma na imie Balbina :evil_lol: Myslałam, że ona taka moloskowata, wielgachna. Ale i tak sliczna! :loveu: Quote
jayo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Jutro kolejny wyjazd do schroniska na sterylizacje :multi::multi: Kolejni sponsorzy oplacili 10 sterylek. Przy okazji zabieramy Marleya i szczeniaki na DT. Komu szczeniaczka, komu??? Jak jest miejsce w samochodzie to warto skorzystac :cool3: Quote
esperanza Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Siedmioraczki są chore, podejrzenie wirusówki :placz: 5 z nich dziś przyjedzie na leczenie. Nie mamy dt dla dwóch, będą musiały zostać w schronisku :-( Szczepione maluchy Roxy mają się dobrze. Quote
esperanza Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Poświata dziękujemy :p Maluchy mają wysoką temperaturę 39-39,5 i biegunkę, nie chcą jeść. Kto da dt pozostałej dwójce? Quote
Recommended Posts