Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zbieram zgłoszenia do obsługi stoiska 16 maja!
Mnie niestety nie będzie.

A w schronisku są nowe psiaki: dzika suka, której trzeba było usunąć wrośnięty wnyk, suczka z poranioną łapką, dwa młode psy i 3-miesięczna suczka szczeniak.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Czyli na razie mamy dwie osoby: Danuta S i Kika9004. Ze schroniska teź mogą na 2-3 godzinki przyjechać.
Dziewczyny proszę...
Organizator umieścił nas na plakacie, nie możemy zawieść...

Posted

Kurcze, lipa z tym wszystkim. Wiem że Danuta z pomoca Kiki i magmar poradzi sobie ale gdyby było więcej osób... Yayo jako przedstawiciel jest bardzo potrzebna.. w niej nadzieja :)

Posted

Ja dam radę, więc możecie na mnie liczyć. Napiszcie tylko coś więcej, ile czasu to będzie trwało i w ogóle co to za impreza? Bo ja nie w temacie. : )

Posted

Program imprezy:
16 maja - FESTYN OSIEDLI DZIECI POLSKICH i WITOSA pod hasłem „BIORÓŻNORODNOŚĆ”. W programie: występy Zespołu Tańca Współczesnego DE-EM, Studia Piosenki, Klubu Tańca Towarzyskiego ATRIA oraz dzieci z TPD, Ośrodka Szkolno-Wychowawczego, Szkoły Podstawowej nr 2 i Przedszkola nr 13; konkursy wiedzy, plastyczne, sportowe; loteria fantowa; pokazy rękodzieła ludowego; bezpłatne badania profilaktyczne; stoiska handlowe oraz grochówka i placki ziemniaczane. Parking przed budynkiem Ostrołęckiej Spółdzielni Mieszkaniowej, ul. Hallera 13, godz. 13.00–21.00

Podaj proszę swojego maila, szczegóły będziemy załatwiać poza forum :-)

Posted

[quote name='Kika9004']Elipsa chyba już znalazła dom, można ją zdjąć ze szczeniaków do adopcji :D

Też tak myślę. Do końca miesiąca Lara będzie nieobecna, więc musimy poczekać ze zmianami na stronie.

Posted

może będzie jeszcze trochę innych, pozytywnych zmian to będzie miała roboty :) Daj Boże dużo miłej pracy Larze :)

Posted

Są nowe psiaki w schronisku!

Doszła bernardynka z młodym psem, prawdopodobnie synem, nieduży psiak i nowy szczeniak.
Jak tylko będę miała zdjęcia, wstawię.

Kika9004 dasz znać osobom zaangażowanym w pomaganie benkom?
Suka była podobno agresywna w stosunku do mieszkańców Goworowa. Na razie nie wiadomo, w jakim jest wieku, ale nie jest stara.

Posted

Kika9004 napisał(a):
To widzimy się dzisiaj na festynie :) Do zobaczenia :D

Udanego festynu, ładnej pogody i wielu gości odwiedzających stoisko - powodzenia Dziewczyny :loveu: