esperanza Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Wstawiam po kolei maluchy: Dwa chłopaki Żeton i Żel, docelowo duże. Mama Żelka- bardzo fajna, duża suka. inne psy ją ganiają, szukała w nas oparcia i chodziła za nami. Quote
bebcik Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 esperanza napisał(a):bebcik żebyś zobaczyła zachowanie Reszki i Rosy- obszczekiwały nas, uciekały, nie dały się dotknąć :-( Za chwilę kolejne maluchy będą się tak samo zachowywać. Ta 7 już ma na to zadatki :-( :( kurcze, muszę z dziewczynkami pogadać bo kilka wyjazdów planuję i musiałyby mnie wspomóc w opiece. Quote
esperanza Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Sunia sierotka- jej siostra odeszła za TM Będzie docelowo średniego wzrostu Zara Zidan, sierotka i Zenek Quote
esperanza Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Pogadaj Beatko. Jutro Ania K. mogłaby wziąć jednego malucha do dt, do 3 czerwca, potem potrzebny byłby kolejny tymczas, jeśli maluch nie znalazłby domu. Może tego byś wzięła? Dałabyś radę jutro pojechać z Anią po psiaka jutro do 16? Ewentualnie poproszę Ulę, by coś Ani przywiozła. Quote
bebcik Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Ja jeszcze średnio czasowa jestem bo wszystko kończę dopiero w połowie czerwca. Jutro pracuję do 15.30 a potem znowu od 18.30. Wiesz że dla mnie jeden szczenior to za mało :) mam chętna młodą dziewczynę na szczeniaka, docelowo małego więc o Morelce pomyślałam. Ma pomysleć. Kontakt do Wiesi tez podałam. losie... tyle szczeniorów... Quote
esperanza Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Zefir Zidan Zenek Zidan, sierotka i Zara Najmłodsze- jest ich 8, z czego 6 to suczki. Docelowo będą małe. Mama jest mixem foksteriera Quote
esperanza Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Dwa chłopaki, docelowo duże. Matka nie jest niestety zbytnio towarzyska i przyjazna. Trafiła do schroniska po obserwacji po pogryzieniu. Zapewne broniła maluchów. Jasny chłopak i ciemna dziewczyna Matka Docelowo małe- chłopak dziewczyna Quote
Owieczka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 uaktualniłam pierwsze posty na watków szczeniaków http://www.dogomania.pl/threads/138605-Wysyp-szczeniaków-schronisko-Canis-w-Kruszewie.-DT-i-DS-potrzebne-!!! Quote
esperanza Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Proszę pomóżcie reklamować: Wielki bazar z książkami po angielsku, a na nim aż 47 tytułów, między innymi takich autorów jak: John Grisham, Stepjen King, Jeffrey Archer, Dick Francis, Joan Collins i wielu innych. Książki mają bardzo atrakcyjne ceny, a dochód pójdzie na leczenie suki z przepukliną. http://www.dogomania.pl/threads/2084...9#post16948099 np. Książki kucharskie po 10zł za sztukę. 33. John Grisham- The rainmaker kup teraz: 7zł 34. Stephen King- Gerald's game kup teraz: 7zł 35. Jeffrey Archer- False impression kup teraz: 7zł Quote
zina7777 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Nika wczoraj pojechała do nowego kochanego domku :) Diablica będzie teraz mieszkać na warszawskim mokotowie wokół mnóstwo zieleni, blisko do Parku Łazienkowskiego Quote
zina7777 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Sierotka już na DT, mała jest chudziutka (już to nadrabiamy), ma prawdopodobnie mechaniczny uraz prawego oczka - leczymy go narazie a w środę mamy konsultację u okulisty, tak poza tym jest pełna werwy, APETYTU i chęci do psocenia :) ładnie dogaduje się z moimi psiurami tu z Zenkiem, który też jest u mnie na tymczasie Quote
esperanza Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 zina7777 wrzuć proszę fotki Coco-Marysi i Pucka-Zenka jak znajdziesz chwilę. W tej chwili w dt mamy: Marysię, Zenka, Zefira, Żetona i całą masę innych zwierzaków. Zaraz zaktualizuję listę na wątku Niczyje. Quote
zina7777 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Zenek - Pucek przebywa na DT wraz z Coco - Sierotką Marysią chłopak jest w lepszym stanie niż Coco nic mu nie dolega, zdrowy jak rydz :) nie wiadomo którą pozycję tu przybrać :) a może jednak na lewym boczku :) buszujemy wśród wysokich traw chwila odpoczynku odpoczynek troszkę nam się wydłużył a może by tak troszkę pospać na świeżym powietrzu?! Quote
zina7777 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ale jak to? Coco nie śpi?! chyba muszę przywołać ją do porządku :) a tu już w domku Quote
esperanza Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Słodziaki :-) Dzięki wielkie za zdjęcia. Kto może pomóc w ogłaszaniu? Mamy około 2 tygodni, zanim kolejne maluchy będą na tyle duże, by zabrać je do dt, więc szybciutko musimy znaleźć domy dla Zefira, Zenka-Pucka, Żetona, Bąbla, Kozy vel Kremówki i Marysi-Coco. Quote
Owieczka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 O wiele łatwiej i szybciej jest jak zdjęcia są wklejone na dogo. Wystarczy tylko skopiowac. Moze warto by było reszte też tak powstawiać tutaj ? Kilka zdjęć żeby było z czego wybierać. Quote
esperanza Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Owieczko zgadzam się, tylko ja nie mam czasu wrzucać :-( Tyle się ostatnio dzieje. Wczorajszy piknik całkiem nieźle się udał. Są zdjęcia na fb, o tutaj: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.175441465846793.43668.100001428228748 Była z nami *Monia* i Karolina_g_k, no i w reszcie miałam okazję poznać Bekę w realu :-) Quote
esperanza Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Była, była, ale że nie z dogo, to nie pisałam :-) Lara dostanę zdjęcia maile, to Ci podeślę, także do wstawienia. Aneta obiecała, że mi dziś prześle. Quote
Recommended Posts