oplonka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Bidny on, zdezorientowany jest na pewno, miał wczoraj wieczorem ciepły i suchy nosio a dzisiaj zwymiotował :( Pewno troche za dużo zjadł, ale nie chcieliśmy mu odbierać tej radości - przynajmniej na początku. Może gonić koty nauczył się będąc na wsi? Bardzo jednak zależy mu na akceptacji, więc na pewno się postara. Strasznie boi się wszystkiego a najbardziej chyba kolejnych zmian. Pojechaliśmy najpierw z psami na działkę, żeby mogły razem pobiegać, więc kiedy przed powrotem otworzyliśmy auto, wlazł pierwszy i czekał na resztę. Quote
Reno2001 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 W ostatnim czasie w życiu tego psa zaszło tyle zmian, ze z całą pewnością jest bardzo zdezorientowany. Zawsze pierwsze dni w nowym domu są najgorsze, zwłaszcza dla tych psów wrażliwych z delikatna psychiką. On musi poczuc, ze jest już domu docelowym, że nikt go już nie opuści. Ja jestem pewna, że będzie dobrze. Quote
malawaszka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 kochany Tajfunku ale Ci się poszczęściło :loveu: witamy na forum Oplonka :Rose: :multi: Tajfun - kotki trzeba kochać :mad: :lol: Quote
oplonka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 No tak. Witam wszystkich forumowiczów :smile:. Wypada sięchyba troszkę przedstawić, mieszkamy w Gliwicach, stanowimy czteroosobową rodzine + Duduś pies mały + Tajfun pies duży + Fisia kotka. POZDRAWIAMY Quote
oplonka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Tajfun na tarasie na tle Dudusia. Dudusia lepiej oglądać pod mikroskopem. ;) Quote
Panca Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 cudny szczesliwy pychol - dzieki oplonka ze go zabralas:lol: Quote
malawaszka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 aaa jaki on boski!!!!! :mdleje: :loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jaki piękny nochal! I te figlarne oczka! Quote
Reno2001 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Psiak wyglada na bardzo zadowolonego. Będzie dobrze!!!! Quote
zuzka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Wielkie dzieki oplonka ze go zabralas. Ulzyło mi na sercu ze Tajfun ma juz ten swój wymarzony ukochany domek.Pozdrowienia dla Ciebie i dla Tajfuna pomachanie łapzą od Małego .DT. Quote
rita60 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Slicznie wygladasz słodki olbrzymie,ogromne dzieki za domek:multi: Quote
zuzka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Opolanka mamy jeszcze jednego troche mniejszego takiego misia Pszytylaka moze ktos w twoich stronach pokochał by ANDREW?Andrew jest podobnt do TAJFUNA.Zajzyj na jego wątek zobaczysz jeki jest słodki. Quote
agata51 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Może są dalekimi kuzynami? Andrew powinien mieszkać gdzieś niedaleczko. ;) Quote
ciapuś Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Bo ja mam słabość do takich szorściaków i większość z moich adopcji jest podobna Czy Radar 1 i 2 nie były podobne albo Siwuch albo Santan:loveu: Quote
oplonka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Andy to na prawde super psinek, rozpowiem o nim. Quote
oplonka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Minął tydzien w nowym domu:lol: Problem z kotem i psem zostal na razie rozwiązany w ten sposób, że kot łazi w nocy, kiedy pies jest zamknięty. Jak już Tajfun uspokoi się i przyzwyczai na tyle, że będzie reagował na imię to zaczniemy akcje "kot jest kochany". Oj już sie boję. Pozdrawiam Quote
oplonka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 AAAaaa pies jest zamknięty w nocy, bo śpi :lol: a kot w dzień, żeby pies go nie zjadł;) Quote
rita60 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 oplonka napisał(a):AAAaaa pies jest zamknięty w nocy, bo śpi :lol: a kot w dzień, żeby pies go nie zjadł;) I to jest sposob;)pozdrowienia dla całej rodzinki Tajsonka:lol: Quote
oplonka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Tajfun od 20 października idzie do szkoły! Będzie się tam uczył jak sie nie je kotów - między innymi:roll: Quote
Reno2001 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Super wiadomośc. Szkoła dla psiaków jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Czyli będziemy miec kolejnego wykształciucha :evil_lol:! Quote
rita60 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 oplonka napisał(a):Tajfun od 20 października idzie do szkoły! Będzie się tam uczył jak sie nie je kotów - między innymi:roll: A tornister mu kupiliscie;) Quote
oplonka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Tornister? Przede wszystkim Tyta ze słodyczami sie liczy:lol: dla Tajfunka tak jak dla wszystkich pierwszaków. A na serio to Tajfunek sie już nieźle zaaklimatyzował, szczeka na psy, odpycha Dudusia i jak Duduś za bardzo fika to go przydusza łapami ( biedny Duduś ). Generalnie radzi sobie. Już bardzo ładnie przychodzi wołany, podaje łapę, zostaje i rozumie "nie wolno". Odkryłam, że z respektem traktuje ścierkę w kuchni - nie strachem, ale ze zrozumieniem;) co nie ukrywam jest mi pomocne, bo straszny z niego łakomczuch. Takie demonstrowanie ściereczki traktuje jak skarcenie przez " mame " i jak stwierdzenie:" poczekaj, dostaniesz za chwile " Kot jest nadal strrrrrraszzzznie interesujący:smhair2: Pozdrowienia dla Andrew-Boryska Quote
Recommended Posts