Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki i wujkowie tak na prawdę nie wiem od czego zacząć bo na dogo jest tyle psiego nieszczęścia że juz nic nikogo nie dziwi.Ale dzisiaj przeżyłam szok i zupełnie nie wiem co robić.Poznałam dzisiaj w schronisku dużego niezbyt urodziwego psa który jest skazany na śmierć.Niestety mimo swej wielkości jest uległy jak ciele i zupełnie nie radzi sobie z agresorami.Jest też tak że niektóre psy mają coś takiego w sobie że nawet te małe i łagodnie je atakują ,i tak jest właśnie z tym psem .
Tym razem się udało i ktoś w porę zauważył że dzieje się coś złego i wyciągnął go w ostatniej chwili ale przy takim przepełnieniu jakie jest w łodzi nie ma co liczyć że uda się go odizolować na stałe od innych psów,a myślę że kolejnego starcia nie przeżyje zwłaszcza że atakują go wszystkie psy.
To starcie skończyło się rozerwanym uchem ,uszkodzonym okiem i pogryzioną łapą .A co będzie dalej ????!!!!!!
Błagam pomóżcie nam go ratować może ktoś ma jakieś pomysły gdzie go wyciągnąć!!!
Kontakt w sprawie psa
agamic@onet.eu
tel 792-061-133 Agnieszka

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli chodzi o hotelik to myślę że stargujemy też do 10 zł za dobę(jeśli tylko będzie miejsce)
Co do jego urody to moim zdaniem też jest śliczny w 100% mój typ

Posted

Aga mozna dostawic w tej sytuacji bude w hosp. Jest duzo miejsca. W 6 boksie sa 2 spokojne psy: staruszek Mroz, mala kokoszka i klapek. Gdyby Klapka do budy dac, to on mialby spokoj. Ja moge dac 20 zl. Ale to malo narazie

Posted

Hotelik! Aska25, będzie więcej. W schronisku nie dojdzie do siebie i nie oczaruje swoją wprost niespotykaną urodą. Jeszcze tak nie było, żeby na hotelik się nie uskładało. A gdzie ten hotel?