sleepingbyday Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 mru napisał(a):weź, ja jestem głodna jak 150 ale kurcze, na nic, co mam nie mam ochoty :eviltong: więc głodna pozostanę... :cool3: w ogóle nie znoszę jeść w takich warunkach ;) heh muszę wziąć aparat w sobotę to będzie cała masa fot! tylko Gacek biedny będzie, bo raczej go nie spuszczę ze smyczy (ale może może - koniecznie muszę mu kupić adresówkę) kup koniecznie :mad:. tak naprawdę większość psów się gubi, a nie jest wyrzucana... Quote
Doginka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ciocia, tego chyba nie wklejałam tutaj:shake: Pamiętasz dziurę Zosi?:cool3::-( Quote
sleepingbyday Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 nie, dziury jeszcze nie było. a robiłaś też zbliżenie, wyszło? ale to brzydko wyglądało :roll:. na szczęście już o tym nie pamiętamy.... dzieki :-) Doginka napisał(a): boszszsz, jakie ona ma piekne kształty :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 YOU CAN DANCE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: DZIĘKI, dOGINKO :p Quote
sleepingbyday Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 no właśnie, dawno nie było sikającego zwierza... ty naprawde masz manię :diabloti: Quote
Doginka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 sleepingbyday napisał(a):no właśnie, dawno nie było sikającego zwierza... ty naprawde masz manię :diabloti: Ale zobacz jak prawie centralnie ja złapałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobra, lecę z psimi;) Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 jutro przytaskam zdjęcia z soboty i wstawię na zosioblog. dziękuję za zośkę :p Quote
mru Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 mało w ogóle ale zdjęcia mi takie powychodziły, że żal ściska... Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 eee, mi tez nie najlepiej i tez mało. one się cholery kręciły, jakby owiski miały Quote
mru Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 no ja na co drugim mam smugę, a nie psa :eviltong: no i nie mam żadnych zdjęć z kąpieli ;) więc jakbys jakieś miała to jutro zapodaj :) Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 z kapieli akurat mam fajne niektóre :-) Quote
sleepingbyday Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 no to jedziemy ze zdjęciami ze "zlociku". trocjhe wrzucę tu, a trochę do wątku śliwki. falstart, imageshack wrzuca tylko ikonkę z krzyżykiem. czy ktos wie, dlaczego? co mogę zrobić??? Quote
mru Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 załozyć konto na www.photobucket.com ;) Quote
sleepingbyday Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 co za kryptoreklama :cool3:. na imageshack już umiem, czy jakaś rada bez nakłądów czasu? czy to już tak na stałe/? Quote
mru Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ja niestety nie używam :shake: na photobuckecie łatwo jest. zakładasz konto normalnie potem dajesz upload wielkie na górze :P wybierasz z katalogu ile tam chcesz zdjęć i one tam pyrkają sobie możesz nawet podpisać ;) zatwierdzasz jak pyta czy orajt i dawaj możesz tworzyć albumy i je nazywać (tak jak mój ze zlotu) Quote
sleepingbyday Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 a gdzie sa linki, żeby wkleić na dogo? gdzie się resajzuje? Quote
Recommended Posts