orpha Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ania_wawa napisał(a):Witajcie :loveu: Przeczytałam bloga od początku i teraz bedziemy z Dajutem nawiedzac was regularnie:loveu: nie tylko na bulwarku(swoją drogą to dopiero teraz dowiedziałam się że to miejsce właśnie tak się nazywa). Zdjęcia Zoski i innych piesków cudne!! I jakos tak zmobilizowały mnie do wyciągnięcia aparatu więc jutro postaram sie przydreptac i też wszystkich obfocic. No i może wprosic się na to wino:evil_lol:. W końcu wypadałoby jakiegoś brudzia wypic i się sobie przedstawic bo na razie to znam wszystkich tylko po imionach psiaków:oops:. no no wpadaj wpadaj :):) , ale impra bedzie psy nas beda do domu prowadzic :evil_lol: Quote
orpha Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 mru napisał(a):poznamy się po psach :evil_lol: Mruuuuuuuu:p przyznaj sie jak masz na imie , przeta nie bedziemy sie drzec na pol pragi "Czesc mru" :razz: Quote
mru Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 nie będziemy..? ;) (a do mnie wszyscy tak mówią!) magda jestem :D Quote
ania_wawa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 mru napisał(a):nie będziemy..? ;) (a do mnie wszyscy tak mówią!) Mru... naprawdę super ksywka!! Mojego kolegi Kot nazywa się Mrumru jest kochany i taki właśnie mruczasty :loveu:. Quote
orpha Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 sleepingbyday napisał(a):nie ma się co chwalić.... mru, wysłałam ci nasze numery (za pozowleniem, orpha :cool3:) łaskawie pozwalam :diabloti:...tym bardziej ze mru chyba juz ma mój numer i ja jej tyz :D Quote
orpha Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 mru napisał(a):nie będziemy..? ;) (a do mnie wszyscy tak mówią!) magda jestem :D Renata tylko na wszystko plizzzz nie Reniujcie mi przypadkiem , na hasło Renia dostaje piany na pysku :angryy: Quote
mru Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 bede Ci orfowała :eviltong: a sleepin? mamy się zwracać sleepin' czy sbd? ;) no mam Twój nr :) a teraz już oba! Mru... naprawdę super ksywka!!. dzieki :) wszyscy mnie pytaja zawsze skad taka ksywa a ja nie wiem ;) to jakies dawne czasy gimnazjum :D czy coś... i w ogóle skrót od innej ksywy... Quote
orpha Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 no sbd to nie bo to jakos niewygodnie sie gada ale jak bedziesz wrzeszczec Ola to bedzie gut Quote
Doginka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Tak nieśmiało pozwoliłam sobie zaznaczyć;) Quote
mru Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ahahaa : no! dzięki to potwierdziło moje domniemania na temat miejsca położenia ;) Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 ania_wawa napisał(a):Witajcie :loveu: Przeczytałam bloga od początku i teraz bedziemy z Dajutem nawiedzac was regularnie:loveu: nie tylko na bulwarku(swoją drogą to dopiero teraz dowiedziałam się że to miejsce właśnie tak się nazywa). Zdjęcia Zoski i innych piesków cudne!! I jakos tak zmobilizowały mnie do wyciągnięcia aparatu więc jutro postaram sie przydreptac i też wszystkich obfocic. No i może wprosic się na to wino:evil_lol:. W końcu wypadałoby jakiegoś brudzia wypic i się sobie przedstawic bo na razie to znam wszystkich tylko po imionach psiaków:oops:. cześć! zapraszamy, zapraszamy, na zosioblog i w sobotę takoż, im nas więcje, tym szybciej nas policja zgarnie za burdy po pijaku :cool3:. orpha napisał(a):łaskawie pozwalam :diabloti:...tym bardziej ze mru chyba juz ma mój numer i ja jej tyz :D wiem, wiem..... Reniu :eviltong:. orpha napisał(a):no sbd to nie bo to jakos niewygodnie sie gada ale jak bedziesz wrzeszczec Ola to bedzie gut Ola może być. ale czyli, że mru to jets twoja zwyczajna ksywka w realu, a nie tylko nick? jak tak, to ja wolę mru. Doginka napisał(a):Tak nieśmiało pozwoliłam sobie zaznaczyć;) ale pieknie piszesz :evil_lol:. słyszałam dzis rano odprowadzając twoj acórke do szkoły (podczas, gdy mamusia spała :cool3:), że gordon ma się ok. czyli ty tez będziesz w sobotę, postanowione. Quote
mru Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 sleepingbyday napisał(a): ale czyli, że mru to jets twoja zwyczajna ksywka w realu, a nie tylko nick? jak tak, to ja wolę mru. dokładnie tak :) Quote
crazydaisy Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Czemu ja dopiero dziś doczytałam info o mini zlocie? Można się wprosić? :) Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 można, ale alkohol pozwolimy pić tylko dorosłym :cool3:. Quote
crazydaisy Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 He he, w takim razie muszę psa drogi powrotnej nauczyć, co by mnie miał kto do domu zaprowadzić :) Quote
mru Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 :D ja już sobie wyobrażam jak mnie Gacek na Ursynów prowadzi... Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 sam trafi -a jak nie: selekcja naturalna :cool1: Quote
orpha Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 heh widze ze trzeba by jeszcze kilka butelek wina dokupic :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 każdy wznosi tym, czym lubi, wiec zaopatrzenie we własnym zakresie :p. orpha na wszelki wypadek weźmie otwieracze... byle słoneczko świeciło :cool1:. Quote
orpha Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 wezme otwieracze ....tylko mi przypomnij ;) Quote
mru Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 weź weź, bo ja chyba z winem przyjade jakoś nie widzę piwa jadącego ze mną autobusem/tramwajem i metrem ;) a potem nie strzelającego a wino dobre! Quote
orpha Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ja mam juz nabyta czerwona kadarke :evil_lol: laski a jakies kubki jednorazowe mam nabyc czy bedziemy tak po staropolsku prosto z gwinta walic ??:diabloti: Quote
mru Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 kubki jednorazowe są bardzo nieekologiczne :eviltong::eviltong::eviltong: a tradycję warto podtrzymywać chyba, że każdy z własną kanką :razz: przybędzie! :D (no może nie kanką, a mini kanką;)) Quote
orpha Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 eee tam nie bede ze szkłem po łakach ganiac , zreszta z butelki lepiej smakuje :) Quote
Recommended Posts