Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

cos mi się moje własne zdjęcie nie chce otwierać (to ostatnie), wy je widzicie? weekend może byc. wyśpimy się i z psami na łąkę wio...
Mru, zośka to w gruncie rzeczy wielki tchórz :oops:.

FOR YOUR CONSIDERATION:
znalazłam samotny wątek ślicznej, samotnej suni. pomóżmy rozkręcać, bo dziewczyna zasługuje (ta na czterech łapach, bo ta na dwóch, to nie wiem, hihi):
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119324

Posted

nasza psia łaka znajduje się w parku obok parku skaryszewskiego (graniczą ze sobą). na alei waszyngtona, pomiędzy skrzyżowaniem z międzynarodową (salon jaguara), a kinową (marcpol).

jesteśmy zazwyczaj na łące na tyłach, ale łazimy tez do skaryszaka, bo tam wiewiórki :diabloti: i jeziorka :cool3:.
jak będzie bardzo ciepło, to skarytszak w weekend zawalony rodzinami, więc zostajemy na łące. jak znasz jakis punkt gdzieś tam , to cię zgarniemy. jak nie, to co robimy, orpha (oprócz wzięcia piwa)?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jak znasz jakis punkt gdzieś tam , to cię zgarniemy. jak nie, to co robimy, orpha (oprócz wzięcia piwa)?

buahahaha :evil_lol:

no ja mam babcię na międzynarodowej o zaraz obczaję na mapie jak to sie ma do parków i łąk tam ;)

Posted

ten żółty znaczek jest po stronie działek - działki sa na vis a visie parku, ta zielona plama to nasz ałączka, może nas tam nawet gdzieś widać:diabloti:?

przystanek (o ile jedziesz ztm) albo park skaryszewski,albokinowa, (za działkami). obojetnie.

wino wymaga otwieracza, niestety..

Posted

no bede dawała komunikacja miejska!

11-12 jak najbardziej pasuje, bo zanim dojade (z chłopakami! i może siostrą) to tez sie chwile zejdzie ;)

Gacek nie lubi podróżować :eviltong: tzn. robił to dwa razy w życiu po 2 przystanki
biedak :diabloti:

Posted

to wysiądź na przystanku park skaryszewski (102, 158, 9, 22, 24). charakterystyczne: przy przystanku można sobie zakupić jaguara lub land rovera po spacerze. przejdź na drugą stronę ulicy bedziemy tam na ciebie czatować. jak będziesz wychodzić z domu to daj znać (i ile ci zjamie dojazd mniej więcej).

Posted

JoSi napisał(a):
Wiecie co? Umówcie się w Centusiowie, wsiądziecie do pociągu i odwrotu nie ma przez całe 2.5 godz.

haha, zazdrośnica... sama byś wpadła na łączkę z piwkiem, przyznaj? a może wpadniesz? o ile pamiętam, ty z wawy, nie?

Posted

Byłam z W-awy, teraz został ci się ino... centuś, no proszę, Wyspiański w głowie, wsiąkłam i przesiąkłam a Rydlówka 10 min. stąd.
Pewnie, że zazdroszczę, pić nie mogę.

Posted

Witajcie :loveu:
Przeczytałam bloga od początku i teraz bedziemy z Dajutem nawiedzac was regularnie:loveu: nie tylko na bulwarku(swoją drogą to dopiero teraz dowiedziałam się że to miejsce właśnie tak się nazywa). Zdjęcia Zoski i innych piesków cudne!! I jakos tak zmobilizowały mnie do wyciągnięcia aparatu więc jutro postaram sie przydreptac i też wszystkich obfocic.
No i może wprosic się na to wino:evil_lol:. W końcu wypadałoby jakiegoś brudzia wypic i się sobie przedstawic bo na razie to znam wszystkich tylko po imionach psiaków:oops:.