3 x Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 sleepingbyday napisał(a):ja w niedziele zazwyczaj bywam w korabiewicach ( oprócz ostatnich 3 miesięcy, bo własnie pilnowałam remontu ;-)). w weekend majowy nie wyjeżdżam, pracuje, wyjeżdżam tydzień później. możnaby jakiś spacer uskutecznić w majówkę, ale was chyba nie będzie, nie? klarować to się nic nie wyklaruje samo, musielibysmy się wspólnie wyklarować :-) ha, my własnie pana remont bedziemy pilnowac w drugiej połowie maja - optymistycznie to przez 3 tyg to może będziemy po prostu myślec myśleć i spotkamy się w czerwcu ? bez naginania się teraz? tak, na majówkę wyjeżdzamy będziemy na łonie przyrody robić NIC ;) Quote
sleepingbyday Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 jesli o mnie chodzi opcja czerwcowa jest ok, ale ludwy wtedy nie bedzie. a wy macie do ogarnięcia marmeladę. ludwa proponuje przekazać ja n jakiś kolejny bazarek, ale z drugiej strony jako wpsólnik moglabys sama ją zeżreć, bo niby dlaczego nie, ludwa i tak nie da rady przez najbliższe klika miesięcy z towarzyskimi spotkaniami, jak sądzę. przypominam, ze to marmolada z kasztanów, z wanilią ;-) Quote
Recommended Posts