Abrakadabra Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 3 x napisał(a): tyle ze nie wiedzialam, że jest na tyle bezczelna zeby z torby wyciągać :oops: Oj tam... od razu bezczelna :) Ja się nie gniewam. Ps. Gdzie te Twoje zdjęcia? Quote
sleepingbyday Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 ale jakie moje? te, co ty robiłaś? Quote
3 x Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 moje ;) chyba ;) są ale usiłuję je wgrać od tygodnia na gremlinowy serwer i ni cholery nam sie nie udaje więc chyba w końcu wrzuce je przez imageshacka pojedyńczo sbd Twoje i Zochy już wstawiłam :) Quote
sleepingbyday Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 tak, wiem słodkie to zdjęcie, prawda? Quote
3 x Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 sleepingbyday napisał(a):tak, wiem słodkie to zdjęcie, prawda? dobra dobra n teraz będziemy Ci słodzic urocze jest to zdjęcie Zośka rewelacyjna modelka :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 wiadomo, że zośka jest fantastyczna! nic tu ze słodzenia nie ma, to fakt i tyle ;-). kocham jom! Quote
3 x Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 (edited) lecem ze zdjęciami w porządku chronologicznym czyli tak jak robiłam i jeszcze raz przepraszam Awit, że nie ma zdjęć Tereski i Fredzi -bo ta ciągle latał w sumie nie ma tez zdjęć potworów Abrakadabry bo te dla odmiany cały czas podskakiwały jakby im kto za mocno gumeczki ścisnął ;) Zocha Zorka Potworka bigielki: Greta i Dosia Dosia Edited June 2, 2012 by 3 x Quote
3 x Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Zorka Potworka Migotka z za mocno ścignątymi gumeczką kłaczkami Dosia Zorka i tył Fredzi pędziwiatr ;) Quote
3 x Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 zabawa Zorki i Dosi Sępy ;) Abrakadabra skarmia watróbką ;) Quote
3 x Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 (edited) Lisio Lisio i Zosia Zosia Edited June 6, 2012 by 3 x Quote
3 x Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 (edited) Zosia wszędobylska Migotka :) nie wiem czy zauważyliście ale na zdjęciu prawie wszystkich sępów są też jorki Migotra wygiągnieta jak strumna a Amorek ledwo co od ziemi odskoczył, to pewnie przez tą nadwagę ;) (przepraszam Abra ale nie mogłam się powstrzymać, urocze masz te potwory :)) Edited June 2, 2012 by 3 x Quote
Awit Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 No ładnie, 3x robiła fotki wszystkim psom, tylko moim nie... Dobrze, że Abrakadabra o nich pamiętała:-) Sbd ten portret z Zosią jest piękny i wcale Ci nie słodzę tylko prawdę mówię:-) Quote
3 x Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Awit napisał(a):No ładnie, 3x robiła fotki wszystkim psom, tylko moim nie... Dobrze, że Abrakadabra o nich pamiętała:-) Sbd ten portret z Zosią jest piękny i wcale Ci nie słodzę tylko prawdę mówię:-) ech mówiłam fredzia ma kilka ale nie wiem czy ktokolwiek pozna ze to fredzia :D Quote
sleepingbyday Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='Awit']No ładnie, 3x robiła fotki wszystkim psom, tylko moim nie... Dobrze, że Abrakadabra o nich pamiętała:-) Sbd ten portret z Zosią jest piękny i wcale Ci nie słodzę tylko prawdę mówię:-) wiem, jasne, ze prawdę mówisz. ale dzięki, miód na me serce! Quote
Abrakadabra Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) [quote name='3 x'] w sumie nie ma tez zdjęć potworów Abrakadabry bo te dla odmiany cały czas podskakiwały jakby im kto za mocno gumeczki ścisnął ;) 3 X - w kwestii podskakiwania ... tak sobie myślę, że to nie gumeczki... Każdy by podskakiwał, gdyby brodził w trawie, przewyższającej go wysokością :evil_lol: Składam interpelację, aby następne spotkanie odbyło się na wystrzyżonym trawniku. Gdyby ktoś nie zauważył - Amor znajduje się w lewym dolnym rogu, i podręcznikowo wykonuje komendzę "siad", chociaż trawa ewidentnie zasłania mu "szerokie horyzonty" :) Edited June 4, 2012 by Abrakadabra Quote
sleepingbyday Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 o matko, fotki jakieś, cholera, powinnam wrzucić! Quote
Abrakadabra Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='sleepingbyday']o matko, fotki jakieś, cholera, powinnam wrzucić![/QUOTE] Dawno mnie tu nie było, lecę po subskrypcjach. Dawaj fotki. A tak naprawdę :) Szukam osoby z Wadowic i okolic do wizyty p/a ... Pomóżcie.. Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 nie znam nikogo z wadowic, oprócz papieża. dla kogo? a czy ja mam jakieś fotki? kurczę. Quote
3 x Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='sleepingbyday']nie znam nikogo z wadowic, oprócz papieża. dla kogo? a czy ja mam jakieś fotki? kurczę. no właśnie, masz jakieś czy nie masz? się bezczelnie zapytam, kiedy urodziny Zosi ? :evil_lol: mam dwóch kawalerów chętnych do zapoznania panny ;) Quote
sleepingbyday Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 no, zośka jest majowa, umawiamy się jakoś? dwóch kawalerów? nie wiem, co na to lisiek...... ;-) Quote
3 x Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 sleepingbyday napisał(a):no, zośka jest majowa, umawiamy się jakoś? dwóch kawalerów? nie wiem, co na to lisiek...... ;-) ja tylko tak zaczepnie z tymi urodzinami jakby sie cos klarowało to daj znac po weekendzie powinniśmy siedzieć na dupach w stolycy tyle ze bardziej niedziele nam beda pasowac niż soboty (trza pana remont pilnować) btw a lisio nie powinien byc już dawno w swoim domu, hę? Quote
sleepingbyday Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 ja w niedziele zazwyczaj bywam w korabiewicach ( oprócz ostatnich 3 miesięcy, bo własnie pilnowałam remontu ;-)). w weekend majowy nie wyjeżdżam, pracuje, wyjeżdżam tydzień później. możnaby jakiś spacer uskutecznić w majówkę, ale was chyba nie będzie, nie? klarować to się nic nie wyklaruje samo, musielibysmy się wspólnie wyklarować :-) Quote
Recommended Posts