*anusia&ajlu* Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 to dobrze ale stresu nie malo, codziennie po pracy do was odrazu zagladam ;) wiedzialam ze bedzie dobrze :) i odemnie tez mizianko :loveu: a niech Migotka nie papuguje, niech sie trzyma zdrowo! Quote
sleepingbyday Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 no waśnie - ja chcąc uniknąć stresu, wyciełam. zwłaszca, ze skoro szybko rosło, to wolelismy nie czekać. Quote
sleepingbyday Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 dziś w parku zosia zlisławem szaleli wzdłuż kanałku, czatując na żaby i co się tam nawinie. szal ciał i uprzęży. aha, jeszcze reklamy: chcemy pomóc ludziom, którzy sami zajęli się 8 szczeniakami. choć swoich psów mają z 5 i 3 razy tyle kotów... bazarek. koszty szczepień itd... zatem - jest bazarek. b. fajne, nowiutkie fanty: http://www.dogomania.pl/threads/207945-Torebki-broszka-porcelana-kolczyki-na-szczeniaki-ze-stodoły-do-22-maja-godz-20! Quote
sleepingbyday Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 w sumie skupiałam sie na lisławie, ale cos tam machnęłam romantyczna schadzka ale najlepsze jaja widziałam przy rondzie de gaulle'a ostatnio normalnie czad, służbówka porsze z perłą ;-). jednak tanie piwa przynoszą fortunę. wstydziłabym sie mieć kompleksy średniego wieku i nie móc ich zrealizowac inaczej, jak przez jeżdżenie reklamą ;-).\ czekma jeszcze na bentleya z pasztetem profi Quote
*anusia&ajlu* Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 o to Zosia zakochana chodzi? :loveu: haha jakie fajne auto:evil_lol: ja to bym chciala takie autko ale z innym nadrukiem :D Quote
3 x Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):o to Zosia zakochana chodzi? :loveu: haha jakie fajne auto:evil_lol: ja to bym chciala takie autko ale z innym nadrukiem :D ja to bym mogłą miec i z takim nadrukiem byleby mi takie auto dali ;) jak tam Boo? Quote
*anusia&ajlu* Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 3 x napisał(a):ja to bym mogłą miec i z takim nadrukiem byleby mi takie auto dali ;) jak tam Boo? jakby mi dali to pewnie ze bym jezdzila ale sama z siebie takiej reklamy bym nie przykleila na takie fajne autko ;) a Boo w niedziele na wystawie zaszalal i jak tak dalej bedzie skonczymy mlodziezowego championa;) ale ostatnio dorasta i mysli zamiast swoim malym mozdzkiem to jajkami i kazdy samiec jest beee;) Quote
3 x Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 sleepingbyday napisał(a):co wy wstyd na całe miasto.... ee tam, jako typowej materialistce nijak by mi reklama nie przeszkadzała na tego typu furze ;) Quote
kaasik91 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Zosiowe zdjęcie :) http://farm8.staticflickr.com/7140/6961118462_4b006ffd03_o.jpg Quote
*anusia&ajlu* Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ale mega fotka! Zosia jaka modelka:loveu: Quote
sleepingbyday Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 zosia jest najpiękniejsza na świecie! a zosioblog zaniedbany, ale ona chyba nie dba o to.... ;-). jak porównacie ze zdjęciami chocby z pierwszej strony, to zauważycie, ze zosia siwieje.... w maju będzie miała 9 lat! Quote
sleepingbyday Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 no, to prawda, przyznaje ze wstydem.... Quote
*anusia&ajlu* Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 ale siwieje ładnie, do twarzy jej z tym :D mojej Ajlu już 7 leci i też siwieje ale nadal zachowuje się jak szczeniak :D ale strasznie szybko ten czas leci... Quote
sleepingbyday Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 jak błyskawica!!! to juz 5 lat, jak miałam zaszczyt zosię zaadoptować. najfantastyczniejsza na świecie jest. Quote
3 x Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 faktycznie Zocha siwieje kurde ale ten czas leci ostatnio moj dziadek stwierdził, że Zorka wiekowa już jest bo ma siwy pysk ;) na szczescie przekonał go argument że łapy też ma siwe więc to nie siwizna ze starości a taki jej "urok" ;) Quote
sleepingbyday Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 u zosi ewidentnie blednie włos, niestety. Quote
3 x Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 ja chciałam tylko prosić o załączeni mapki do schadzki ;) i się pytam czy Boo będzie ? i czy jak będzie i nagle zniknie to czy moge nie być od razu główna podejrzaną? ;) Quote
sleepingbyday Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 (edited) ZAPRASZAMY Z ZOSIĄ NA NASZE URODZINY :-). PSIO-LUDZKI PIKNIK URODZINOWY NIEDZIELĘ OK 17, NA PSIEJ ŁĄCE Z KANAŁKIEM DLA OCHŁODY FUTER :-), W PARKU WASZYNGTONA, ZARAZ OBOK SKARYSZAKA. KTO ZNA, TEN WIE, ŻE TAM JEST ŚWIETNIE! widze, ze nie widac nr tram i autobusów przy kropce przystankowej: 9, 24, 25, 102, 158 3X, BOO NIE BĘDZIE, BOJA SIĘ :-) Edited May 23, 2012 by sleepingbyday Quote
3 x Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 sleepingbyday napisał(a): 3X, BOO NIE BĘDZIE, BOJA SIĘ :-) nie wiem zupełnie czego się boją ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 3 x napisał(a):ja chciałam tylko prosić o załączeni mapki do schadzki ;) i się pytam czy Boo będzie ? i czy jak będzie i nagle zniknie to czy moge nie być od razu główna podejrzaną? ;) haha tak bym chciała być :/ buuuuu ale pracuję do 22 :( w sobotę też pracuję do 16 ale skupcie się i przesuncie spotkanie na SOBOTĘ ;) Boo nie da się zabrać, on taki mami synek i zarazem cholera wielka :evil_lol: Quote
3 x Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):haha tak bym chciała być :/ buuuuu ale pracuję do 22 :( w sobotę też pracuję do 16 ale skupcie się i przesuncie spotkanie na SOBOTĘ ;) Boo nie da się zabrać, on taki mami synek i zarazem cholera wielka :evil_lol: anusia ja sie mogę zaopiekowac Boo jak będziesz w pracy naprawde mogę ;) Quote
Recommended Posts