3 x Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 sleepingbyday napisał(a):anusia, mru i paweł maja tez wiząć psa, będzie jazda na maksa, bierz boo, nic mu nie zaszkodzi przecież. najwyżej sie pokłócą, apoz atym na kolanach powinien być bezpieczny ;-) zwłaszcza na moich w aucie w drodze na wschód południowy ;) jak dostarczysz Boo przez 15 to jedzie ze mną o ! ;) Quote
sleepingbyday Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 3 x ćwiczysz hipnoze? ze jak będziesz powtarzać "boo jedzie ze mną, boo jedzie ze mną" to anka się da wkręcić :-) :-)? Quote
3 x Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 sleepingbyday napisał(a):3 x ćwiczysz hipnoze? ze jak będziesz powtarzać "boo jedzie ze mną, boo jedzie ze mną" to anka się da wkręcić :-) :-)? ta ale obawiam się jednego bede powtarzac powtarzac obudze się z hipnozy na wschodze a tam zamiast Boo będzie Gremlin :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 oj tam, oj tam, nie od razu wychodzi bezbłędnie... Quote
*anusia&ajlu* Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 a mnie nie bedzie, nie mam sily :/ Boo juz tez padl, mielismy wizyte u hodowczyni Boo, nastepnym razem sie spotkamy;) Quote
alicjazar Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 No i jak tam się imprezka udała? :) Żałuję, że nie dotarłam, ale nic straconego - już niedługo fiodorowa rocznica. ;) Jeśli będziemy w Warszawie, to też coś zorganizujemy. :P Quote
3 x Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):a mnie nie bedzie, nie mam sily :/ Boo juz tez padl, mielismy wizyte u hodowczyni Boo, nastepnym razem sie spotkamy;) tja przeca mówiłam ze o 15 wyjezdzam wiec po 15 już Boo był w warszawie bezpieczny ;) Quote
Abrakadabra Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Było super! Wstałam dzisiaj o 12.00, Zosia błyszczała jak przystało na jubilatkę :) Przyniosłam sobie na pamiątkę garść białych kłaczków :)i przepyszny sosik. SBD - dzięki :) Quote
sleepingbyday Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 no, trochę zjedlismy, upić sie nie upilismy, lisio był bardzo grzeczny dla hazmata, zoska mniej. zosia ma totalnie zaczerniweniona skórę na szyi, pod pyskiem i na głwoie, drapie sie non stop, już czerwone jej prześwituje.... byłam u weta, zdjęlismy obrożę przeciw kleszczom, to pierwszy typ przyczyny, ale ona drapie sie dlaej i choć trzeba odczekac, to jednak gorzej wygląda jej szyja, więc jutro wybieram sie do weta znów. wyobrażam sobie, jak sie biedna czuje, swędzenie non stop.... Quote
3 x Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 czy ktoś z wielbicieli Zochy skusi się na kubraki na jajka wielkanocne? ładne są, idealnie pasują na każde jajo ;) wielkanocne kubraki na jajka i motylki - klik Quote
sleepingbyday Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 zosia ma na żebrach guzka, najpierw był wielkości małego ziarenka, ale przez 2 miesiące uróśł ostro. nie czekamy, usuwamy w piątek i na histo. dostałam palpitacji z nerwów. guzek ruchomy, pod skórą, więc wygląda nieźle, ale szybko rośnie. wetki stawiają, że to nic poważnego nie jest, ale radza wycinać, nie czekać. trzymac kciuki, trzymac kciuki, trzymac kciuki. Quote
sleepingbyday Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 próbki leca do niemiec, więc kilka dni sie poczeka. dam znać (o ile z nerw nie oszaleje, choć mam taki zachzran wpracy, ze nie mam czasu sie denerwować)..... Quote
*anusia&ajlu* Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 bedzie dobrze! nie zamartwiaj sie na zas;) a jak wogole Zosia sie czuje? Quote
sleepingbyday Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 haha, ciekawe, czy byś się zamartwiała, czy nie w takiej sytuacji ? cos czuję, ze mogę się założyć ;-). zosia bardzo dobrze, lisław też nie narzeka :-) Quote
*anusia&ajlu* Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ja to juz bym w wariatkowie siedziala jak bym musiala tak dlugo czekac :/ ale zawsze trzeba byc dobrej mysli ;) to dobrze ze Zosia dobrze :) napisz nam jak bedzie po tym zabiegu/operacji... nadal masz Rudego hytrego lisa? ale sie juz zadomowil :D hah nie oddasz juz go :) Quote
sleepingbyday Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 anusia, oddam - po długim weekendzie jedzie do ciebie :-) :-) Quote
*anusia&ajlu* Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 haha dobre....i bys co godzine dzwonila :D Quote
sleepingbyday Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 zosia po operacji. wszystko poszło dobrze, w sobotę była w już w dobrym stanie. teraz czekam na wyniki histo. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 to dobrze ze Zosieńka dochodzi do siebie! 3mamy kciuki za wyniki!!! Quote
sleepingbyday Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 podobno guzek wyglądał na tłuszczaka tak na oko! Quote
*anusia&ajlu* Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 o zeby tak bylo! 3mam kciuki za jak najlepsze wyniki! caly czas o was mysle, mam nadzieje za jak pogoda sie poprawi niedlugo na spacerek sie wybierzemy Quote
sleepingbyday Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 są wyniki WSZYSTKO OK :-) :-) uff.... obejrzę je w niedzielę, przy zdejmowaniu szwów, ale dostałam smsa, że tłuszczak. a dobrze mu tak ;-) spacer koniecznie!!! Quote
Abrakadabra Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Świetnie, ze tak to się skończyło :) Wymiziaj Zosię ode mnie! Ja muszę iść z Migotką do veta, bo też jej "coś" urosło na klatce piersiowej. Pytałam jakieś 3m-ce temu, jak było mniejsze, ale kazali się nie martwić. Trochę podrosło i zaczynam mieć schizy.. Quote
Recommended Posts