Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
a co powiecie na spacerek w sobote? ;)

czy wy się zawsze musicie umawaic jak ja wyjezdzam?
nie buchnę Boo obiecuje ;)
będę tylko patrzec i się ślinić ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a co powiecie na spacerek w sobote? ;)

Ja na spacerek mogę się umówić, SBD pewnie też :)
Może jak będziemy w grupie i w W-wie, to nie bedziemy miały "dziwnych" przygód (tak jak dziś)...

Posted

mru napisał(a):
jakie miałyście przygody? :)

Zgadnij ;;;?
Znalazłysmy pieknego (biały w typie huski, szkliste oczy) porzuconego (jak się wydawało psa), prawie uczestniczyłysmy w zebraniu wsi Pustelnik z wójtem i Strazą Pożarną, a na koniec pod Kościołem spotkałyśmy się z włąścicielami tego psiaka, który wraz z bratem (brat nadal zaginiony) tydzień temu zwiał/został wypuszczony z działki pod Wołominem...
SBD już snuła plany, gdzie go umieścić i kto może go przygarnąć...
Ps. nie wspominam o psie w rowie, szczeniaku biegającym po Wesołej i Jamniku gługowłosym w Halinowie...
Dobrze, że Mieszko nigdzie się nie pałętał...

Posted

tak, zawsze ten strach, że się go zobaczy na ulicy, nie?

o tym białym słyszałam... o zebraniu we wsi też :) o rany, działo się... jakbyście szły na ten spacer to daj znać, chociaż nie obiecuję że czas znajdę...

Posted

w niedzielę ja nie moge, niestety. powoli okazuje się że i w sobote moge nie móc, przedadopcyjne mi się szykuja. ale w przyszym tygodniu się spotkamy - imprezka będzie najpewniej w piatek, u mnie. dam znac, co i jak.

Posted

hi hi, a dziś rocznica. czwarta. cztery lata temu zoska przyjechała do mnie do ds. myslałam, ze to trzy lata, a jednak ten czas śmiga. z drugiej strony - jakby to było wczoraj :-).

w piątek zapraszam - dobrze życzących zosi i mi - na mały toaścik i jubelek z tej okazji, do nas do domu. kto ma czas i ochotę - wpadajcie wieczorem i dajcie znać, że będziecie :-).

no i oczywiście zapraszam na filmik, wypocony cięzko przez niżej podpisaną :-)

Posted

ale filmik!!! normalnie suuper!!!
a tak ogole to sobie przypomnialam ze 14 lutego tez minelo 4 lata odkad przygarnelam Ajlu!

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ ZOSIU!!!! :loveu: prosze wymiziac ja za uszkiem!!! :loveu:
a co do piątku to jeszcze napiszemy co i jak;)

Posted

sleepingbyday napisał(a):

w piątek zapraszam - dobrze życzących zosi i mi - na mały toaścik i jubelek z tej okazji, do nas do domu. kto ma czas i ochotę - wpadajcie wieczorem i dajcie znać, że będziecie :-).

to my wpadniemy, a na którąś konkretną ?:)

Posted

móc to możesz, ale nie wiem, jak zdzisław go przywita, to jest kawał drania. bo że zosia będzie zła, to bankowo. więc w efekcie nie wiem, czy sie nie wymęczysz, a zwłaszcza boo. ale JA nie mam nic na przeciw.

Posted

jakby co to ja mogę się Boo zaopiekować, mogę się nim dłuuuuuuuuugo opiekowac ;)
już dzisiaj mogę go zabrać
pojedzie ze mną na roztocze, pozwiedza
może zapomnimy wrócić

to kiedy mogę wpaść o Boo?
przecież nie można dopuścić żeby Zocha była zła w swoje święto ;)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
móc to możesz, ale nie wiem, jak zdzisław go przywita, to jest kawał drania. bo że zosia będzie zła, to bankowo. więc w efekcie nie wiem, czy sie nie wymęczysz, a zwłaszcza boo. ale JA nie mam nic na przeciw.

yyy ja z Boo jade w niedziele na wystawe to moze zostawie go w domu, jak chce miec go we wszystkich kawalkach, on zawsze w gosciach jest grzeczny i mi siedzi na kolanach ale wole nie ryzykowac :evil_lol:

3 x napisał(a):
jakby co to ja mogę się Boo zaopiekować, mogę się nim dłuuuuuuuuugo opiekowac ;)
już dzisiaj mogę go zabrać
pojedzie ze mną na roztocze, pozwiedza
może zapomnimy wrócić

to kiedy mogę wpaść o Boo?
przecież nie można dopuścić żeby Zocha była zła w swoje święto ;)

:evil_lol:
hahahahaha
a bedziesz u Zosi? on by byl zadowolony ze ktos go glaska, glaska i glaska....i tuli...:loveu:

Posted

:evil_lol:
hahahahaha
a bedziesz u Zosi? on by byl zadowolony ze ktos go glaska, glaska i glaska....i tuli...:loveu:

niestety nie bedę u zosi, dlatego proponuję, ze Boo zajmę się juz teraz i na długo
i wżadnym wypadku nie bedzie to kradzież - ot po prostu długoterminowa opieka nad Boo :loveu:

Posted

cos ty moja mama by na zawał padła jakbym powiedziala ze nie przytuli juz swojego synusia:evil_lol:

ee tam, może zadowoli się zdjęciem? ;)