3 x Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):a co powiecie na spacerek w sobote? ;) czy wy się zawsze musicie umawaic jak ja wyjezdzam? nie buchnę Boo obiecuje ;) będę tylko patrzec i się ślinić ;) Quote
Abrakadabra Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):a co powiecie na spacerek w sobote? ;) Ja na spacerek mogę się umówić, SBD pewnie też :) Może jak będziemy w grupie i w W-wie, to nie bedziemy miały "dziwnych" przygód (tak jak dziś)... Quote
Abrakadabra Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 mru napisał(a):jakie miałyście przygody? :) Zgadnij ;;;? Znalazłysmy pieknego (biały w typie huski, szkliste oczy) porzuconego (jak się wydawało psa), prawie uczestniczyłysmy w zebraniu wsi Pustelnik z wójtem i Strazą Pożarną, a na koniec pod Kościołem spotkałyśmy się z włąścicielami tego psiaka, który wraz z bratem (brat nadal zaginiony) tydzień temu zwiał/został wypuszczony z działki pod Wołominem... SBD już snuła plany, gdzie go umieścić i kto może go przygarnąć... Ps. nie wspominam o psie w rowie, szczeniaku biegającym po Wesołej i Jamniku gługowłosym w Halinowie... Dobrze, że Mieszko nigdzie się nie pałętał... Quote
mru Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 tak, zawsze ten strach, że się go zobaczy na ulicy, nie? o tym białym słyszałam... o zebraniu we wsi też :) o rany, działo się... jakbyście szły na ten spacer to daj znać, chociaż nie obiecuję że czas znajdę... Quote
sleepingbyday Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 w sobote 12 luty? być moze nawet będę mogła? ty się anusia przygotuj do imprezy 18 lutego ;-) Quote
martaipieski Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 taka mała a tak wysoko skacze, nie pokazuje tego moim dziewczynka bo sie zawstydzą :D sliczna sunieczka z Zosi :D Quote
*anusia&ajlu* Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 sleepingbyday napisał(a):w sobote 12 luty? być moze nawet będę mogła? ty się anusia przygotuj do imprezy 18 lutego ;-) tak 12 luty ;) a co ma byc 18? mam wolneee :D Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 imprezka ma być. marta, zośka to jest silesian russel terier, to i skacze, jak na sprężynkach :-). Quote
*anusia&ajlu* Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 a jaka imprezka, co, gdzie i kiedy? dlaczego ja nic nie wiem? a spacerek przelozony na niedziele 13, bo w sobote pracuje :/ Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 w niedzielę ja nie moge, niestety. powoli okazuje się że i w sobote moge nie móc, przedadopcyjne mi się szykuja. ale w przyszym tygodniu się spotkamy - imprezka będzie najpewniej w piatek, u mnie. dam znac, co i jak. Quote
*anusia&ajlu* Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 aha, ok nie ma sprawy, to do czwartku;) Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 hi hi, a dziś rocznica. czwarta. cztery lata temu zoska przyjechała do mnie do ds. myslałam, ze to trzy lata, a jednak ten czas śmiga. z drugiej strony - jakby to było wczoraj :-). w piątek zapraszam - dobrze życzących zosi i mi - na mały toaścik i jubelek z tej okazji, do nas do domu. kto ma czas i ochotę - wpadajcie wieczorem i dajcie znać, że będziecie :-). no i oczywiście zapraszam na filmik, wypocony cięzko przez niżej podpisaną :-) Quote
*anusia&ajlu* Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ale filmik!!! normalnie suuper!!! a tak ogole to sobie przypomnialam ze 14 lutego tez minelo 4 lata odkad przygarnelam Ajlu! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ ZOSIU!!!! :loveu: prosze wymiziac ja za uszkiem!!! :loveu: a co do piątku to jeszcze napiszemy co i jak;) Quote
mru Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 sleepingbyday napisał(a): w piątek zapraszam - dobrze życzących zosi i mi - na mały toaścik i jubelek z tej okazji, do nas do domu. kto ma czas i ochotę - wpadajcie wieczorem i dajcie znać, że będziecie :-). to my wpadniemy, a na którąś konkretną ?:) Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 anusia, no to skandal będzie, jak nie wpadniesz, bo też masz co oblewać! wpadajcie wieczorem, myslę, że od 20.00 zapraszam, otwarte do ostatniego gościa ;-) Quote
*anusia&ajlu* Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 taa oblewać mamy co, ja bym wpadla ale tylko na chwilkę bo w sobotę rano do pracy idę a po pracy muszę szykować Boo bo jedziemy na wystawę\ mogę być z Boo? Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 móc to możesz, ale nie wiem, jak zdzisław go przywita, to jest kawał drania. bo że zosia będzie zła, to bankowo. więc w efekcie nie wiem, czy sie nie wymęczysz, a zwłaszcza boo. ale JA nie mam nic na przeciw. Quote
3 x Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 jakby co to ja mogę się Boo zaopiekować, mogę się nim dłuuuuuuuuugo opiekowac ;) już dzisiaj mogę go zabrać pojedzie ze mną na roztocze, pozwiedza może zapomnimy wrócić to kiedy mogę wpaść o Boo? przecież nie można dopuścić żeby Zocha była zła w swoje święto ;) Quote
Abrakadabra Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ola , to w takim razie, p[o przeanalizowani sił psich - może zabiorę swoje .. giolgotki . Pobawimy się, a Paweł będzie stał ana staży :) Quote
*anusia&ajlu* Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 sleepingbyday napisał(a):móc to możesz, ale nie wiem, jak zdzisław go przywita, to jest kawał drania. bo że zosia będzie zła, to bankowo. więc w efekcie nie wiem, czy sie nie wymęczysz, a zwłaszcza boo. ale JA nie mam nic na przeciw. yyy ja z Boo jade w niedziele na wystawe to moze zostawie go w domu, jak chce miec go we wszystkich kawalkach, on zawsze w gosciach jest grzeczny i mi siedzi na kolanach ale wole nie ryzykowac :evil_lol: 3 x napisał(a):jakby co to ja mogę się Boo zaopiekować, mogę się nim dłuuuuuuuuugo opiekowac ;) już dzisiaj mogę go zabrać pojedzie ze mną na roztocze, pozwiedza może zapomnimy wrócić to kiedy mogę wpaść o Boo? przecież nie można dopuścić żeby Zocha była zła w swoje święto ;) :evil_lol: hahahahaha a bedziesz u Zosi? on by byl zadowolony ze ktos go glaska, glaska i glaska....i tuli...:loveu: Quote
3 x Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a): :evil_lol: hahahahaha a bedziesz u Zosi? on by byl zadowolony ze ktos go glaska, glaska i glaska....i tuli...:loveu: niestety nie bedę u zosi, dlatego proponuję, ze Boo zajmę się juz teraz i na długo i wżadnym wypadku nie bedzie to kradzież - ot po prostu długoterminowa opieka nad Boo :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 cos ty moja mama by na zawał padła jakbym powiedziala ze nie przytuli juz swojego synusia:evil_lol: Quote
3 x Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):cos ty moja mama by na zawał padła jakbym powiedziala ze nie przytuli juz swojego synusia:evil_lol: ee tam, może zadowoli się zdjęciem? ;) Quote
sleepingbyday Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 anusia, mru i paweł maja tez wiząć psa, będzie jazda na maksa, bierz boo, nic mu nie zaszkodzi przecież. najwyżej sie pokłócą, apoz atym na kolanach powinien być bezpieczny ;-) Quote
Recommended Posts