*anusia&ajlu* Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 o ja same skandale..... ja sie zachwycalam w tym roku mazurami a ty z takimi fotami wyzezdzasz :evil_lol: boszzzz jakie widoki , ale zazdraszczam :D taa mam juz lyse dziecko akurat gryzie mi laptopa :) Quote
sleepingbyday Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 to kiedy sie umawiamy na psotkanie? sobota? niedziela? (ale bez laptopa, hue hue) Quote
Obama Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Piękne zdjęcia,ale ten krasnal jakiś taki typowo polsko-ogródkowy :) Quote
sleepingbyday Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 prawda? obok krasnala leży sobie tez gipsowa sarenka :-). szykuję sie wpaść do was do galerii, ale musze sie ogarnąć troszku z zaległościami... Quote
elmira Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 sbd, to skandal! Gdzie zdjęcia Zosieńki? A? ;) P.S. Zdjęcia boskie. Po cichutku Ci zazdroszczę, że tam byłaś. Quote
sleepingbyday Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 sama sobie zazdroszczę... no mówiłam, że zosieńki nie mam, bo krymskie pójda na pierwszy ogień.. tymczasem zosie można zobaczyć tu: http://www.dogomania.pl/threads/184945-przyjdź-ze-swoim-psem-na-szkolenie-SIERPIEŃ-podstawy-kto-chętny-)/page54 (ze 2 strony zdjęć, od postu 540) Quote
elmira Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 A, to ze mnie sierot dokumentny. Te zdjęcia mi przyćmiły to, co piszesz:) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 sleepingbyday napisał(a):to kiedy sie umawiamy na psotkanie? sobota? niedziela? (ale bez laptopa, hue hue) mozemy w sobote ok 17 bo wczesniej nie moge;) a w niedziele wystawa ;) Quote
sleepingbyday Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 jestem za! to będziemy w kontakcie tel. ktos chciał z towjej galerii wpaśc, to zaproś tez, a co, im więcej, tym weselej :-) zapraszamy wszytskich chętych najutro do skaryszaka. Quote
*anusia&ajlu* Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 sleepingbyday napisał(a):jestem za! to będziemy w kontakcie tel. ktos chciał z towjej galerii wpaśc, to zaproś tez, a co, im więcej, tym weselej :-) zapraszamy wszytskich chętych najutro do skaryszaka. ok napisze ci jak sie bede szykowac;) napisalam do Ewy od Duffla -golden zeby wpadla na spacerek moze sie zdecyduje i bedzie ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 i juz po spacerku, fotki dodalam w mojej galerii, Zosia tez ma fajne fotki :loveu: Quote
Abrakadabra Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):i juz po spacerku, fotki dodalam w mojej galerii, Zosia tez ma fajne fotki :loveu: Anusia - ło matko jaki malutek, slicznotek, gilgotek :) Proszę... zaproście mnie na spacer do Skaryszaka! Quote
sleepingbyday Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 cześć martinee :-) anusia, pokazałam na telefonie abrakadabrze mojego ulubionego malucha i o mało się na śmierć nie zapiszczała :-) :-). a ja razem z nią. Quote
Abrakadabra Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 sleepingbyday napisał(a):cześć martinee :-) anusia, pokazałam na telefonie abrakadabrze mojego ulubionego malucha i o mało się na śmierć nie zapiszczała :-) :-). a ja razem z nią. Sleep :crazyeye:... sorry.., ale co Ty tu robisz? Quote
sleepingbyday Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 a, dostałam na to zwolnienie mobilnego neta służbowego. nie chciał dxziałać po południu a teraz załapał, zobaczymy, jak jutro ;-\ Quote
Isadora7 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 sleepingbyday napisał(a):a, dostałam na to zwolnienie mobilnego neta służbowego. nie chciał dxziałać po południu a teraz załapał, zobaczymy, jak jutro ;-\ No to Ty jesteś Dyrektor albo Akwizytor :) innej opcji nie ma :) Quote
sleepingbyday Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 ani jedno, ani drugie. umówmy się - w szafie leżał jeden nieużywany, to mi pożyczyli. Quote
Obama Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 JA teraz muszę kupić własnie się przymierzam...zawsze możesz wsiąść z Play na 7 dni za free..okres próbny :p Quote
sleepingbyday Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 dostałam służbowy, hue hue. nie wiem, na jak długo, ale jak jestem w pracy, to w sumie nie potzrebuję w domu. Quote
Abrakadabra Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='alicjazar']A co tu taka cisza?[/QUOTE] No właśnie?! Wlazłam w subskrypcje, aż tu nagle wpis u Zosi :) Po latach prawie od ostatniego posta Pani SBD. Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 a bo czasu nie mam. a na wątku forfitera i tak sa njusy o nas. poza tym źdźbło w moim wątku widzicie, a ala pisze u siebie raz na białoruski rok, a dorota to w ogóle nie zrobiła wątku dla swoich psów, o! Quote
alicjazar Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 No dobra, dobra. :* Nie unoś się! Ja tylko jestem odrobinę ciekawska. ;) Zresztą ja wyznaję zasadę, że jak nic się nie dzieje na wątku, to znaczy, że i w życiu cisza, spokój, nic się nie dzieje. ;) Więc się wcale o was nie martwię. :P Quote
*anusia&ajlu* Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 a co powiecie na spacerek w sobote? ;) Quote
Recommended Posts