Doginka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 I już ostatnie 5 fot:lol: Noooooooooooo i niech się stryjenka cieszy:lol: Papa:hand: Quote
ariss Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ale miałyście fajowy spacerek, muszę tam w Wasze rejony się wybrać! Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 doginka się nie oszczędza, jak wkleja zdjęcia, to setkami :-) [quote name='Doginka'] och mój słodki predatorek! to zdjęcie jest jak z national geographic, seria " natural hunting machines": częśc pierwsza - krokodyle część druga - tygrysy część trzecia - zofie :-) ariss, to kiedy wpadasz? Quote
Doginka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Witam ponownie i wklejam nowe, aczkolwiek prawie takie same foty, a to z tego powodu, że Zosia ponownie okazała sie najpiękniejsza i pozowała stale tak samo;-):loveu: Quote
Doginka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Też bym się kawusi napiła i chyba sobie zaraz zrobię;-) Quote
sleepingbyday Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 o jejku, te cudne łapeńki!!! doginka, masz rację. foty podobne bo najpiekniejszej zosi :-) Quote
Doginka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dzięki za pomoc w poprawieniu nastroju;-) Nasz wspólny, nocny spacerek pozwolił mi się trochę odstresować:lol: Dziś powtórka spacerku?:hmmmm: Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 o matko, jaka ja jestem piekna, prawie tak piękna jak zosia :-) Quote
marlenka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 sleepingbyday napisał(a):o matko, jaka ja jestem piekna, prawie tak piękna jak zosia :-) No nie moge :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kiedy masz urodziny - lusterko w prezencie gwarantowane:evil_lol: Quote
Recommended Posts