Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kaasik, chcę, ale dopiero dzis, bo net mam tylko w pracy...

bardzo jestem ciekawa. gdzie są?

nie wiem, co zośkę tak wtedy przestraszyło, cholera wie. poszłysmy do skaryszaka, po drodze pobawiła się z jakims pieskiem i to bardzo chętnie - i było ok.

Posted

[quote name='sleepingbyday']kaasik, chcę, ale dopiero dzis, bo net mam tylko w pracy...

bardzo jestem ciekawa. gdzie są?

A tu ;)

:D
[quote name='sleepingbyday']
nie wiem, co zośkę tak wtedy przestraszyło, cholera wie. poszłysmy do skaryszaka, po drodze pobawiła się z jakims pieskiem i to bardzo chętnie - i było ok.
Może miała po prostu mały kryzys ;)

Posted

[quote name='kaasik91']A tu ;)

o rany, to zdjęcie bossskie :-).

dzięki kaasik. ładne zdjęcia robisz. po pierwsze od razu widac róznice, czy kto ma idioten kamerę, czy normalny aparat. po drugie - no, troche wprawy i oko :-).

doginka, na sniegu to od razu widac, z ezosia nie jest śnieżnobiała. kaasik chyba cos kombinowała na fotoszopie ;-)

Posted

apsa, ty juz kiedys o czeczotce pisałas, ze wróciła! który to juz raz?
będziecie sie kontaktowac z właścicielami, ze u was jest? może nieporadni, ale ja chcą? a jesli nie, to może sie wyciagnie info, o co chodzi?

Posted

Tak, raz wróciła jako znaleziona, po czym została odebrana. Teraz znów znaleziona na ulicy...
Przy poprzednich adopcjach też pojawiała się i znikała, tylko wtedy nikt jeszcze nie pytał o powód zwrotu.

W temacie dużej kudłatej: Dumka :loveu: lub Gwiazda (która jest zwrotem z adopcji :roll: nie wiemy czemu, bo nowy pracownik nie chciał/nie umiał powiedzieć). Dumka jest w boksie z dwiema sukami i psem, Gwiazda z jednym psem. Dumka jest spokojniejsza, bardziej bym ją polecała do Misia, ale też jest starsza (prawie na pewno powyżej 5 lat), Gwiazda młoda.

Posted

apsa, duże to tylko kaukazy są? nie ma duzych kudłatych nie kaukazów? pamiętasz norkę? ona była kudłatym szorściakiem. takie chciałabym dziewczynom pokazać. mam oczywiście z innych źródeł ale zasadniczo wyznaje równośc szans ;-)

• 2 weeks later...