Doginka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 A dla Zosi do życzeń u góry wielkie mizianko:loveu: Dla malucha Kajko też:loveu: Olcia spójrz pod moim banerkiem coś, o czym rozmawiałyśmy na nocnym spacerku:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 już zagłosowane było :-) Quote
Doginka Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 sleepingbyday napisał(a):już zagłosowane było :-) Głosujesz kilka razy dziennie;-) Quote
Doginka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Życzę Ci wielu sukcesów, spełnienia marzeń, mądrych decyzji, satysfakcji, spokoju i pomyślności w całym 2010 roku. http://i48.tinypic.com/20ax7xt.jpg Quote
kaasik91 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Hej:cool3: chcesz zobaczyć dzisiejsze Zosiowe zdjęcia?:cool3: Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 kaasik, chcę, ale dopiero dzis, bo net mam tylko w pracy... bardzo jestem ciekawa. gdzie są? nie wiem, co zośkę tak wtedy przestraszyło, cholera wie. poszłysmy do skaryszaka, po drodze pobawiła się z jakims pieskiem i to bardzo chętnie - i było ok. Quote
kaasik91 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='sleepingbyday']kaasik, chcę, ale dopiero dzis, bo net mam tylko w pracy... bardzo jestem ciekawa. gdzie są? A tu ;) :D [quote name='sleepingbyday'] nie wiem, co zośkę tak wtedy przestraszyło, cholera wie. poszłysmy do skaryszaka, po drodze pobawiła się z jakims pieskiem i to bardzo chętnie - i było ok. Może miała po prostu mały kryzys ;) Quote
Doginka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Witam Was Zośkowe panienki:lol: Ale ładniutko wyszły foteczki Zosieńki na śniegu:loveu: Quote
sleepingbyday Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='kaasik91']A tu ;) o rany, to zdjęcie bossskie :-). dzięki kaasik. ładne zdjęcia robisz. po pierwsze od razu widac róznice, czy kto ma idioten kamerę, czy normalny aparat. po drugie - no, troche wprawy i oko :-). doginka, na sniegu to od razu widac, z ezosia nie jest śnieżnobiała. kaasik chyba cos kombinowała na fotoszopie ;-) Quote
Doginka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 E tam, ja stara ślepota jestem, to dla mnie Zosik jest śnieżnobiało-kropkowana:loveu::evil_lol: Quote
rwpb Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Doginka napisał(a):dla mnie Zosik jest śnieżnobiało-kropkowana:loveu::evil_lol: I śliczna :lol: Quote
APSA Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A ja się znów pożalę - nasza "zośka" Czeczotka znów w schronisku. Albo ma zwyczaj uciekać, albo ma takiego pecha w życiu :shake: Quote
sleepingbyday Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 apsa, ty juz kiedys o czeczotce pisałas, ze wróciła! który to juz raz? będziecie sie kontaktowac z właścicielami, ze u was jest? może nieporadni, ale ja chcą? a jesli nie, to może sie wyciagnie info, o co chodzi? Quote
APSA Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Tak, raz wróciła jako znaleziona, po czym została odebrana. Teraz znów znaleziona na ulicy... Przy poprzednich adopcjach też pojawiała się i znikała, tylko wtedy nikt jeszcze nie pytał o powód zwrotu. W temacie dużej kudłatej: Dumka :loveu: lub Gwiazda (która jest zwrotem z adopcji :roll: nie wiemy czemu, bo nowy pracownik nie chciał/nie umiał powiedzieć). Dumka jest w boksie z dwiema sukami i psem, Gwiazda z jednym psem. Dumka jest spokojniejsza, bardziej bym ją polecała do Misia, ale też jest starsza (prawie na pewno powyżej 5 lat), Gwiazda młoda. Quote
sleepingbyday Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 apsa, duże to tylko kaukazy są? nie ma duzych kudłatych nie kaukazów? pamiętasz norkę? ona była kudłatym szorściakiem. takie chciałabym dziewczynom pokazać. mam oczywiście z innych źródeł ale zasadniczo wyznaje równośc szans ;-) Quote
APSA Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Pewnie, ze pamiętam Norkę, nawet na żywo ją widziałam :) Poza kaukazami znam tylko 'anatoliankę' Acrę i parę suń w typie ONka - ani młode, ani kudłate, ani nawet nie bardzo duże :roll: Znaleziona w kąciku adopcyjnym schroniska (nic o niej nie wiem, może być już po adopcji): http://www.paluch.org.pl/pokazzwierze.php?numerek=419 Quote
sleepingbyday Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 a widziałam ta kudłatke, ale ona jest chyba średnia raczej, niż duża? bernardynki też moga być, pytałam ;-) Quote
*anusia&ajlu* Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 hej Zosie :) http://farm5.static.flickr.com/4028/4237757507_9370271e14.jpg naprawde sliczniaste te zdjecie... pozdrawiamy Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 oj tak, wszystkim pokazuję :-) Quote
Doginka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Witanko poranne:lol: Pierwszych 20/175 odsłon królewny :loveu: Quote
Doginka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Nic tak futra nie odświeży, jak śniegowa kąpiel::evil_lol: Quote
Recommended Posts