Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wczoraj Zosieńkę pomyliłam z jakimś pieskiem:evil_lol: Stała dziewczyna na przejściu dla pieszych u nas i ja nie spojrzałam na nią tylko na psa i ryknęłam "Zooooooooosia":evil_lol: Dopiero po chwili się kapnęłam, że to nie Ty i nie Zocha:evil_lol::diabloti:(Gordon nie polubił pieska:shake::evil_lol:)

Posted

hehe.
wczoraj wieczorem byłam na bulwarku i była senika i kika i przyszly (ale dalej stały) te dwa foksy białe w plamy i siostra pani kiki pomyliła sie i jednemu chciała rzucic patyczka i woła go zosia, zosia! my do niej, ze to nie zosia, aona na to: a to nie rzuce mu patyczka! i się odwróciła do niego tyłem. buedny był, skrzyczałysmy ja, ale się nie dała przekonać.

wczoraj jakis dzień pomyłek :-)

Posted

hej, nie mialam kiedy napisac brak transferu w necie:angryy:

no to kiedy nastepny spacerek;) bylo fajnie podobalo sie nam...

zosienka sliczna mala induwidualistka zapatrzona w SBD;)

tylko teraz musi byc jasniej zeby i moja Ajlu bylo widac:evil_lol: bo Zosienka caly czas zadowolona pomykala w poszukiwaniu wiewioreczki:loveu:

Posted

koniecznie! ale to chyba nastepny weekend, bo w ten to groby, wiadomo. co prawda jesteśmy wstępnie umówione z sasza na szybki spacer w skaryszaku, ale to będzie na bank po zmroku i na szybko, poza tym nie wiadomo, o której, wię cchyba bez sensu cię ciagnąć... lecimy potem do saszy oglądac kociaki. fakt, ze najpierw tzreba będzie związac i zakneblowac zośkę :evil_lol:.

nie wspomniałaś jeszcze, ze sbd wpatrzona w zosię :eviltong:

Posted

a ze my zapatrzone w swoje zołzy to swoja strona, przeciez ty nawet na chwile nie spuscilas Zosienki z oczu, nie dalas poszukac wiewiorek i powinnas jakas dla Zosi adoptowac zeby czula sie spelniona:diabloti:
heh a ja powinnam w domu wyhodowac kasztanowca zeby Ajlu byla zawsze szczesliwa:evil_lol:

dobra czekam na jakies info co dluzszego spacerku ale w dzien;)

wymiziajcie kociaki:loveu: no i sliczna Zosinke:loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ciepłych i udanych
Świąt Bożego Narodzenia

oraz wszelkiej pomyślności
i radości w życiu zawodowym
i prywatnym.
Niech te święta przyniosą Wam Boże łaski,
spokój, radość i dostatek wszelki,