*anusia&ajlu* Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 hehe pol dogomanii sie zbierze jak uslysza ze na mamrota idziemy:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 ja bełtam na sama myśl. ale mam kadarke, a orpha to ma do niej słabość :eviltong: Quote
Doginka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Wczoraj Zosieńkę pomyliłam z jakimś pieskiem:evil_lol: Stała dziewczyna na przejściu dla pieszych u nas i ja nie spojrzałam na nią tylko na psa i ryknęłam "Zooooooooosia":evil_lol: Dopiero po chwili się kapnęłam, że to nie Ty i nie Zocha:evil_lol::diabloti:(Gordon nie polubił pieska:shake::evil_lol:) Quote
sleepingbyday Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 hehe. wczoraj wieczorem byłam na bulwarku i była senika i kika i przyszly (ale dalej stały) te dwa foksy białe w plamy i siostra pani kiki pomyliła sie i jednemu chciała rzucic patyczka i woła go zosia, zosia! my do niej, ze to nie zosia, aona na to: a to nie rzuce mu patyczka! i się odwróciła do niego tyłem. buedny był, skrzyczałysmy ja, ale się nie dała przekonać. wczoraj jakis dzień pomyłek :-) Quote
*anusia&ajlu* Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 hej, nie mialam kiedy napisac brak transferu w necie:angryy: no to kiedy nastepny spacerek;) bylo fajnie podobalo sie nam... zosienka sliczna mala induwidualistka zapatrzona w SBD;) tylko teraz musi byc jasniej zeby i moja Ajlu bylo widac:evil_lol: bo Zosienka caly czas zadowolona pomykala w poszukiwaniu wiewioreczki:loveu: Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 koniecznie! ale to chyba nastepny weekend, bo w ten to groby, wiadomo. co prawda jesteśmy wstępnie umówione z sasza na szybki spacer w skaryszaku, ale to będzie na bank po zmroku i na szybko, poza tym nie wiadomo, o której, wię cchyba bez sensu cię ciagnąć... lecimy potem do saszy oglądac kociaki. fakt, ze najpierw tzreba będzie związac i zakneblowac zośkę :evil_lol:. nie wspomniałaś jeszcze, ze sbd wpatrzona w zosię :eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 a ze my zapatrzone w swoje zołzy to swoja strona, przeciez ty nawet na chwile nie spuscilas Zosienki z oczu, nie dalas poszukac wiewiorek i powinnas jakas dla Zosi adoptowac zeby czula sie spelniona:diabloti: heh a ja powinnam w domu wyhodowac kasztanowca zeby Ajlu byla zawsze szczesliwa:evil_lol: dobra czekam na jakies info co dluzszego spacerku ale w dzien;) wymiziajcie kociaki:loveu: no i sliczna Zosinke:loveu: Quote
sleepingbyday Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 a na tym kasztanowcu powinna mieszkac para wiewiórek :eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 hehe i codziennie bym widziala usmiechnieta Zosienke:loveu::evil_lol: Quote
elmira Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Sbd, zobacz, jaką mamy w Sochaczewie krewną Zosi :) http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-klementyna-urocza-jak-jej-imie-173205/ Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 śliczności, tyle, że w beżach-brązach. wrzućcie ja do terierów, ludzie czasme szukaja psa w typie "wie pan, ten z maski" :evil_lol:. zosia pozdrawia :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 bojkotujcie, bojkotujcie. przeczekamy :eviltong:: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 co tam u Zosi slychac? pozdrawiamy:) Quote
elmira Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 No własnie, przyłączam się do pytania i pozdrowień :) Quote
Doginka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 ostatnio jak Zosię widziałam, to nawet dobrze wyglądała i pięknie szczerzyła zębiszcza;-) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 ale bym zobaczyla mala zadziore:diabloti: SBD my czekamy na fotki Zosienki:loveu: juz kolejka sie ustawia...;) Quote
sleepingbyday Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 a bo w delegacyi byłam... a poza tym faktycznie zaniedbuję fanów ;-) mojej kochanej zosieńki. jakos nowych fotek nie robię. ale coś wam wstawię ze starych zanim będa nowe... [attachment=486:2597.attach] Quote
Doginka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ciepłych i udanych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności i radości w życiu zawodowym i prywatnym. Niech te święta przyniosą Wam Boże łaski, spokój, radość i dostatek wszelki, a Nowy Rok 2010 niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca. Quote
sleepingbyday Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 zosia ma juz ładnie zapakowany prezent :-). dziękujemy za zyczenia :-) Quote
sleepingbyday Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 rwpb, dla ciebie i atosa - duża świąteczna buźka :-) Quote
Recommended Posts