marlenka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Doginka']Qrcze Baraczek był na wizycie a ja go nie widziałam:placz: Baraczek już drugi raz był na wizycie a własciwie chyba trzeci jak pamiętam . Quote
elmira Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Sorki za OT http://www.dogomania.pl/forum/f1155/legnica-natychmiast-potrzebna-pomoc-ratunku-149048/ Quote
Sasza Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='sleepingbyday'] Olu! Jestes w ciąży?:loveu: Gratujacje, cieszę się bardzo kochana:multi: Quote
*anusia&ajlu* Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ZOSIA przesliczna :loveu: zdjecia suuuper, jak czesto chodzicie do parku skaryszewskiego moze ja sie do was przylacze z moja Ajlu, moj piesek ma niespozyta energie, na poczatku troche niesmiala jest ale podobna z zachowania wywnioskowalam ze zdjec:lol: wielkoscia podobne to moj dzik by sie nie bal:loveu: Pozdrawiam;) Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Sasza napisał(a):Olu! Jestes w ciąży?:loveu: Gratujacje, cieszę się bardzo kochana:multi: :crazyeye: czy ja wyglądam jak wilk????? :evil_lol: anusia i ajlu, oj bywamy w skaryszaku, bywamy, regularnie. dogomaniackie spotkania chętnie uskuteczniamy, czasem nawet z jakims alkoholem, ale pod warunkiem, że zespół jest +18. dziękuję za komplementy dla zosi, przekażę oczywiście, ale może sama jej to kiedys powiesz? z zosia i innymi psami jest tak, że niestety - jest mało towarzyska, długo sie przyzwyczaja, czasem, bardzo czasem, chce się bawic od pierwszego kopa. ale wspólny spacer nie zadziałał w kierunku conajmniej tolerancji tylko raz. sasza, ta co mi amputuje ciała obce w brzuchu ;), ma malutkiego totka przyjaznego do całego świata, i też bywa w skaryszaku, więc może jakąś większą grupę wykombinujemy :cool3:? Quote
Sasza Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 he, myslala ze wilk to trudne slowo metafora do Ciebie, wiadomo ze wilk w owczej skorze chadza (i zaraz beda pretensje ze amputuje zas owca;) ja spacerkowi mowie stanowcze tak, totek steskniony za Wami mocno, nie ma to jak sie wybiagac z zoska, a jak jeszcze Ajlu dolaczy to bedzie hewen SBD zajrzyj tu pls http://www.dogomania.pl/forum/f28/dramat-20-psow-czilki-ratlerki-mieszance-zamkniete-w-komorce-smrod-brud-ubostwo-148994/index14.html ta sunie to totek w wersji zenskiej, panicznie boi sie czlowieka i pewnie nigdy na dwor nie wychodzila. az mnie skreca gdy patrze na nia i ma mojego ksiecia wypieszczonego.. sama zobacz Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 absolutnie odżegnuje sie od porównań z wilkiem :eviltong:. kurdę, zaraz zacznę zbierać gartulację z powodu ciąży :p. a jeszcze na jednym bazarku kupiłam termometr dziecięcy do kąpieli :evil_lol:. spacer - w niedzielę :cool3:? weszłam, obejrzałam - to faktycznie totki! nie dam rady przeczytać teraz całości - są dla nich domy? Quote
Sasza Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 sleepingbyday napisał(a):absolutnie odżegnuje sie od porównań z wilkiem :eviltong:. kurdę, zaraz zacznę zbierać gartulację z powodu ciąży :p. a jeszcze na jednym bazarku kupiłam termometr dziecięcy do kąpieli :evil_lol:. spacer - w niedzielę :cool3:? weszłam, obejrzałam - to faktycznie totki! nie dam rady przeczytać teraz całości - są dla nich domy? jak patrze na slonce a oknem to chocby i dzis;), a w niedziele swoja droga az kusi zeby to Twoje usg z wilkiem wrzucic na wątek przyszlych mam; lubie sobie tak plotke puscic i patrzec jak sie rozwija:eviltong: psiaki do ds na razie nie moga raczej isc, zbyt przerazone, siusiaja pod siebie na widok czlowieka:-(, ta sunia ze zdjecia, wstawilam - patrz wyżej (deer_1987, to nie moj psiak, on szuka zwojego domu..) jest w najgorszym stanie. obecnie psiaki i jeden kociak z kk szukaja DT, ktore wyprowadza je na prostą, a o takie bedzie trudniej.. mają czas mniej wiecej do polowy tygodnia, wtedy opuszczaja lecznice Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 jak się słońce nie schowa, to dziś też. niedziela - na dłużej, na spokojnie - swoją droga... nawet gud ajdija, na spokojnie pogadamy... Quote
*anusia&ajlu* Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ja na niedziele chetna tylko po 15, bo niestety pracuje. A najchetniej w sobote bo mam offa i leniuchujemy. Ajlu ma krecka jest zwichrowanym psem, poznacie same stwierdzicie a ja przy okazji wymiziam sliczna Zosienke i Totka :loveu: A przy okazji Ajlu socjalizacja sie przyda, SBD a ja mam juz ponad 18 lat to spokojnie alkohol jest dla ludzi:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 kurczę, bo mi jednak wychodzi, niedziela. dasz radę po tej 15, czy padniesz po pracy? a co do alku, to juz mamy nową świecką tardycję - bardzo pyszne winko w knajpie niedaleko skaryszaka :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 dam rade po 15 nie ma problemu, tylko bylabym ok 16 dopiero na skaryszewskim, i gdzie w ktory miejscu sie spotykamy? Quote
sleepingbyday Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 myśle, że na bank to uzgodnimy w niedzielę, ale może my z marta już wczesniej będziemy, to wyjdziemy po ciebie pod pomnik 11 września? Quote
*anusia&ajlu* Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ok, ja postaram sie wczesniej byc, moze sie chwile urwe z pracy, od ktorej strony jest ten pomnik bo sobie nie przypominam Quote
sleepingbyday Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 taki mały pypeć przy wejściu gównym, po lewej stronie (szeroka aleja od strony ronda - a w dali widac pomnik ku chwale radzieckich wyzwolicieli). Quote
*anusia&ajlu* Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ok juz wiem gdzie, to badzcie ok 16, ja postaram sie szybko ogarnac w pracy i wczesniej sie zwolnie Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 ok :-). może uda się jeszcze kogos zaprosic.... Quote
orpha Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 zapraszasz na winko ? :evil_lol::eviltong: Quote
marlenka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 orpha napisał(a):zapraszasz na winko ? :evil_lol::eviltong: Oj na winko to i ja może się skusze :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 W NIEDZIELĘ W SKARYSZAKU :eviltong: Quote
marlenka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):W NIEDZIELĘ W SKARYSZAKU :eviltong: NO PROBLEM:diabloti: Quote
orpha Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):W NIEDZIELĘ W SKARYSZAKU :eviltong: w skaryszaku w krzaczorach bedziemy mamrota obalac ? :eviltong: Quote
Sasza Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 orpha napisał(a):w skaryszaku w krzaczorach bedziemy mamrota obalac ? :eviltong: hehehe mamrota:lol: bede na pewno! Quote
Recommended Posts