Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ZOSIA przesliczna :loveu: zdjecia suuuper, jak czesto chodzicie do parku skaryszewskiego moze ja sie do was przylacze z moja Ajlu, moj piesek ma niespozyta energie, na poczatku troche niesmiala jest ale podobna z zachowania wywnioskowalam ze zdjec:lol:
wielkoscia podobne to moj dzik by sie nie bal:loveu:

Pozdrawiam;)

Posted

Sasza napisał(a):
Olu! Jestes w ciąży?:loveu: Gratujacje, cieszę się bardzo kochana:multi:

:crazyeye: czy ja wyglądam jak wilk????? :evil_lol:

anusia i ajlu, oj bywamy w skaryszaku, bywamy, regularnie. dogomaniackie spotkania chętnie uskuteczniamy, czasem nawet z jakims alkoholem, ale pod warunkiem, że zespół jest +18.

dziękuję za komplementy dla zosi, przekażę oczywiście, ale może sama jej to kiedys powiesz? z zosia i innymi psami jest tak, że niestety - jest mało towarzyska, długo sie przyzwyczaja, czasem, bardzo czasem, chce się bawic od pierwszego kopa. ale wspólny spacer nie zadziałał w kierunku conajmniej tolerancji tylko raz.
sasza, ta co mi amputuje ciała obce w brzuchu ;), ma malutkiego totka przyjaznego do całego świata, i też bywa w skaryszaku, więc może jakąś większą grupę wykombinujemy :cool3:?

Posted

he, myslala ze wilk to trudne slowo metafora do Ciebie, wiadomo ze wilk w owczej skorze chadza (i zaraz beda pretensje ze amputuje zas owca;)

ja spacerkowi mowie stanowcze tak, totek steskniony za Wami mocno, nie ma to jak sie wybiagac z zoska, a jak jeszcze Ajlu dolaczy to bedzie hewen

SBD zajrzyj tu pls http://www.dogomania.pl/forum/f28/dramat-20-psow-czilki-ratlerki-mieszance-zamkniete-w-komorce-smrod-brud-ubostwo-148994/index14.html
ta sunie to totek w wersji zenskiej, panicznie boi sie czlowieka i pewnie nigdy na dwor nie wychodzila. az mnie skreca gdy patrze na nia i ma mojego ksiecia wypieszczonego..
sama zobacz

Posted

absolutnie odżegnuje sie od porównań z wilkiem :eviltong:.

kurdę, zaraz zacznę zbierać gartulację z powodu ciąży :p. a jeszcze na jednym bazarku kupiłam termometr dziecięcy do kąpieli :evil_lol:.

spacer - w niedzielę :cool3:?

weszłam, obejrzałam - to faktycznie totki! nie dam rady przeczytać teraz całości - są dla nich domy?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
absolutnie odżegnuje sie od porównań z wilkiem :eviltong:.

kurdę, zaraz zacznę zbierać gartulację z powodu ciąży :p. a jeszcze na jednym bazarku kupiłam termometr dziecięcy do kąpieli :evil_lol:.

spacer - w niedzielę :cool3:?

weszłam, obejrzałam - to faktycznie totki! nie dam rady przeczytać teraz całości - są dla nich domy?

jak patrze na slonce a oknem to chocby i dzis;), a w niedziele swoja droga

az kusi zeby to Twoje usg z wilkiem wrzucic na wątek przyszlych mam; lubie sobie tak plotke puscic i patrzec jak sie rozwija:eviltong:

psiaki do ds na razie nie moga raczej isc, zbyt przerazone, siusiaja pod siebie na widok czlowieka:-(, ta sunia ze zdjecia, wstawilam - patrz wyżej (deer_1987, to nie moj psiak, on szuka zwojego domu..) jest w najgorszym stanie. obecnie psiaki i jeden kociak z kk szukaja DT, ktore wyprowadza je na prostą, a o takie bedzie trudniej.. mają czas mniej wiecej do polowy tygodnia, wtedy opuszczaja lecznice

Posted

ja na niedziele chetna tylko po 15, bo niestety pracuje. A najchetniej w sobote bo mam offa i leniuchujemy. Ajlu ma krecka jest zwichrowanym psem, poznacie same stwierdzicie a ja przy okazji wymiziam sliczna Zosienke i Totka :loveu:
A przy okazji Ajlu socjalizacja sie przyda,

SBD a ja mam juz ponad 18 lat to spokojnie alkohol jest dla ludzi:evil_lol: