Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sleepingbyday napisał(a):
zosia ma podejrzenie boreliozy, ot co. tzn źle pisze, nie podejrzenie, tylko ryzyko.

Będzie dobrze. Musi być. Tfu, tfu,tfu, że tak sobie pozwolę splunąć, żeby odczynić licho ;).

Posted

Ola nie strasz mnie :crazyeye:
Zosiek, nie masz prawa chorować na bolerizę:mad:, a jeśli już ją masz, to masz natychmiast wyzdrowieć, bo napuszczę na Ciebie Gordona:mad::razz:

Posted

[quote name='sleepingbyday']dziwne, nie? borelioza u psów rzadka ponoc.

doginka, bujasz sie w tym chłopcu z awatarka :crazyeye:?

:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

sbd, a gdzie milion fotek z wakacji?

Trzymam kciuki za Zosieńkę!!!

Posted

[quote name='sleepingbyday']dziwne, nie? borelioza u psów rzadka ponoc.

doginka, bujasz sie w tym chłopcu z awatarka :crazyeye:?

:evil_lol:
Nie kochana, nie w Nim, ale w postaci, którą gra:loveu:
Robert jest dla mnie za młody:placz:

Ale ten już pasuje:loveu:

Posted

[quote name='sleepingbyday']oj, do vina dieselka też mam słabość :cool3:, mimo miny nieskażonej mysleniem (no i postaci przez niego grane też mało refleksyjne :p). ale wiadomo, że nie o wspólne rozmyslania tu chodzi :eviltong:
Zgadzam się, szczegolnie z tą podkreśloną kwestią:evil_lol:

Posted

...ale wiadomo, że nie o wspólne rozmyslania tu chodzi :eviltong:

A o co? Bo ja z tych malo domyślnych jestem...:p

Z Zosią, jak rozumiem jest ok, bo o głupotach tu zaczęłyście gadać, zamiast grzecznie i skromnie o psich sprawach :eviltong:.

Posted

zosia bierze antybiotyk, więc ewentualna borelioza męczy sie w boleściach agonii.

a z zosia nic sie nie dzieje, jedyne, co mnie niepokoi, to że więcej siusia, niż zazwyczaj, wetce mówiłam, na razie nie widzi problemu, choc fakt, palpacyjne badanie odpada, jak ją dotknęła, to zoska stwardniała w brzuchu na kamień. temperatura w normie, pies ma apetyt, humor.
jak przez tydzień nie przejdzie, to jej zbadamy krew.

a o co chodzi, to ci niech ktoś dorosły wyjaśni :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

nie no, kobieto, padnę :evil_lol:

Już wiem , czytałam :angryy: Nigdy więcej takich rzeczy nie rób , bo ja pracowac nie mogę . A dziś w nocy Baraczek sciągnąl sobie pudełko z kocim żarciem i rano sie obudziłam z twarzą w suchej karmie dla kotów:angryy: Ciekawe co jeszcze ten psiak wymysli :diabloti:

Posted

ja nic nie robię!!! sama sie nakręciłaś, ze to barak, ja wkleiłam fotki kajka na jego własnym wątku :evil_lol:.

tu się mnie oczernia :roll:

kochany baraczek - załatwia pani peeling, aona jeszcze marudzi :shake:

Posted

widzialam dzisiaj tego haszczego szczeniora , to je on , nazywa sie ....eeeee zapomnialam cos na sz , ma piec miesiecy , kupili go w pseudohowoli :roll:, ,ale na szczescie ludzie rozsadni , urzadzilam im maly wyklad ,ale tak dyplomatycznie bo widze ze maja odpowiednie podejscie , wykastruja chlopa jak podrosnie ,oczywiscie napomknelam ze jakby chcieli pomagac zwuerzakom to niech sie wbijaja na dogo :).