mru Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 o maaasz :-o lepiej z domu nie wychodzić :razz: Belula, co z Łaciatym? :p Quote
Chandler Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 sleepingbyday napisał(a):zosia ma podejrzenie boreliozy, ot co. tzn źle pisze, nie podejrzenie, tylko ryzyko. Będzie dobrze. Musi być. Tfu, tfu,tfu, że tak sobie pozwolę splunąć, żeby odczynić licho ;). Quote
sleepingbyday Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 jeśli złapała faktycznie, to antybiotyk pomoże, na szczęście. Quote
Doginka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ola nie strasz mnie :crazyeye: Zosiek, nie masz prawa chorować na bolerizę:mad:, a jeśli już ją masz, to masz natychmiast wyzdrowieć, bo napuszczę na Ciebie Gordona:mad::razz: Quote
sleepingbyday Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 dziwne, nie? borelioza u psów rzadka ponoc. doginka, bujasz sie w tym chłopcu z awatarka :crazyeye:? :evil_lol: Quote
elmira Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='sleepingbyday']dziwne, nie? borelioza u psów rzadka ponoc. doginka, bujasz sie w tym chłopcu z awatarka :crazyeye:? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sbd, a gdzie milion fotek z wakacji? Trzymam kciuki za Zosieńkę!!! Quote
sleepingbyday Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 eee tam, dużo fotek nie zrobiłam. ale jakies są, tylko cały czas zapominam wziąć z domu :oops: Quote
Doginka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='sleepingbyday']dziwne, nie? borelioza u psów rzadka ponoc. doginka, bujasz sie w tym chłopcu z awatarka :crazyeye:? :evil_lol: Nie kochana, nie w Nim, ale w postaci, którą gra:loveu: Robert jest dla mnie za młody:placz: Ale ten już pasuje:loveu: Quote
sleepingbyday Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 oj, do vina dieselka też mam słabość :cool3:, mimo miny nieskażonej mysleniem (no i postaci przez niego grane też mało refleksyjne :p). ale wiadomo, że nie o wspólne rozmyslania tu chodzi :eviltong: Quote
Doginka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='sleepingbyday']oj, do vina dieselka też mam słabość :cool3:, mimo miny nieskażonej mysleniem (no i postaci przez niego grane też mało refleksyjne :p). ale wiadomo, że nie o wspólne rozmyslania tu chodzi :eviltong: Zgadzam się, szczegolnie z tą podkreśloną kwestią:evil_lol: Quote
Chandler Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 sleepingbyday napisał(a):...ale wiadomo, że nie o wspólne rozmyslania tu chodzi :eviltong: A o co? Bo ja z tych malo domyślnych jestem...:p Z Zosią, jak rozumiem jest ok, bo o głupotach tu zaczęłyście gadać, zamiast grzecznie i skromnie o psich sprawach :eviltong:. Quote
sleepingbyday Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 zosia bierze antybiotyk, więc ewentualna borelioza męczy sie w boleściach agonii. a z zosia nic sie nie dzieje, jedyne, co mnie niepokoi, to że więcej siusia, niż zazwyczaj, wetce mówiłam, na razie nie widzi problemu, choc fakt, palpacyjne badanie odpada, jak ją dotknęła, to zoska stwardniała w brzuchu na kamień. temperatura w normie, pies ma apetyt, humor. jak przez tydzień nie przejdzie, to jej zbadamy krew. a o co chodzi, to ci niech ktoś dorosły wyjaśni :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 zosia: kolekcja black&white & green :evil_lol: emocje sięgnęły zenitu: bóbr!! tego się bać, czy to się ma bać mnie??? Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 zosia na spacerze z totkiem, którego uwielbia (ja też :oops:) trudno było o dobra fotkę. oni sie strasznie ruszają :evil_lol: nieletni + alkohol = kłopoty wychowawcze :diabloti: jak go nie kochać?? Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 i jeszcze jedna próba uchwycenia obydwojga w locie :lol: co chcesz? znowu zdjęcie? Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 no :-). będą i kolejne, juz przygotowane :eviltong: Quote
marlenka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 sleepingbyday napisał(a):no :-). będą i kolejne, juz przygotowane :eviltong: Barak czy znowu podpucha:mad: Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 nie no, kobieto, padnę :evil_lol: Quote
marlenka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 sleepingbyday napisał(a):nie no, kobieto, padnę :evil_lol: Już wiem , czytałam :angryy: Nigdy więcej takich rzeczy nie rób , bo ja pracowac nie mogę . A dziś w nocy Baraczek sciągnąl sobie pudełko z kocim żarciem i rano sie obudziłam z twarzą w suchej karmie dla kotów:angryy: Ciekawe co jeszcze ten psiak wymysli :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 ja nic nie robię!!! sama sie nakręciłaś, ze to barak, ja wkleiłam fotki kajka na jego własnym wątku :evil_lol:. tu się mnie oczernia :roll: kochany baraczek - załatwia pani peeling, aona jeszcze marudzi :shake: Quote
orpha Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 widzialam dzisiaj tego haszczego szczeniora , to je on , nazywa sie ....eeeee zapomnialam cos na sz , ma piec miesiecy , kupili go w pseudohowoli :roll:, ,ale na szczescie ludzie rozsadni , urzadzilam im maly wyklad ,ale tak dyplomatycznie bo widze ze maja odpowiednie podejscie , wykastruja chlopa jak podrosnie ,oczywiscie napomknelam ze jakby chcieli pomagac zwuerzakom to niech sie wbijaja na dogo :). Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 u mnie wpracy dziewczyna kupiła goldena, a ja sie boje spytać, z jakiej hodowli. nie chce chyba się dowiedzieć, że to pseudo... :cool1: Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 ZOSIEŃKA JEST NAJPIĘKNIEJSZA I NAJKOCHAŃSZA NA ŚWIECIE. HOWGH! zosia jako wioskowy goopek :evil_lol: zosia zawstydzona zosia pilnująca pańci i jej koleżanki zalegających pokotem na łące :-)) Quote
APSA Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jak ładnie Zosia trzyma linię :) SBD, pamiętasz tę sunię "rasy Zośka", którą Ci kiedyś podesłałam? Czeczotka. Wróciła nam z adopcji... Trzeci raz wróciła z adopcji :( Quote
Recommended Posts