Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ech, bo zosieństwo jest de best :loveu:.

ale nie mamy nowych fotek, niestety. za to pozdrawiamy.
a wiecie, ze zosia kajka przywtiała bardzo ładnie? wywąchała, wylizała... a on na nią burkał :cool1:.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ech, bo zosieństwo jest de best :loveu:.

ale nie mamy nowych fotek, niestety. za to pozdrawiamy.
a wiecie, ze zosia kajka przywtiała bardzo ładnie? wywąchała, wylizała... a on na nią burkał :cool1:.

No co go baba bedzie jęzorem po nosie :mad:

Posted

Też nie cierpię kleszczorów i ciągle grzebię w kudłach moich futrzaków, a jest w czym grzebać niestety. Twoja Zosia chociaż jasna w części jest. Ja tylko kropelek używam, nie mam przekonania do obroży.
Wyglaskaj Zosię ode mnie i Kajko..., jak będzie miał ochotę żebyś go dotknęła :cool3:.
I o fotkach Zosi pomyśl na poważnie..., no żeby trochę wkleić tutaj.

Posted

Ale cudna niniuńka!!! ale radosc:loveu:

barak lśni niczem kary rumak,
a kajko nie dziwne ze sie podoba wszystkim - ma za dużą głowe, a to wzbudza ponoc uczucia opiekuncze (patrz jelonek bambi;) i inne zwierzece stworki z disneja, tudziez ludzkie niemowlaki - tez łebki wielkie

Posted

wczoraj w parku spotkały się: zosia, barak (rezydenci), zuza, kropka i kajko (tymczasy). na chwilke pojawiła sie tez kika (czyli mój pierwszy tymczas śliwka).

olek zabawia czrno-białych

zośka i moje dwa eks-tymczasy :p

gonitwa!

szybsi od fokusa :evil_lol:

zniesmaczony ogólnym szałem kajko :roll:

Posted

no ładnie!
a o dwoch swoich najfajniejszych tymczasach zapomnialas - o totku i prosku?? :mad: (jakby nie bylo - tymczasowaly u Ciebie)
no tak, robi zjazd tymczasow, i slowa nie powie/ foch i obraza do konca zycia/

Posted

z krótkotrwałych tymczasów miałam jeszcze spaniela (i nigdy tego nie zapomne :diabloti:).

zlot był faktycznie na chybcika, ale tez nie ukrywany, tzreba czytać wątki :razz:. teraz ja moge do ciebie mieć pretensje, ze nie byłas :evil_lol:.

elmira - dzięki. ona całkiem sobie radzi, jak zna psy, barak ja totalnie nakręcił i wyluzował wczoraj. chciałabym zeby taka była na codzień.

Posted

marlenka napisał(a):
To był przypadkowy zjazd . Sasza złap jakiego kota i juz masz okazję do SBD podjechać :evil_lol:

SBD szuka kota?? orpha pisala ze ma kociaki, znaczy znalazla

a co do czytania wątkow - tak tak, najlepiej odwrocic kota ogonem;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

zosia ma podejrzenie boreliozy, ot co. tzn źle pisze, nie podejrzenie, tylko ryzyko. ale ponieważ dobre testy kosztuja ponad 200 zł, a delikatny antybiotyk 20 (sukom w ciąży można go podawać), no i zoś nie ma śledziony, to dostała ten antybiotyk, który ewentualną boreliozę zaciuka.

taki numer wczoraj wyszedł u weta, jak poszłam z kajkiem na pobranie krwi.