sleepingbyday Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 ech, bo zosieństwo jest de best :loveu:. ale nie mamy nowych fotek, niestety. za to pozdrawiamy. a wiecie, ze zosia kajka przywtiała bardzo ładnie? wywąchała, wylizała... a on na nią burkał :cool1:. Quote
marlenka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):ech, bo zosieństwo jest de best :loveu:. ale nie mamy nowych fotek, niestety. za to pozdrawiamy. a wiecie, ze zosia kajka przywtiała bardzo ładnie? wywąchała, wylizała... a on na nią burkał :cool1:. No co go baba bedzie jęzorem po nosie :mad: Quote
Doginka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Mało fot:crazyeye: Musimy się na sesyjkę umówić, tylko najpierw naprawię obiektyw;) Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 no właśnie. a tu cisza i żadnych njusów. czy ktos ma psi kapok do pozyczenia na wrzesień? rozmiar zośkowy.... Quote
Chandler Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 No co jest? Dlaczego tu zapadła taka cisza? Njusy o Zosi kcem i to na cito :p. Quote
sleepingbyday Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 ii, nic nowego. znalazłam na ziośce kleszcza po wczorajszej wizycie grillowej. wysuszony jakis był chyba wbił sie i zdechł, kanalia. ale co z tego, nerwa mam. i obroza jeszcze powinna działać... Quote
Chandler Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Też nie cierpię kleszczorów i ciągle grzebię w kudłach moich futrzaków, a jest w czym grzebać niestety. Twoja Zosia chociaż jasna w części jest. Ja tylko kropelek używam, nie mam przekonania do obroży. Wyglaskaj Zosię ode mnie i Kajko..., jak będzie miał ochotę żebyś go dotknęła :cool3:. I o fotkach Zosi pomyśl na poważnie..., no żeby trochę wkleić tutaj. Quote
sleepingbyday Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 zosie bardzo łatwo przeglądać, na szczęście. kajka wymiziam, bo go dotykam, kiedy chcę, nie będzie niemiec pluł nam w twarz :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 fotki będą, zaraz zabiorę się za obrabianie a na razie macie filmik. spotkanie zosi z barakiem po ho ho, jakim czasie. nagrałam pierwsze chwile :cool3:. zosia - nie do poznania. ucieszyła sie, ze hej :loveu: YouTube - wizyta Quote
Sasza Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ale cudna niniuńka!!! ale radosc:loveu: barak lśni niczem kary rumak, a kajko nie dziwne ze sie podoba wszystkim - ma za dużą głowe, a to wzbudza ponoc uczucia opiekuncze (patrz jelonek bambi;) i inne zwierzece stworki z disneja, tudziez ludzkie niemowlaki - tez łebki wielkie Quote
sleepingbyday Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Sasza, faktycznie, nie pomyslałam o tym, a cos musi być na rzeczy :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 wczoraj w parku spotkały się: zosia, barak (rezydenci), zuza, kropka i kajko (tymczasy). na chwilke pojawiła sie tez kika (czyli mój pierwszy tymczas śliwka). olek zabawia czrno-białych zośka i moje dwa eks-tymczasy :p gonitwa! szybsi od fokusa :evil_lol: zniesmaczony ogólnym szałem kajko :roll: Quote
sleepingbyday Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 każdy ma jakiegos kija :eviltong: pobiegamy :cool3:? przytulanie ogonami :eviltong: przytulanie nosami :loveu: patrz kropa, poszaleli :roll: inne zdjęcia na wątku baraka, kajka, kropki i zuzy :-) Quote
Sasza Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 no ładnie! a o dwoch swoich najfajniejszych tymczasach zapomnialas - o totku i prosku?? :mad: (jakby nie bylo - tymczasowaly u Ciebie) no tak, robi zjazd tymczasow, i slowa nie powie/ foch i obraza do konca zycia/ Quote
elmira Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 SBD, możesz być dumna z Zosieńki (choc i tak wiem, ze jesteś;):eviltong:). Co za wspaniale zsocjalizowany i towarzyski pies. Quote
marlenka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 To był przypadkowy zjazd . Sasza złap jakiego kota i juz masz okazję do SBD podjechać :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 z krótkotrwałych tymczasów miałam jeszcze spaniela (i nigdy tego nie zapomne :diabloti:). zlot był faktycznie na chybcika, ale tez nie ukrywany, tzreba czytać wątki :razz:. teraz ja moge do ciebie mieć pretensje, ze nie byłas :evil_lol:. elmira - dzięki. ona całkiem sobie radzi, jak zna psy, barak ja totalnie nakręcił i wyluzował wczoraj. chciałabym zeby taka była na codzień. Quote
Sasza Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 marlenka napisał(a):To był przypadkowy zjazd . Sasza złap jakiego kota i juz masz okazję do SBD podjechać :evil_lol: SBD szuka kota?? orpha pisala ze ma kociaki, znaczy znalazla a co do czytania wątkow - tak tak, najlepiej odwrocic kota ogonem;) Quote
sleepingbyday Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 no widzisz - nie czytasz watków. ja?? kota??? chyba na obiad dla zośki :evil_lol: Quote
Belula Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dawno mnie tu nie było! A co tu się wyrabia??! Spotkania, rauty.... No, no.. Quote
sleepingbyday Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 o, belul, co słychać? ja własnie z wakacji wróciłam. oj, tzreba sie spotkać, no nie? Quote
sleepingbyday Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 zosia ma podejrzenie boreliozy, ot co. tzn źle pisze, nie podejrzenie, tylko ryzyko. ale ponieważ dobre testy kosztuja ponad 200 zł, a delikatny antybiotyk 20 (sukom w ciąży można go podawać), no i zoś nie ma śledziony, to dostała ten antybiotyk, który ewentualną boreliozę zaciuka. taki numer wczoraj wyszedł u weta, jak poszłam z kajkiem na pobranie krwi. Quote
Recommended Posts