sleepingbyday Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 jaka piękna zośka!!! dzięki sylwia!!!!! niektóre foty czadowe, zwłaszcza ta, na której zocha z miśką w postaci zmaz startują po kolec :evil_lol:. [SIZE=3]idę sobie jeszce raz obejrzeć :oops: marlenka, zosia wazy 9,4 kg. jest ok. Quote
Doginka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Widzicie jaka Zosia żywa? Biega od świtu do nocy:evil_lol: Quote
marlenka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Sleep Baraczek coś koło 10 kg waży. A nie wygląda. Quote
sleepingbyday Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 a zawsze ważył niecałe 9 :angryy: :eviltong: z tozem w niedzielę cię nawiedzimy!!! Quote
Chandler Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Podoba mi się bardzo portrecik Zosi - post 635, druga fotka :loveu:. A Mamusia w poscie 631, druga fotka :eviltong:. A moje szorstaki nie lubią bawić się tym niebieskim gryzakiem, który Zosia targa :shake:. A Baraczka kcem obglondnońć u Baraczka :cool1:. Quote
marlenka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 sleepingbyday napisał(a):a zawsze ważył niecałe 9 :angryy: :eviltong: z tozem w niedzielę cię nawiedzimy!!! Kochana ja też kiedyś ważyłam 55 kg:evil_lol: Facet mężnieje, taka dobra ciocia z Ciebie że nawet go nie odwiedziłaś ani razu , chłopak juz zapomniał jak wygladasz . A w niedzielę przykro mi ale będę miała 2 sunie po operacji i nikomu nie dam zakłócić ich spokoju.:diabloti: Quote
Doginka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='sleepingbyday']jaka piękna zośka!!! dzięki sylwia!!!!! niektóre foty czadowe, zwłaszcza ta, na której zocha z miśką w postaci zmaz startują po kolec :evil_lol:. [SIZE=3]idę sobie jeszce raz obejrzeć :oops: marlenka, zosia wazy 9,4 kg. jest ok. Niestety po ostatnim używaniu Nikusia przez mojego Misia nie mogę dojść do moich ustawień. Wszystko mi poprzestawiał i muszę na zasadzie prób i błędów odtworzyć moje nastawy:evil_lol: Dlatego takie rozmazane niektóre foty, ale wkleiłam, bo oddają klimat i szybkość Zosi;) Quote
Doginka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ola listonosz przytargał mi dzisiaj poprawiony dyplom Championa Rumunii:multi::multi::multi: DZIĘKI za pomoc w pisaniu listów:loveu: Quote
sleepingbyday Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Chandler']Podoba mi się bardzo portrecik Zosi - post 635, druga fotka :loveu:. A Mamusia w poscie 631, druga fotka :eviltong:. A moje szorstaki nie lubią bawić się tym niebieskim gryzakiem, który Zosia targa :shake:. A Baraczka kcem obglondnońć u Baraczka :cool1:. kurka, teraz muszem iść zobaczyć, co siem kryje pod temi numerkami...:p a zocha tego kolca uwielbia. bardzo lubi też ostatnią zabawke od ciebie. właśnie, muszę wziąć dziś pędraka do domu i zgrac kilka fotek, to zobaczycie, z kim zyje zosia. oczy wam dęba staną!!!! [quote name='marlenka']Kochana ja też kiedyś ważyłam 55 kg:evil_lol: Facet mężnieje, taka dobra ciocia z Ciebie że nawet go nie odwiedziłaś ani razu , chłopak juz zapomniał jak wygladasz . A w niedzielę przykro mi ale będę miała 2 sunie po operacji i nikomu nie dam zakłócić ich spokoju.:diabloti: a własnie, że byłam!!! jak kropę łapalismy! fakt, ja tez juz nie ważę 55 :roll: [quote name='Doginka']Ola listonosz przytargał mi dzisiaj poprawiony dyplom Championa Rumunii:multi::multi::multi: DZIĘKI za pomoc w pisaniu listów:loveu: o, świetnie! Quote
sleepingbyday Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 zofii życie z elvisem. kosmici wcale go nie porwali :cool3: love me tender... never let me go a tu jeszcze ujęcie z podłogi i na koniec sweet sophie: Quote
Chandler Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Elvis żyje :ylsuper:! Z naszą polską Zosią... Szok...:crazyeye: Ale ona nim poniewiera, nie widzę tam żadnej LOVE :evil_lol:. Quote
sleepingbyday Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 no bo to jest tak: "Katuj! Tratuj! Ja przebaczę wszystko ci jak bratu. Męcz mnie! Dręcz mnie Ręcznie! Smagaj, poniewieraj, steraj, truj! Ech, butem, Knutem, Znęcaj się nad ciałem mem zepsutem! Za cię, Dla cię W szmacie Ja pójdę na kraj świata, Kacie mój!" ponieważ dawno nie było zagadek: skąd to :razz:? Quote
Chandler Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='sleepingbyday']no bo to jest tak: "Katuj! Tratuj! Ja przebaczę wszystko ci jak bratu. Męcz mnie! Dręcz mnie Ręcznie! Smagaj, poniewieraj, steraj, truj! Ech, butem, Knutem, Znęcaj się nad ciałem mem zepsutem! Za cię, Dla cię W szmacie Ja pójdę na kraj świata, Kacie mój!" ponieważ dawno nie było zagadek: skąd to :razz:? KSP. Śpiewała I.K. :B-fly: Quote
sleepingbyday Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 jes jes jes. uwielbiam tą piosenkę :oops: Quote
Recommended Posts