alicjazar Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Nie widzę żadnej różnicy- panna Zosia jest zwinna jak jaszczurka! ;) Quote
sleepingbyday Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Chandler napisał(a):Czy wiesz coś już o Tadziu, czy dopiero będą wieści w sobotę? :crazyeye: jestem chora, może dlatego nie wiem, o co chodzi....:oops: Doginka napisał(a):Ta z lewej ma wyprostowany ogon, a ta z prawej zwie się Zosia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kolejny punkt! APSA napisał(a):Jedno siedzi na drzewie, drugie na deskach :p i jeszcze jedna dobra obserwacja :evil_lol: alicjazar napisał(a):Nie widzę żadnej różnicy- panna Zosia jest zwinna jak jaszczurka! ;) i to jest najlepsze podsumowanie. mimo różnic - obydwie są nadrzewne :diabloti: Quote
Chandler Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 :crazyeye: jestem chora, może dlatego nie wiem, o co chodzi....:oops: Specjalnie tak napisałam, żebyś się zdziwiła :lol:. Tadziu, to robocze imię zosiopodopnego psiaka z O.Sz., no wiesz... - Zosia i Tadeusz :). Zabrali Ci podpis... Quote
sleepingbyday Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 aaa, nic nie wiem, co z tym pieskiem, oglądałam setki nowych fotek zalinkowanych na wątku boguszyckim i znalazłam jednego, który wygląda podobnie, ale to chyba nie on. więc nie wiem, czy cos wiadomo. a moze to on... cholera...nie wiem, naprawdę mało kumata jestem. a co do podpsiu, to znowu mi zabrali, a nie po prostu zabrali. jestem szykanowana :evil_lol: Quote
Doginka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Kochana, podpis ma mieć 500 x 100 ps ;):diabloti: Quote
Chandler Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Przyszłam do Ciebie Z Marleyem. Zajrzyj jutro do niego, proszę :cool3:. http://www.dogomania.pl/forum/f28/kto-uczesze-marleya-zwyczajnie-niezwyczajny-pies-szuka-domu-138638/#post12354239 Quote
sleepingbyday Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 nasze psy to pikusie, baa, podejrzewam, ze nawet psy trenerek nie dałyby rady tej pannie :-). tor bardzo długi, szacun! YouTube - mouse agility - world's smartest mouse Quote
Doginka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ola super:crazyeye::loveu: Przekleję do Gordonkowej fotogalerii;) Quote
APSA Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 sleepingbyday napisał(a):nasze psy to pikusie, baa, podejrzewam, ze nawet psy trenerek nie dałyby rady tej pannie :-). tor bardzo długi, szacun! Nie dałyby. Nie znam żadnego psa, który by przeszedł przez uszko od kubka :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 no, karłowacenie jorków idzie w najlepsze, moż edojdzie i do tego, ze dadzą radę przez uszko od kubka przejść :shake:. a tak na serio - to bardzo długi tor, no nir, Apsa, co myślisz? niezła ta mysza. Quote
APSA Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Mysza jest rewelacyjna! Trafiłam na nią w niedzielę, jak szukałam filmików o agility do artykułu o tym psim sporcie :) Ciekawa jestem, ile zajęło nauczenie jej tego toru. Swoją drogą tor też jest super, bardzo pomysłowy :) Ale żeby nie było, nie tylko myszy są takie mądre! :razz: YouTube - Can your fish play soccer? Quote
sleepingbyday Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 6 sekund szczęścia :loveu: YouTube - Zofia Quote
Doginka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ale Zosia długo na kolankach wytrzymała:loveu::evil_lol: Ola, trzeba popędzić tych Rumunów, co to napisałi, że wysłali, a widać, że jednak nie wysłali:angryy::mad: - Kochana, Ty wiesz o co kaman;):loveu: Quote
sleepingbyday Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 to napisz im, że: I want to remind you, that a month ago you promised to send me a correct version of the championship diploma. I didn't get it yet. regards, anna kowalska tłum: pragne przypomnieć, ze miesiąc temu obiecali mi panstwo wysłac poprawną wersję dyplomu z mistrzostw (wstaw tam sobie zamiast championship - cacib czy co tam ma być...). jeszzce je nie dostałam. z poważaniem... aha, zosia siedziałą o wiele dłużej, tylko film jest krótki ;-) Quote
Chandler Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 sleepingbyday napisał(a): aha, zosia siedziałą o wiele dłużej, tylko film jest krótki ;-) I znowu biedną Zosię w dybach trzymałaś :eviltong:, czyli w objęciach swych... Quote
sleepingbyday Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 ale jakie to słodkie dyby :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dzięki Ola. Już wysłałam:multi: Teraz znowu trzeba czekać;) Quote
Chandler Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 :candle: Zoooooosia!!! Hop, hop!!! Żyjesz??? Quote
sleepingbyday Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 wiem, wiem :oops: ale chciałam fotki wrzucic z wyjazdu ostatniego, tylko od matki musze wyciągnąć, bo ona brała aparat... :roll: Quote
Doginka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Zosia żyje, a ja mam tego dowody :multi:- właśnie zgrywam na kompa;) Quote
marlenka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Sleep czy mi sie wydaje czy zapasłas Zosię ?? Quote
Recommended Posts