marlenka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 sleepingbyday napisał(a):niemozliwe. ja się sama dziwię, skąd to jej sie wzięło. ja jestem wybitnie skromną osobą. wy-bi-tnie! :eviltong: Sleep przecież o tym właśnie mówię :diabloti: Quote
Chandler Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 sleepingbyday napisał(a):niemozliwe. ja się sama dziwię, skąd to jej sie wzięło. ja jestem wybitnie skromną osobą. wy-bi-tnie! :eviltong: Skromną, zahukaną, co to ani be, ani me, ani kukuryku, wiecznie każdemu ustępującą i małomówną, zwłaszcza przez telefon. Oj, weź się za siebie "sierotko", weź... Wracam do tajemniczego urządzenia. To nie jest gofrownica, no nie mogę uwierzyć...:cool1: Proszę o zdjęcie Zosi z barankiem. Quote
sleepingbyday Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 chandler, słońce moje, owszem, to jest gofrownica :cool1:. plany z barankiem oczywiście są od początku, ale niestety zrobienie zdjęć wieczorem mija się z celem. a baran jest czad. zosia go uwielbia. a przez telefon to tobie nie dorównuję :eviltong: Quote
Chandler Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 sleepingbyday napisał(a):chandler, słońce moje, owszem, to jest gofrownica :cool1:. Weź tu zaglądnij - http://www.dogomania.pl/forum/f80/zosioblog-117779/index55.html#post12255273 7 maja padła prawidłowa odpowiedź. Poproszę o nagrodę z odsetkami :diabloti:. sleepingbyday napisał(a):plany z barankiem oczywiście są od początku, ale niestety zrobienie zdjęć wieczorem mija się z celem. a baran jest czad. zosia go uwielbia. Cieszę się, że Zosia go lubi. Teraz to już będę baaaardzo czekała na fotki, bo ja mam fioła na punkcie fajnych zabawek dla futrzaków. Może moim szorstakom baranek by się spodobał? Będę Cię teraz męczyła o te fotki, cieszysz się :lol:? sleepingbyday napisał(a):a przez telefon to tobie nie dorównuję :eviltong: Co prawda, to prawda, ma się te nałogi... :roll: Quote
sleepingbyday Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 przed chwilą, zainspirowana twoim postem, przeglądałam posty w poszukiwaniu, czy ta odpowiedź nie padła. i nie znalazłam! może w ramach nagrody przyjmiesz swoje fanty bazarkowe w końcu :cool3:? Quote
Chandler Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 sleepingbyday napisał(a):przed chwilą, zainspirowana twoim postem, przeglądałam posty w poszukiwaniu, czy ta odpowiedź nie padła. i nie znalazłam!? Słowem nie czytasz moich wpisów. Już drugi raz dzisiaj czuję się odrzucona... Pierwszy to wiesz kiedy :cool3:. sleepingbyday napisał(a):może w ramach nagrody przyjmiesz swoje fanty bazarkowe w końcu :cool3:? No nie moja droga. Nagrodę poproszę. I odsetki. I zgodnie z obietnicą: kiedy będą fotki Zosi z barankiem??? Quote
sleepingbyday Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 a właśnie że czytałam, tylko nie przeczytałam... wybacz, o pani. nagridy z odsetkami nie dostaniesz, dopóki nie dasz sobie dostarczyc fantów bazarkowych :eviltong:. Quote
Chandler Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ja tylko na chwilkę wpadłam z pytaniem - kiedy będą fotki Zosiaczka z barankiem? Quote
sleepingbyday Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 jaka maruda...:shake: juz zrobiłam nawet, kiepskie, ale są, tylko musze je przerzucić na kompa i na pędraka. a że weekend zapowiada się intensywnie (w sobote to mi godzin zaczyna brakować), to nie obiecuje, ze przez weekend dam radę. no sorry....:placz: Quote
sleepingbyday Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 zgadnijta, co to :p: baran od doopy strony :diabloti: baran z przyczajonym kajkoszem zapolować, czy nie zapolować...? gat ya! Quote
marlenka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ale ją przyłapałaś :evil_lol::evil_lol: Zosia łabuziak. Quote
elmira Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ciekawe fotki. Najfajniejsza ta pierwsza w konwencji Krzyku Munka i najlepszej szkoły impresjonistów...:razz::evil_lol: A jaki tytuł ma książka w czarnej okładce z szarymi kołami, obok "Dnia tryfidów"? Quote
sleepingbyday Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='elmira']Ciekawe fotki. Najfajniejsza ta pierwsza w konwencji Krzyku Munka i najlepszej szkoły impresjonistów...:razz::evil_lol: dokładnie, krzyk :evil_lol:. A jaki tytuł ma książka w czarnej okładce z szarymi kołami, obok "Dnia tryfidów"? gdzie dawniej śpiewał ptak, kate wilhelm, znasz? takie starutkie s-f, jak to przez brak płodności wszystkiego zaczęli się klonować (ci, co przezyli jakąś straszną grypę :diabloti:) i co z tego wynikło. ja to lubię. Quote
sleepingbyday Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 :p ja też to lubie. a zaraz obok jest kir bułyczow, jak zostac pisarzem fantastą - czyli o realiach zsrr, które, jak on piszę, aż dziw, że nie doprowadziły wszystkich obywateli do zostania pisarzem s-f :diabloti: to jest do poniżej.... w kulki lecą, kiedy to w końcu naprawią? kilka lat zamierzają czekać? to forum to masakra dla usera... Quote
elmira Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 sleepingbyday napisał(a):gdzie dawniej śpiewał ptak, kate wilhelm, znasz? takie starutkie s-f, jak to przez brak płodności wszystkiego zaczęli się klonować (ci, co przezyli jakąś straszną grypę :diabloti:) i co z tego wynikło. ja to lubię. Tak myślałam :) Znam i bardzo lubię. Poznałam po okładce:lol: Troche przerażajaca wizja, ale z pozytywnym zakończeniem. Quote
Gosiapk Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 SBD co robisz że Zocha się tak pięknie uśmiecha? Quote
sleepingbyday Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Gosiapk, tak jak w bannerku :evil_lol:? to chyba miłość.... :loveu::loveu::loveu: Quote
sleepingbyday Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 :evil_lol::evil_lol: brawo, jedna róznica znaleziona :p Quote
sleepingbyday Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 :multi: kolejna dobra obserwacja!!! Quote
Chandler Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Czy wiesz coś już o Tadziu, czy dopiero będą wieści w sobotę? Quote
Doginka Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='sleepingbyday']znajdź różnice :evil_lol: Ta z lewej ma wyprostowany ogon, a ta z prawej zwie się Zosia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts