sleepingbyday Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 wiatr w uszy :evil_lol: walka z trzciną atak łabędzia na kajak spotkanie z beaglem drzemka na postoju Quote
elmira Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Piekne fotki i Zośka jak marzenie. Którą rzeką spływaliście? Quote
sleepingbyday Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 w rekonstrukcji szkolnej klasy z XIX wieku - w zespole zabytków-mazurskiej chacie podcieniowej - bardzo polecam (kadzidłowo, przy bardzo smacznie karmiącej oberży pod psem) kto zgadnie, co to jest :cool3:? na polskich dróżkach :evil_lol: Quote
elmira Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 sleepingbyday napisał(a):elmira - spływałyśmy krutynią :p Ale fajnie mieliście. Mnie też sie marzy spływ kajakowy. A co to za miseczka, bo pojęcia nie mam do czego może słuzyc?:roll: Quote
Chandler Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Fajne fotki! Niebo takie niebieskie... A Zosia kapok miała? Podróżniczka :cool3:. Nie mam pojęcia do czego służy ta miseczka :roll:. Quote
sleepingbyday Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 zdjęcia nie podkręcane,niebo prawdziwe :razz:. zośka kapoka nie miała, ja ja trzymma na smyczy przywiązana do mojego kapoka. elmira, spłyń koniecznie :evil_lol:. wystarczy wgooglać spływ kajakowy, oferta ogromna, zorganizowana, z przewodnikiem, i indywidualna, brać wybierać. no, ludziska, do czego jest to naczynie ? co to jest to w środku? podpowiedź - kształt naprowadzi was na odpowiedź :p Quote
Chandler Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 sleepingbyday napisał(a): no, ludziska, do czego jest to naczynie ? co to jest to w środku? podpowiedź - kształt naprowadzi was na odpowiedź :p Coś jest w środku...? Kształt...:hmmmm: Usta...? ............Podręczna spluwaczka. O :diabloti: ! Quote
elmira Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Chandler napisał(a):Coś jest w środku...? Kształt...:hmmmm: Usta...? ............Podręczna spluwaczka. O :diabloti: ! EEEEee, ja wolę nie puszczać wodzy fantazji:evil_lol: Bo po tych foczkach, gwałtach, tudzież innych bezeceństwach zamkną wątek:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 chandler, nie! myślcie dalej. a to nie są usta :eviltong: Quote
Chandler Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Kształt... Wąsy, skrzydełka, zarys biustu (przy dobrych chęciach), miejsce na dwa jajka (kurze, elmira..., kurze !:evil_lol:). Rany, Sbd, ale Ty mnie męczysz :cool1:. Quote
sleepingbyday Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 chandler, jeden z domysłów to strzał w dziesiątkę. nalezy tym tropem iść :eviltong:. a naczynko to zwykłe kuchenne naczynko. używamy codziennie. kury jaj nie mają chyba, no nie :evil_lol:? Quote
elmira Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 To pewnie kubeczek dla wąsatego osobnika. Coby mu te wąsy do napitku nie właziły:cool3::roll: :evil_lol: Quote
elmira Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 :multi: Ale, to typowania Chandler i Twoje wskazówki pomogły :lol: Quote
mru Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 sleepingbyday napisał(a):I ROZPUSZCZENIEM POMADY W HERBACIE ;-) o maj gad :P tylko nie pomada! Quote
sleepingbyday Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 BRAWO ELMIRA!!!!! DOKŁADNIE - JEST TO KUBEK DO HERBATY CHRONIĄCY WĄSY PRZED ZAMOCZENIEM. I ROZPUSZCZENIEM POMADY W HERBACIE ;-) Quote
Chandler Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 sleepingbyday napisał(a):BRAWO ELMIRA!!!!! A tak chciałam wygrać . Zagadałaś mnie na pw SBD... :evil_lol: Quote
elmira Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Tam jest Milch i Butter, więc może to jakaś maselnica jest. Ale, żeby nie zapodawać takich smetnych rzeczy, podaję, że jest to pancerny wychodek. Quote
sleepingbyday Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 oj no sorki. poprawiam się: co to jest? Quote
Chandler Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Klozecik :-D? Ale coś tam o mleku, mące i maśle pisze :hmmmm:. Edit Może tam wyrasta ciasto? Quote
marlenka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Sleep to zdjęcie Zosi z tyłu jest boskie . NAWIGACJA kajaka :evil_lol: Quote
Chandler Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 marlenka - offa robisz :-D. Teraz klozety, jajka, naczynia są na topie ;). Żartuję i oczywiscie przepraszam Zosię ;). Gdzie ta SBD polazła? Quote
Chandler Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 sleepingbyday napisał(a): bo na tych urządzeniach często były od razu przepisy. wyrastac nie wyrasta. klozecik to to nie jest - to urządzenie leży na stole, choć wygląda, jkaby było częścią drewnianej płyty. tak nie jest. popatrz na kształt - on jest i teraz taki, nic się nie zmieniło. a ja ide do domu, więc macie czas. Gofrownica :evil_lol:. EDIT To do postu poniżej. Już nie bedę komentowała, co te posty wyprawiają. Czas mam inny na kompie niż na dogo i stąd chyba te wygibasy z postami. Quote
sleepingbyday Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 marlenka napisał(a):Sleep to zdjęcie Zosi z tyłu jest boskie . NAWIGACJA kajaka :evil_lol: dokłądnie, ona stoi na oku (oparta przednimi nogami o zręb kajaka) - i filuje :p. wiater duł prosto na nią, uszy jej się cudnie wyprostowały :loveu: Chandler napisał(a):Klozecik :-D? Ale coś tam o mleku, mące i maśle pisze :hmmmm:. Edit Może tam wyrasta ciasto? bo na tych urządzeniach często były od razu przepisy. wyrastac nie wyrasta. klozecik to to nie jest - to urządzenie leży na stole, choć wygląda, jkaby było częścią drewnianej płyty. tak nie jest. popatrz na kształt - on jest i teraz taki, nic się nie zmieniło. a ja ide do domu, więc macie czas. Quote
Recommended Posts