Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='sleepingbyday']elmira, ja mam "ciepło w gaciach" jak ktoś mi zochę komplementuje :loveu:. dobry sposób na negocjacje ze mną.

Twoja foczka baaaaaaardzo mi się podoba, jest w urodzie zaraz po moich futrzakach :cool3:.

A tak serio - Zofia jest naj..., a i ciacho niczego sobie.

Będą fotki sportsmenki Zofii?

Posted

a no właśnie, bo ja nic nie pisałam. zaczęłysmy chodzić z zochą na agility. tzn byłyśmy raz, w tą sobote bedzie drugi. zosia, jkao bardzo strachliwy i spiety pies najpierw musi się wyluzować i zapoznać w ogóle ze sprawą. nie mówiąc o tym, że powinna troche lepiej znać komendy :p. mamy ćwiczyc na klikerach,. ja wiem, ze to jest proste, ale ja naprawde nic nie kumam... :oops:. być może to tak, jak z allegro, to jest proste, a ja mam jakis gen do rozumienia, o co cho - uszkodzony.

zdjęć na razie nie będzie, bo chcemy się skupić na pracy.

Posted

[quote name='Chandler']Twoja foczka baaaaaaardzo mi się podoba, jest w urodzie zaraz po moich futrzakach :cool3:.

:roflt::roflt::roflt:ale mi się skojarzyło...:evil_lol:

Posted

najpierw moja foczka prawie tak ładna, jak futrzaki chandler a potem gwałt. tak się kończą niektóre reklamy - namawiają do przemocy na tle!

zosia bosko - była na kajakach i ledwo żyje ze zmęczenia. a kajko był u mojje koleżanki, najpewniej dziś go odbieram.

fotkiz e spływu będą - ale nie mój aparat, więc trochę poczekamy.