sleepingbyday Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 dzieki doginka! w tym słońcu widac, jakie mu się śliczne futerko zrobiło, już nie jest bury. piękny ma balejaż chłopak :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Bo z niego to w ogóle prześliczny szczeniaszkowy staruszek :diabloti: Quote
elmira Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Sbd, rób fotki Zosi i sprzedawaj jako pocztówki. Biznes zrobisz jak nic. Zosia fotogeniczna niemożebnie. Malutki też fajny. Quote
Ffrubka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No no... niezłe ciacho z tego naszego Kajtusia :diabloti: wiedziałam co robię wybierając go jako swojego wirtualnego podopiecznego :loveu: Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 elmira, ja mam "ciepło w gaciach" jak ktoś mi zochę komplementuje :loveu:. dobry sposób na negocjacje ze mną :eviltong: kajko jest owszem niezłe ciacho i wielu ludziom się podoba. Quote
elmira Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f80/zosioblog-117779/index52.html#post12090710 :lol: Ja ją chwalę bezinteresownie. O ta fotkę najbardziej mi chodziło. Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='elmira']http://www.dogomania.pl/forum/f80/zosioblog-117779/index52.html#post12090710 :lol: Ja ją chwalę bezinteresownie. O ta fotkę najbardziej mi chodziło. całe szczęście dla mnie :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Grzeją dupinki w promieniach słoneczka:loveu: Quote
Chandler Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='sleepingbyday']elmira, ja mam "ciepło w gaciach" jak ktoś mi zochę komplementuje :loveu:. dobry sposób na negocjacje ze mną. Twoja foczka baaaaaaardzo mi się podoba, jest w urodzie zaraz po moich futrzakach :cool3:. A tak serio - Zofia jest naj..., a i ciacho niczego sobie. Będą fotki sportsmenki Zofii? Quote
sleepingbyday Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 a no właśnie, bo ja nic nie pisałam. zaczęłysmy chodzić z zochą na agility. tzn byłyśmy raz, w tą sobote bedzie drugi. zosia, jkao bardzo strachliwy i spiety pies najpierw musi się wyluzować i zapoznać w ogóle ze sprawą. nie mówiąc o tym, że powinna troche lepiej znać komendy :p. mamy ćwiczyc na klikerach,. ja wiem, ze to jest proste, ale ja naprawde nic nie kumam... :oops:. być może to tak, jak z allegro, to jest proste, a ja mam jakis gen do rozumienia, o co cho - uszkodzony. zdjęć na razie nie będzie, bo chcemy się skupić na pracy. Quote
Lionees Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Chandler']Twoja foczka baaaaaaardzo mi się podoba, jest w urodzie zaraz po moich futrzakach :cool3:. :roflt::roflt::roflt:ale mi się skojarzyło...:evil_lol: Quote
Chandler Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Renata5 napisał(a)::roflt::roflt::roflt:ale mi się skojarzyło...:evil_lol: Łeeeee... No wiesz...:evilbat: Co tam u Zosi i Kajko SBD? Quote
Doginka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Potrzebuję Cię na gwałt!!!!! Quote
bonsai_88 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Doginka napisał(a):Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Potrzebuję Cię na gwałt!!!!! Na co :crazyeye:... Ło matko, ja może przestanę się tutaj pojawiać :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 najpierw moja foczka prawie tak ładna, jak futrzaki chandler a potem gwałt. tak się kończą niektóre reklamy - namawiają do przemocy na tle! zosia bosko - była na kajakach i ledwo żyje ze zmęczenia. a kajko był u mojje koleżanki, najpewniej dziś go odbieram. fotkiz e spływu będą - ale nie mój aparat, więc trochę poczekamy. Quote
Recommended Posts