Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aaaale zatrzęsienie zdjęć...
Tak na pierwszy rzut oka - Zosia, Kajtek, sznupcio, kalosze w kwiatki oraz Pani w zimowej czapce :cool3:, bardzo ładnie prezentują się na fotkch.

Posted

o matko, sylwia, dalczego ty mnie fotografujesz z takim podbródkiem :diabloti:??
zośkę to zawsze chciałam na agility zapisać, ale ona powinna przejść i obedience, a poza tym psychoterapie, bo ona sie boi duzych grup nieznanych psów. ale zawsze czaus brakowało, jak ją wzięłam, to miałam studia podyplomowe... no i tak sie rozeszło po kościach, niestety...

no nie - zośka mnie szarpie tak, ż eo mało ze stawu mi gica nie wyskoczy, a wy MNIE chcecie skarżyć za znęcanie się!?!??!

Posted

sleepingbyday napisał(a):
o matko, sylwia, dalczego ty mnie fotografujesz z takim podbródkiem :diabloti:??

Masz jeszcze jakiś inny :evil_lol:?

no nie - zośka mnie szarpie tak, ż eo mało ze stawu mi gica nie wyskoczy, a wy MNIE chcecie skarżyć za znęcanie się!?!??!

Ściskasz Zosię, ograniczasz jej wolność, skarpety każesz sobie zdejmować..., ja tam wiem, co u Was się jeszcze dzieje?

Posted

[quote name='Doginka']

moje kochanie najsłodsze, bzibzia, kluska i mozzarelka :loveu::loveu::loveu:

chandler, nie zamkną, nie zamkną tylko wyrzuca wasze wstrętne oskarżenia :eviltong:. lepiej sobie zeskrinuj wątek :cool3:

Posted

bo pójdę po moda, zeby was uspokoił, ze mnie tu bezpodstawnie oskarżacie i do sądu was zaciagnę, za zniesławienie :cool3:

Podstawnie, podstawnie...:evil_lol:
Jak dasz znać do moda, to będzie pierwszy przypadek w historii dogo, kiedy "ślitaśnego blogaska" zamkną z powodu donosu...

A swoją drogą cudnie czyta się te posty porozrzucane byle gdzie, w przypadkowej kolejności...

Posted

chandler, nie zamkną, nie zamkną tylko wyrzuca wasze wstrętne oskarżenia :eviltong:. lepiej sobie zeskrinuj wątek :cool3:

Zależy do którego moda się napisze...:eviltong:

A Zofia przy Kajtku to taka raczej dorodna kobita jest..., klatę ma, ale też i talię jak osa. Fajna z niej psia babeczka :loveu:.

Aaaaa, przypomniałam sobie - kartę kup :p.

Posted

[quote name='sleepingbyday']zośkę to zawsze chciałam na agility zapisać, ale ona powinna przejść i obedience, a poza tym psychoterapie, bo ona sie boi duzych grup nieznanych psów. ale zawsze czaus brakowało, jak ją wzięłam, to miałam studia podyplomowe... no i tak sie rozeszło po kościach, niestety... To zapisuj teraz! U nas w sobotę zaczął się kurs dla początkujących, z tego, co wiem, aż cztery psy się zapisały. Szkoda marnować takiego talentu :cool3:

Posted

APSA, gdzie u nas? link jakowyś? a w najbliższą sobote jade do warki łapać dziką sunię (zreszta, jakby ktoś chciał dołączyc, zwłaszcza doświadczony, to bedzie super) to wsobotę jest, tak? no i widzisz... a jak przyjdę za dwa tygodnie, to jak będzie? a pies nieszkolony i zestrachany da sobie radę? a można przyjść na próbę, zobaczyć, czy to ma sens przy jej nerwach wobec nieznanych psów?
ale szczerze to mnie podkręciło :p

Posted

U nas w Alternatywie ( ALTERNATYWA Klub Agility )
Jeśli pies umie przybiegać na komendę, generalnie się słucha (tzn. masz z nim kontakt, nie zwiewa odczepiony od smyczy) i da się zmotywować na jedzenie lub zabawkę - warto spróbować :) Jak ja zaczynałam z Punią przyszłam chyba dopiero na czwarte zajęcia z kursu - na początku byłyśmy trochę do tyłu, ale szybko nadgoniłyśmy :) Tempo nauki dostosowuje się do psa, a nie na odwrót.
Na stronie jest podany kontakt do naszej instruktorki (czyli myriad z dogo; mail j.wlodarczyk@uw.edu.pl , tel. 502-337-259), najlepiej jakbyś bezpośrednio z nią ustaliła szczegóły. Nie wiem, jak jest u nas w regulaminie, w praktyce dość dużo osób przychodzi na próbę :)

Posted

włąsnie na sggw jest operowana stara, chora sunia mojej siostry. tzrymać kciuki!

EDIT: APSA, włąśnie nabyłam na chwile nieco inteligencji i zaglądam na podlinkowany przez ciebie klub, to się pewnie dowiem, gdzie ćwiczycie ;-)

EDIT2: nie dowiem się, strona się nie otwiera, nawet przez wyszukiwarkę :-(

Posted

Ćwiczymy w Pęcicach, to w stronę Pruszkowa, tylko bliżej.
Dojazd WKD albo samochodem Alejami Jerozolimskimi.
Mi się strona otwiera... Może masz coś zablokowane, albo akurat coś robili.

Za Betty kciuki!

Posted

juz prędzej brakiem samochodu... może i cos robili na stronie spróbuje i dziś otworzyć.
betinka ok. nie wycinali jej pypcia z tyłka, bo sie jednak troche cykali, no i najpierw miała wycinnay ząb z tyłu, a ponoć tkanki twardej nie można operować razem z miękką. no i pypcia mozna na głoopim jasiu tez dziabnąć. betinka ok, swoją znienawidzoną bokserkę (z wzajenością) obvszczekała, zataczając się nieprzytomnie. a jak jej zdjęli wenflon w domu, to zaczęła skakać, coby się z nią bawic. to nie jest normalny pies. ale dzięki temu żyje.

MAMY TYDZIEŃ: http://www.dogomania.pl/forum/f28/murzyn-zrobil-swoje-134833/