sleepingbyday Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 madziamn napisał(a):Zosia jest niesamowita z tym chodzeniem po drzewach może zapoczątkuje nowy psi sport. Myzianko dla niej:glaszcze::eviltong:. dzięki... ciekawe, jkaby taki sport się nazywał... San_(jagodowa:) napisał(a):Melduję się jako podczytywacz :lol: Aaa, witamy ciotkę serdecznie i pozostajemy do usług :p Doginka napisał(a):Meldujemy się z Ewą Gassirową z deszczowej Stegny:cool3: cześć pracy - wiedziałąm, że się też stęskniłaś :cool3:. orpha napisał(a):kurde zostalam zazyta dzisiaj na spacerze , szlam z hasiorami i szla jakas dziumdzia z amstaffem , moje dzieciaki chcialy sie z nim bawic , on zreszta z nimi tez a laska do mnie " prosze zabrac psy , moj pies nie jest do zabawy" :mad::mad:, a do czego ???!!!!:angryy: do walk?????!!!! ja pierdyle mialam ochote ja strzelic w pusty baniak , ale sie pohamowalam . Komentarza sobie jednak nie bylam w stanie odmowic :mad: było spytać, do czego.... może to pies przewodnik niewidomego i pracuje....:cool3:. ludzie to som gupie... Quote
sleepingbyday Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 osiedlowy predatorek: dziś idziemy z zośką na usg śledziony - trzmajta kciuki za wyniki! Quote
Doginka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ztęskniłam się już za tym predatorkiem:loveu::diabloti: Quote
Infortune. Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ijak po usg? Mam nadzieję, że wszystko w porządku ;) Ladnie to tak zwierzątka straszyć? :mad: Quote
sleepingbyday Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Infortune. napisał(a):Ijak po usg? Mam nadzieję, że wszystko w porządku ;) Ladnie to tak zwierzątka straszyć? :mad: to nie było straszenie tylko instynkt łowiecki. wiewiórki generalnie naweiwają na drzewo i mają zoske w tyłku, a ona sie piekli pod drzewem...:p śledziona na szczęście w porządku, zmiany na niej są bez zmian (generalnie chodzi o to, cxy powiększenie i zmiany komórkowe nie przechodzą w chłoniaka, tfu tfu). ponieważ od marca nic się nie zmieniło, to umówiliśmy się z dr marcinowskim za jakieś pół roku... Quote
sleepingbyday Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 zosia zapoznaje się z morzem (w tamtym roku). biedna zmachała się strasznie, bo cała plaża była do przekopania:p: A TERAZ CZAS NA REKLAMY :cool3:: Quote
Doginka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Breezer lemon jest lepsiejszy:diabloti:;) Rapcio chyba chory:-(Wymiotuje:-( Quote
sleepingbyday Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 no wiem, czytałam u ciebie, odezwij się po wecie... Quote
sleepingbyday Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 słyszałam uwagi, że zosia robi się normalna. ale czy rzeczywiście...?: no sami powiedzcie, czy to faktycznie jest normalny pies???: zwłaszcza, że potrafi wyglądać jak alice cooper:cool3:: nie zawsze wygląda poważnie, to fakt: ale w końcu nie jest najgorzej, mogłaby wyglądać jak brakujące ogniwo ewolucji: ale za to umie nieźle kokietować i pokazywać swój urok :eviltong:: Quote
sleepingbyday Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 niya i amonek-ancymonek kłócą się o bzdurki :p: nieśmiałe podejście (czyj to ogon?): aj law ju: portret rodzinny: dama z łasiczką (tylko kto tu się łasi:cool3:): akrobacje w parach, ale nie w pekinie, tylko w wawie (choc w sumie niedaleko pekinu :evil_lol:): psi dopieszczacz :p: i portrecik z zośką: Quote
mru Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Zosia jest cudna :loveu: to zdjęcie z piłeczką... :D aaaa Secia to co orphie (czy jak to tam sie odmienia :S) robi? masaż? moje psy nie potrafią! :-o Quote
Guest Karmel Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 a ja w czwartek spotkalem klona Zoski nawet zrobilem foto telefonem pozniej wstawe :D :p:p:p:p Quote
Guest Karmel Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 moze troszke wiecej czarnegoo ale calkiem calkiem podobna:loveu: Quote
Doginka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Cze Zośkowa:multi::diabloti::loveu: Stęskniłam się już za Wami:cool3: Wróciłam i wieczorem lecę do Karoli z burkami, bo lek nie działa.:-( Będę o 17 na bulwarku;) Masz już aparacik w domku?????:razz: Quote
Guest Karmel Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Fajna nie? i w sumie podobnie do Zoski sie zachowywala hehehe Quote
Guest Karmel Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Doginka napisał(a):Cześć Kamil:pJuż wróciliśmy:diabloti: wiem wiem wczoraj Was widzialem;) i sie darlem Sylwia Sylwia:P ale jak zwykle slepa i glucha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Karmel']moze troszke wiecej czarnegoo ale calkiem calkiem podobna:loveu: inne ciało, sierść półdługa - podobna owszem, ale nie klon! no i nie taka ładna :cool3:. [quote name='Doginka']Cze Zośkowa:multi::diabloti::loveu: Stęskniłam się już za Wami:cool3: Wróciłam i wieczorem lecę do Karoli z burkami, bo lek nie działa.:-( Będę o 17 na bulwarku;) Masz już aparacik w domku?????:razz: mam aparat cykam foty, ale jeszcze nie zgłębiłam miliona funkcji..:p. też będę po południu, ale czy chłopaki oby nie zarażają? zośka ze szczęścia to się posika [quote name='Karmel']Fajna nie? i w sumie podobnie do Zoski sie zachowywala hehehe tutaj podobieństwo może byc duże, o ile piesek jest *******niety :evil_lol:. [quote name='Karmel']wiem wiem wczoraj Was widzialem;) i sie darlem Sylwia Sylwia:P ale jak zwykle slepa i glucha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ona myśli, że chcesz z nią chodzić..:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest Karmel Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 sleepingbyday napisał(a):inne ciało, sierść półdługa - podobna owszem, ale nie klon! no i nie taka ładna :cool3:. Dla mnie sa bardzo podobne..... bo ona myśli, że chcesz z nią chodzić..:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahahahahahahahahahaha prosze sie nie nabijac ze mnie Quote
Doginka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Karmel napisał(a):wiem wiem wczoraj Was widzialem;) i sie darlem Sylwia Sylwia:P ale jak zwykle slepa i glucha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo wczoraj był spacerek odrazu po powrocie i ze zmęczenia ogłuchłam:evil_lol: sleepingbyday napisał(a):...mam aparat cykam foty, ale jeszcze nie zgłębiłam miliona funkcji..:p. też będę po południu, ale czy chłopaki oby nie zarażają? zośka ze szczęścia to się posika Cholerka nie mam pojęcia, czy nie zarażają:razz::shake: sleepingbyday napisał(a):...bo ona myśli, że chcesz z nią chodzić..:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poszczałam się...:roflt::roflt::roflt: Quote
sleepingbyday Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Doginka napisał(a): Poszczałam się...:roflt::roflt::roflt: a zrobiłaś zdjęcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:? Quote
Recommended Posts