sleepingbyday Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 zosia była dziś u wetki, dostała antybiotyk, nowy, lepszy fartuszek, stan oceniony na dobry. wetki pies męczył sie do zdjęcia szwów. u zosi tez tak może być.... w ogóle wizyta u wetki miała dziś konsekwencje. szukamy pinie budy dla staruszka onka. jak nie -igła. zalinkuję, jak zrobie watek... Quote
bonsai_88 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Zofijo trzymaj się i zdrowiej... co by się twoja SBD nie denerwowała ;) Quote
Doginka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Wymiziaj Zosiu Pańcię ząbkami:diabloti::loveu: Quote
sleepingbyday Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 parę fotek najpiękniejszej suni na świecie :eviltong: tu jeszcze z baraczkiem Zosia w wersji kamuflaż Quote
Doginka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Trzymaj się obolała łaciata panienko:loveu::glaszcze: Quote
Chandler Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 sleepingbyday napisał(a):śpi bidulka.... A Ty nie...;):evil_lol: Ciepłe myśli przesyłam. Dobrze będzie :fadein:. Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 troszku... jednak póki ją bedzie ciagnąć, to będzie panikowac. ona nie chce wstawać, bidulka... ale jak sa goście, to jest zadowlona. wita ich i idzie sie połozyc od razu..... jutro dziki kawałek zosi leci do niemiec na badanie... :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 ej, chandler, a co to za pieski w awatarku :evil_lol:? Quote
Chandler Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ale jestem zaskoczona, że pytasz... :evil_lol::evil_lol: Jutro tu wpadnę i Ci opowiem, resztę napisałam w pw. Quote
Chandler Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Jak tam Zosieńka? Dlaczego nie ma wieści? W avatarku mam 3 cairn terriery - Chandlera, Cler i Walkera. Moje ci one są i uwielbiam je. Wadomo :cool3: - to najpiękniejsze i najmądrzejsze szorstaki na świecie. Nie rozumiem dlaczego inni mówią to samo o swoich psach :roll::evil_lol:. Quote
sleepingbyday Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 zoska dzis o wiele lepiej, w końcu zaczyna byc sobą, chce się bawić i nie rozumiem, dlaczego nie wolno skakać :crazyeye:. to dziś rano ktoś prawdziwą zośke, podrzucił.. w niedzielę zdejmujemy szwy. cairn teriery - to takie terierowe zawziętaki, tak??? trudno uwierzyć, ale daaaalecy zosini kuzyni :loveu: Quote
Chandler Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Fakt - trudno uwierzyć - patrząc na ich wygląd, ale pewnie temperament mają podobny. Moje szorstaki codziennie nam przypominają, że mieszkamy z terierami :lol:. Zosia wróciła do Ciebie z dalekiej podroży SBD - wszystko wraca do normy. Za chwilę już nie będziecie pamiętały o operacji. Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 dziś jest druga rocznica adopcji zośki :loveu::loveu: moja słodka mozzarelka przyjechała do mnie 16 lutego 2007. a czuje sie lepiej, wczoraj zdjęte szwy, bardzo ładnie się goi. ma zakaz biegania jeszcze przez jakies 2-3 tygodnie (bidulka). Quote
Chandler Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 No to imprezka!!! Wszystkiego dobrego dla Zosiaczka :loveu:. Quote
Belula Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 SBD nie ma na dogo, pewnie imprezuje z Zośką... Taka rocznica! Już widzę, jak obie, chwiejnym krokiem wracają ze spaceru, padają na łóżko w objęciach i ze łzami w oczach wspominają pierwsze wspólne chwile... Zośka, ty szczęściaro! Quote
Doginka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Taka dziś była ruchoma jak owsik, że nie mogłam jej złapać w obiektyw:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 hihi,, Sylwia, dzieki za fotki. to prawda, zoska nie ruszała się tak długo, ze ja roznosi. a dalej nie może się ruszać. zosia dziękuje wam za zyczenia i pyta, gdzie do cholery prezenty :cool3: Quote
Belula Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Masz babo placek! W taki mróz mamy lecieć z prezentami? A nie możemy części nieoficjalnej przełożyć na majówkę?? Plisssssss.........:cool1: Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 pieszczoszki :roll:. słabiutki mrozik im raptem przeszkadza....:shake: Quote
APSA Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A Św. Mikołaj to kiedy z prezentami lata, jak nie w mróz? :eviltong: . Quote
Recommended Posts