diabelkowa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 bo to nie pies tylko cud natury.. ile taki abonament kosztuje ? Quote
orpha Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 diabelkowa napisał(a):bo to nie pies tylko cud natury.. ile taki abonament kosztuje ? no cud cud nie da sie ukryc :loveu: , oby tylko nie zostala wzieta przez kogos tylko ze wzgledu na urode Quote
sleepingbyday Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 pół roku trzy dychy, a rok - 5 dych. modzi powinni wyrzucic ten post, bo reklama jest zabroniona ;-). a tu tyle smakowitych funkcji :-). fakt, nie wszystkie działają... jednym moim pytaniem nikt sie nie zainteresował przez ponad tydzień, potem watek zdublowałam w innym dziale, nastapiły mętne tłumaczenia, ze widocznie mod nie zauwazył nowego watku. na dziale VIP, który liczy 3 watki , maks kilka stron każdy to faktycznie wyczyn... nie ma takiej sytuacji, żeby modzi kiedykolwiek przyznali, że cos jest nie tak, zawsze bronią dogo, czy taka sytuacja, ze portal nie popełnia pomyłek, nie myli sie, zawsze ma rację, a uzytkownicy to czepialscy - jest w ogóle realna? za komunizmu może, ale teraz??? Quote
mru Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 jezu jakie cudo w podpisie u diabełkowej! ahahaha :D idę oglądać i macać z bliska Quote
Doginka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ola, moje psy obydwa chore:placz::placz::placz: - Gordon w gorszym stanie niż Raper:placz: Tu są życzonka od nas:p http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-zyczen-127180/index2.html#post11480620 Quote
sleepingbyday Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 no co ty??? odezwij się! co się stało? Quote
Belula Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Coś Zosi fotek nowych nie widać?? To ja wstawię ... Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 belula, dziękujemy z apiękne zdjęcia. zwłaszcza to drugie jest słodkie. zoska zakochała sie w zabawce! Quote
orpha Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 tym razem matka SBD od psów małych :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 dokładnie :p. cała ta trójka u mnie siedzi. rekińczyk jutro wyfruwa do beluli....na dt.... oby krótkie.... Quote
orpha Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 sleepingbyday napisał(a):dokładnie :p. cała ta trójka u mnie siedzi. rekińczyk jutro wyfruwa do beluli....na dt.... oby krótkie.... noo juz jutro ? tez mam nadzieje ze szybko znajdzie domek Quote
sleepingbyday Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 im prędziej, tym lepiej, żeby z aduzo chłopakowi w głowie nie mieszac. a belula za rogiem, na grochowie... Quote
orpha Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 sleepingbyday napisał(a):im prędziej, tym lepiej, żeby z aduzo chłopakowi w głowie nie mieszac. a belula za rogiem, na grochowie... no od nas rzut beretem moherowym bez kamienia w srodku Quote
Belula Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 No proszę! A ja myślałam, że mieszkam trzy kroki od Was... W sandałach łykowych.. Quote
sleepingbyday Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 belula, to zalezy od sezonu. na ten przykład teraz w sandałach łykowych nie dojdziesz nawet do pl. szembeka, bo ci nogi odpadną :p Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 wszyscy mówią, ze zoska jest wredna dla psów... ale to nie do końca prawda: product placement :diabloti:: Krzyk 15 :p i móje ulubione zdjęcie: Thelma i Louise: Quote
orpha Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 nieeeeee ??:crazyeye: fiu fiu fiu a mi sie podoba to pierwsze zdjecie , normalnie magiczne Quote
orpha Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 aaaaa własnie .... Kamila spotkalam po latach swietlnych na dzisiejszym wieczornym spacerze :evil_lol: Quote
orpha Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 włosow nie widziałam , ale kaptur miał jakby dłuzszy czubek :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 WOW! pewnie ma włosy do pasa :diabloti: jest jeszcze kilka zdjęć z tej sesji, przy okazji pokażę. Quote
Doginka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Cześć Olcia:loveu: Wróciłam z Zakopca i właśnie oblukałam te powalające foty z telmą i Luis:crazyeye::evil_lol::loveu: Może wyruszymy na jakiś wspólny przydomowy spacerek ????????:razz: Quote
sleepingbyday Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 cześć. jak było? (głupie pytanie :evil_lol:). na pewno się spikniemy.... Quote
Doginka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 sleepingbyday napisał(a):cześć. jak było? (głupie pytanie :evil_lol:). na pewno się spikniemy.... No pewnie, że goopie pytanie:evil_lol: - było genialnie:p:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 właśnie wróciłam z nocnego dyżuru. zośka zeżarła cos pod płotem, a potem była dziwnie osowiała, położyła się w nietypowym miejscu... no nic wpadłam w ostateczna panikę po telefonie do banku krwi :evil_lol: ścągnęłam siostrę i pojechałyśmy. temperatura etc ok, więc podajemy zośce płyny - wodę utleniona, parafinę, wodę z solą. nic. nie rzyga.. ile litrów wypiła nie wiem, babki stwierdziły, ze berneńczyk po połowie tej dawki wyrzygał skarpetę... (co prawda szczeniak, ale od zoski większy). w końcu poszło. jako archeolog brałam czynny udział w wykopaliskach - żegnaj, kocyku, żegnaj torbo płócienna, nie ma już zabawy z wami- miała wielki kawał torby z gróbego płótna w żoładku. od razu się ozywiła i chciała zjeść koty. co prawda nie wypluła całego obiadu, więc byc może cos jeszcze dziwnego w żołądku posiada, ale generalnie ten kawał płótna jest podejrzewany o zamieszanie.... jak jutro też będzie osowiała, to sama ja sobie przyrychtuje do bełtania. łeb mnie boli z nerw, kąpać sie muszę.. jak widac plan odpoczynku i wczesnego pojscia spac nie powiódł się :-( Quote
Recommended Posts