Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jęzor na zdjęciu jest..owszem.., ale taki w normie:lol: Zofijja jest ujęta na tle soczystej sląskiej zieleni. Mniewam , ze wyszła wtedy na spacer poza mury CK. A tak wogóle to fajny psiak z Zofiji:loveu:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no własnie go oglądałam przed chwilą :cool3:. Tosia2 mówi, że ja jakis nekrofil jestem :evil_lol:. ale falbiś chyba ciut przyduży, co? jak on wagowo stoi?

a wiecie, że zofia miała wczoraj kolejne imieniny? :loveu:

Posted

sleepingbyday napisał(a):

a wiecie, że zofia miała wczoraj kolejne imieniny? :loveu:

oł dzizas :P
wódkę stawiała? ;)

Falbi chyba maluszek!

Posted

dawał - w tym tygodniu podejmie decyzję, czy chce dwa koty, czy jednego (bo zaczął marudzić), ale na pewno ich teraz nie może wziąć, ani tam nie dojedzie, ani nie ma czasu. jesli zdecyduje sie na dwa, albo choc jednego, to i tak trzeba by je jeszcze przetrzymać (może nawet do połowy października). napisałam mu jeszcze pare pytań - namawiam do decyzji na dwa koty, poza tym spytałam, czy jeśli bedzie można je przetrzymać, to te myu się podobają. ew. odpowiedź będzie pewnie jutro. jakby byli inni chetni, to się nie szczypcie...

Posted

dawał - w tym tygodniu podejmie decyzję, czy chce dwa koty, czy jednego (bo zaczął marudzić), ale na pewno ich teraz nie może wziąć, ani tam nie dojedzie, ani nie ma czasu. jesli zdecyduje sie na dwa, albo choc jednego, to i tak trzeba by je jeszcze przetrzymać (może nawet do połowy października). napisałam mu jeszcze pare pytań - namawiam do decyzji na dwa koty, poza tym spytałam, czy jeśli bedzie można je przetrzymać, to te myu się podobają. ew. odpowiedź będzie pewnie jutro. jakby byli inni chetni, to się nie szczypcie...

z dowiezieniem nie ma problemu , dziewczyna sie zadeklarowala ze jak bedzie trzeba to zostana dowiezione

• 2 weeks later...
Posted

żebyś wiedziała, że zosia jest smutna! wczoraj spotkałyśmy kikę na spacerze. dziewczyny patrzyły na siebie z odległości 20 m wrośnięte w ziemię, potem podbiegły sie witac,a potem to już zośka na krok od kiki nie chciała odejść (kika jak zwykle wcale nie zachwycona, bo bawić sie nie mogła, zośka zazdrośnie jej strzegła...). więc kika z panem poszli sobie spokojnie pospacerować (dodatkowo był jedne znajomy samiec ktory ostatnio odkrył płciowość, a kika ma cieczkę). zośka wypruła po chwili z animi tak, że znikla mi z oczu, poleciała do nich jak po sznurku, musiałam wziąć ja na smycz i póść do drugiego parku, bo cały czas za nimi ja ciągnęło! biedna zosia - martwiliśmy się, jak kika zniesie zmianę, a tak naprawdę najgorzej znosi to zosia...:shake:.

Posted

też wolę śliwkę, ale ważne, ze znalazła świetny dom. przyzwyczajaj sie, żeby nie robić kice wody z mózgu. a swoją drogą, jak szukałam psa po śmierci poppy, to sobie wyobrażałam, że będzie się być może nazywać kika, mi sie to imie podoba - więc coś jest na rzeczy, to był znak :evil_lol:. ale zośka nie może się inaczej nazywać, tylko zośka, bo ona jest taka zośkowata - no i kika nie było obsadzone -aż do teraz.

Posted

tak mi emir powiedziała wsobotę, jak na pytanie, czy ma jakiegoś staruszka, powiedziała mi, ze ma 5 latka:evil_lol:

No to taki aqrat w wieku Gordona. Może nie zamęczy Zośki?:diabloti: