Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Skiqqer, dzieki!

dla wyjasnienia dodam, że zośka na tych fotkach jest juz całkiem czysta :evil_lol:.
wszystko przez wiewiórkę. była po drugiej stronie kanałku, złośliwa małpa. a zośka jakos nie zajarzyła, ze jest kanałek pomiędzy nimi. pełen smolistej, gęstej, czarnej substancji :cool1:.

zocha była czarna jak smoła do połowy, na zdjęciach juz troche strzepała...
jak tylko wpadła w kanałek, to zawróciła, zszokowana, że skończył się grunt :crazyeye:.

miałam troche prania, przyznaję :evil_lol:

Posted

O qrcze, Zosia zrobiła sobie czarne psemka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu:

Nie cierpię otwierać linków do fot:razz: Czemu leniuszku nie wstawiłaś gotowych obrazków?:razz::diabloti:

Posted

elmira napisał(a):
Czy to Baraczek?

Barak był na wizycie po adopcyjnej . Jak chłopak sam nie pojedzie to SBD nie przyjedzie do niego . Obiecywała w lato spacerek nad rzeką że przyjedzie z Zosią . Powiem tak SBD to kłamczuszek:evil_lol:

Posted

no, zosia ma coś z bulwy ona jest taka cieleśnie zwarta :evil_lol:. same mięśniory.

marlena, fcale nie kłamiem, tylko samochodu nie posiaduję i nie wyszło..... :placz:
a barak to już którąś z kolei wizyte poadopcyjną odbębnił. powiem wam, że teraz piewrszy raz nie chciał sie ze mną przywitać, z zoska jedynie, w tyłku mne miał. cham :shake:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
no, zosia ma coś z bulwy ona jest taka cieleśnie zwarta :evil_lol:. same mięśniory.

marlena, fcale nie kłamiem, tylko samochodu nie posiaduję i nie wyszło..... :placz:
a barak to już którąś z kolei wizyte poadopcyjną odbębnił. powiem wam, że teraz piewrszy raz nie chciał sie ze mną przywitać, z zoska jedynie, w tyłku mne miał. cham :shake:

Ale wiesz co jak tak patrze sobie za okno jak ten śnieg sypie to mi sie zima kojarzy z adopcją Baraka , jak przyjechałyście watachą ze wściekłym Yoorkiem a ja sie bałam że tego kastingu nie przejdę :evil_lol: .

Posted

sleepingbyday napisał(a):
2 grudnia zdaje sie rocznica będzie. ostatnio znalazłam umowe, jak porządkowałam papiery.

Nie ja Baraka wzięłam do siebie pod koniec stycznia albo na początku lutego . Miedzy świętami a nowym rokiem Skubiego ktoś nam ukradł pamiętasz co CI mówiłam i dopiero jak Olek zaczał płakać strasznie za nim to zaczełam szukać psa i długo nie szukałam , najpierw schrony obdzwoniłam w okolicy ale mnie jakoś zmyli a póxniej znalazłam cos czarnego z piłką na allegratce pamietam nawet tytuł " tańczący z busami"