sleepingbyday Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 i jeszcze genialniejsza zosia :loveu: Quote
Chandler Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 sleepingbyday napisał(a):i jeszcze genialniejsza zosia :loveu: Noooo...:loveu: Genialna, piękna i w ogóle :cool3:. Quote
Chandler Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Chandler']Noooo...:loveu: Genialna, piękna i w ogóle :cool3:. No ja sobie wypraszam... Jak inni użytkownicy forum piszą miłe rzeczy o Zosi, to Ty im SBD rozdajesz emotki z serduszkami. A mi nic nie dalaś...:placz: Znowu muszę się obrazić :obrazic:. I nie próbuj mi dawać teraz, bo już za późno...:p Edit I jeszcze mam pytanie - czy dzisiaj się spóźniłaś ;)? Quote
sleepingbyday Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 :sleep2: zaspałam, to przez ciebie..... a ty chcesz serduszka!!!! Quote
Chandler Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Byś się wstydziła takie rzeczy publicznie pisać :cool1:. A niby co ja z Tobą w nocy robiłam, jak ja w Poznaniu jestem, a Ty w stolycy wielkiej. Serduszka chcę..., a właściwie już nie chcę:obrazic: , bo wyproszone się nie liczą...:shake: Quote
sleepingbyday Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 mamy teraz globalna wioskę, odległość nie ma znaczenia. żadne tam wyproszone: Quote
Chandler Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Małpa...:motz: I żadna tam globalna wioska :Poland:... Quote
sleepingbyday Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 serce jak dzwon, a ta się awanturuje :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Oooooooooo, tu widzę wontek anatomiczny się rozwija:crazyeye::evil_lol: Quote
Chandler Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Takie serce powinnam dostać [FONT=Small Fonts][/FONT], a nie jakiś przedruk z atlasu anatomii :cool1:. Pomimo oczywistej obrazy pozdrawiam bohaterkę tego świtaśnego blogasika - Zofię. A jak Zofia ma na drugie? Quote
sleepingbyday Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 zosia ma kilka drugich imion :loveu:. jedno znasz - bzibzia :cool3:. poza tym - mozzarelka, kluska (i wredna kluska), cipcia, świnka, zofiol, dziewczynka... a teraz specjalnie dla ciebie: Quote
Chandler Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='sleepingbyday']zosia ma kilka drugich imion :loveu:. jedno znasz - bzibzia :cool3:. poza tym - mozzarelka, kluska (i wredna kluska), cipcia, świnka, zofiol, dziewczynka... Ciudnie, no ciudnie...:mdrmed: Za "specjalnie dla mnie" dziękuję, a ten łańcuch i klóda to po co? Quote
sleepingbyday Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 jest to symbol oddania :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Chandler napisał(a):Ciudnie, no ciudnie...:mdrmed: Za "specjalnie dla mnie" dziękuję, a ten łańcuch i klóda to po co? Ten łańcuch i kłuda to symbol niewoli na wieki;):loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 jak już to kłóda :eviltong: matko, wklejam serce, źle, wklejam drugie - też nie dobrze. zaraz wkleję jelita z tego wszystkiego i dopiero będziecie sie mieć z pyszna... Quote
Chandler Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A miały być zdjęcia z Sopotu...:roll: Jak wrócę za chwil kilka to będzie Zosiaczek na piaseczku? A może brykający pośród morskich fal? Quote
Chandler Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A ja wyjeżdżam jutro, to mam szansę pooglądać...:multi: Quote
sleepingbyday Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 obiecana plażująca zośka patrz, jakiego mam patyka! ale to wszystko zaniedbane, tyle kopania :roll: Quote
sleepingbyday Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 i poranne (ok 5.00) zdjęcia żaglowców róznica, miedzy niszczycielem, a żaglowcem. nie ma porównania, prawda? Quote
Sasza Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Doginka napisał(a): Zocha jes piemkna:) i wcale nie gruba (tylko nogi ma troche grube:evil_lol:, czy tam umiesnione) A na tej fotce ktos zoche zauwazyl? ogonek jak kotek; a pancia hipnotyzuje;) Quote
sleepingbyday Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 no, w końcu ktos sie odezwał i to prawie mądrze :evil_lol:. o zosi nogach da sie powiedziec to, ze sa krótkie, krzywe i śliczne. Quote
marlenka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Chandler Ty lizusie:evil_lol:. Trzeci wątek gdzie się SBD podlizujesz :angryy: Quote
sleepingbyday Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 nie, od razu po koncertach pojechalismy obejrzec, zeby tłumów uniknąć. zosi mam więcej, ale wszytskie wiesz, - zosia kopie piasek albo kica za patyczkiem. lepiej mniej, niz za duzo. choc zosi nigdy za dużo :loveu:. ale niedługo doginka wstawi jakies z parku to bedą kolejne fotencje. POSTY SKACZĄ< NIHIL NOVI> Quote
Recommended Posts