elmira Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 To to pewnie prodiż (prodziż?) jest. Ten wątek niebezpiecznie ewoluuje:megagrin::evilbat: Quote
Doginka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ale tu się wesoło robi:diabloti: Widziałam pojemnik na sp... na jajka?, wąsy?:evil_lol: I to użądzenie na naleśniki???:evil_lol: Nieeeeee:shake: Ja wiem:multi: To są narzędzia kaźni:diabloti::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 doginka, jestes blisko. z naleśnikmi nie kaźnią :cool3: Quote
elmira Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 sleepingbyday napisał(a):doginka, jestes blisko. z naleśnikmi nie kaźnią :cool3: Tam chyba jeszcze jest Bier? Nie wiem, może jakieś wafle? Maca dla piwoszy? Placki na piwie?:hmmmm::mdleje: :cool3: Nie wiem, co może byc jeszcze takie płaskie i z takich składników. Quote
diuna_wro Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 sleepingbyday napisał(a): ale się uśmiałam. :roflt: Quote
sleepingbyday Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 :evil_lol::evil_lol: witamy diunę :p Quote
sleepingbyday Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 i co, nikt nie wie, co to jest to coś na zdjęciu :razz:? może babć zapytajcie? Quote
marlenka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Zosia jak słodziutko wygląda . Uśmiech od ucha do ucha :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
sleepingbyday Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 o matko, nie wiecie, co na tym zdjęciu jest, naprawde???? Quote
alicjazar Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Zośka jest psią pięknością! Nie rozumiem czemu zawsze pisałaś, że jest pokraczna. Wydało się oszustwo. :eviltong: Jest urocza! :loveu: Moje psy by ją zacałowaly. :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 ja!?!?! o zośce, że pokraczna?!!?!? gdzie tak pisałam!?!??! jak tak gdzieś napisałam, to niech mi ręka uschnie :angryy:. no, mam nadzieję, ze wkońcu będzie okazja do zacałowania zośki. ale obawiam sie, ze nic dobrego z tego nie wyjdzie. ona nawet lubi jamniki, co sie objaweia tym, że raczej ich nie gryzie.... :cool3: Quote
alicjazar Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Np. "(...)ja uważam, ze moja zosia - przydługa, z krzywymi i za krótkimi nogami jest(...)" "o mader. gacek ma usmiech jak zośka :diabloti:" -o skrajnie nieapetycznym uśmiechu Gacka :eviltong: Na podstawie tego typu wypowiedzi myślałam, że Zosia jest wyjątkowym pasztetem :evil_lol:, a tu taka niespodzianka. ;) Quote
sleepingbyday Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 manipulujesz wypowiedzią :razz: :evil_lol:!!! nie wrzuciłas całego cytatu :eviltong:! obiektywnie - zosia jest przydługa, nogi ma za krotkie - ale co z tego, i tak jest najpiekniejsza! nie pisałam, ze to pasztet, tylko, ze bóstwo, mimo pewnych niewymiarowych składników :evil_lol:. ja wszędzie pisze, ze jest najładniejsza na dogo :loveu:. taki fakt i musicie się z tym pogodzic :eviltong:. szkoda tylko, ze nie przepada za psim towarzystwem. długo sie przyzwyczaja. gacek ma fory jako jamnik, ale i tak nigdy nie wiadomo, czy bedzie miała akurat ochotę na zapoznawanie się :roll:. obaczym! Quote
marlenka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ja wszędzie pisze, ze jest najładniejsza na dogo :loveu:. taki fakt i musicie się z tym pogodzic :eviltong:. Jak chcesz zobaczyć najładniejszego psa no dogo wejdz na watek Baraka Quote
sleepingbyday Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 ale to pies, nie suczka.... o ile pamiętam ;) ale i tak barak, choc go kocham, ma w urodzie konkurencję na dogo - wojtusia, ksywa pudzian - mój ulubieniec przecudny: Quote
marlenka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ola skad taką śmiesznotkę wzięłas . Cudne stworzonko . :loveu: Quote
sleepingbyday Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 to jest wojtuś z przytuliska w łomiankach, już długo czeka, bardzo długo, a to taki pozytywny psiak, z charakteru również. teraz ma zaćmę na jedym oku, już nie będzie na nie widZiał...... choć to już dziadek, ale calkiem jary. dom dla niego to moje marzenie - ale tylko najlepszy, taki ze zlotymi sercami i złotymi klamkami. senne marzenie :cool1: Quote
sleepingbyday Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 dom dla wojtusia przejdzie jedną z najostrzejszych selekcji, wiem, bo jego opiekunki go uwielbiają i jest oczkiem w głowie. łatwo nie będzie. a i tak chętnych jakos nie ma... :shake: Quote
marlenka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Oj z klamkami nie przesadzaj z tymi klamkami chyba ważne aby były złote serca. :loveu: Quote
sleepingbyday Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Gosiapk napisał(a):Zocha, piękna jesteś :) :loveu::loveu::loveu: dziękujemy za komplementy! ja to zosi zawsze powtarzam, ze jest najpiekniejsiejszą sunia na świecie, a ona ma minę, jakby to było oczywiste :eviltong: Quote
marlenka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 sleepingbyday napisał(a)::loveu::loveu::loveu: dziękujemy za komplementy! ja to zosi zawsze powtarzam, ze jest najpiekniejsiejszą sunia na śiwecie, a ona ma minę, jakby to było oczywiste :eviltong: Ciekawe po kim Zosia tą skromność przejęła:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 :niewiem: to musiał być jakis znajomy piesek w cichym kącie Quote
marlenka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Albo Pani :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 niemozliwe. ja się sama dziwię, skąd to jej sie wzięło. ja jestem wybitnie skromną osobą. wy-bi-tnie! :eviltong: Quote
Recommended Posts