Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ale tu się wesoło robi:diabloti:
Widziałam pojemnik na sp... na jajka?, wąsy?:evil_lol:
I to użądzenie na naleśniki???:evil_lol:

Nieeeeee:shake: Ja wiem:multi: To są narzędzia kaźni:diabloti::evil_lol:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
doginka, jestes blisko. z naleśnikmi nie kaźnią :cool3:

Tam chyba jeszcze jest Bier?

Nie wiem, może jakieś wafle?
Maca dla piwoszy? Placki na piwie?:hmmmm::mdleje:
:cool3:

Nie wiem, co może byc jeszcze takie płaskie i z takich składników.

Posted

Zośka jest psią pięknością! Nie rozumiem czemu zawsze pisałaś, że jest pokraczna. Wydało się oszustwo. :eviltong: Jest urocza! :loveu: Moje psy by ją zacałowaly. :evil_lol:

Posted

ja!?!?! o zośce, że pokraczna?!!?!? gdzie tak pisałam!?!??!
jak tak gdzieś napisałam, to niech mi ręka uschnie :angryy:.

no, mam nadzieję, ze wkońcu będzie okazja do zacałowania zośki. ale obawiam sie, ze nic dobrego z tego nie wyjdzie. ona nawet lubi jamniki, co sie objaweia tym, że raczej ich nie gryzie.... :cool3:

Posted

Np. "(...)ja uważam, ze moja zosia - przydługa, z krzywymi i za krótkimi nogami jest(...)"

"o mader. gacek ma usmiech jak zośka :diabloti:" -o skrajnie nieapetycznym uśmiechu Gacka :eviltong:

Na podstawie tego typu wypowiedzi myślałam, że Zosia jest wyjątkowym pasztetem :evil_lol:, a tu taka niespodzianka. ;)

Posted

manipulujesz wypowiedzią :razz: :evil_lol:!!! nie wrzuciłas całego cytatu :eviltong:! obiektywnie - zosia jest przydługa, nogi ma za krotkie - ale co z tego, i tak jest najpiekniejsza! nie pisałam, ze to pasztet, tylko, ze bóstwo, mimo pewnych niewymiarowych składników :evil_lol:.
ja wszędzie pisze, ze jest najładniejsza na dogo :loveu:. taki fakt i musicie się z tym pogodzic :eviltong:.

szkoda tylko, ze nie przepada za psim towarzystwem. długo sie przyzwyczaja. gacek ma fory jako jamnik, ale i tak nigdy nie wiadomo, czy bedzie miała akurat ochotę na zapoznawanie się :roll:.
obaczym!

Posted

ja wszędzie pisze, ze jest najładniejsza na dogo :loveu:. taki fakt i musicie się z tym pogodzic :eviltong:.

Jak chcesz zobaczyć najładniejszego psa no dogo wejdz na watek Baraka

Posted

to jest wojtuś z przytuliska w łomiankach, już długo czeka, bardzo długo, a to taki pozytywny psiak, z charakteru również. teraz ma zaćmę na jedym oku, już nie będzie na nie widZiał......
choć to już dziadek, ale calkiem jary.
dom dla niego to moje marzenie - ale tylko najlepszy, taki ze zlotymi sercami i złotymi klamkami.
senne marzenie :cool1:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Zocha, piękna jesteś :)

:loveu::loveu::loveu:

dziękujemy za komplementy! ja to zosi zawsze powtarzam, ze jest najpiekniejsiejszą sunia na świecie, a ona ma minę, jakby to było oczywiste :eviltong:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:

dziękujemy za komplementy! ja to zosi zawsze powtarzam, ze jest najpiekniejsiejszą sunia na śiwecie, a ona ma minę, jakby to było oczywiste :eviltong:

Ciekawe po kim Zosia tą skromność przejęła:evil_lol: