Chandler Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 sleepingbyday napisał(a): zosia dziękuje wam za zyczenia i pyta, gdzie do cholery prezenty :cool3: Nie dałaś Zosiaczkowi prezentu od nas? Tego się po Tobie nie spodziewałam :evil_lol:. Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 zapadam się pod ziemię... chandler ma rację :oops: Quote
bonsai_88 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No popatrz... a mnie namawiano wczoraj na szybki wypad do Warszawy :diabloti:. W sumie gdyby nie Smok ty bym brała Birmę pod pachę i akurat na imprezę trafiła :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 to juz drugi raz sie wymigałaś od wizyty w wawce.... :roll: Quote
Chandler Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kajtek też tutaj będzie? Zofia mi mówiła, że to bardzo energiczny staruszek :lol:. I jeszcze mówiła, że ogląda Wasze zdjęcia. Jak ja Jej "zazdraszczałam" tych fotek...:placz: Quote
sleepingbyday Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 no jasne, że będzie. a ja jak zofii zazdraszczałam!? nie masz pojęcia. dziadek przy kasowniku! Quote
sleepingbyday Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 tak, wygląda na to, że nic sie nie zagnieździło :p Quote
Chandler Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 sleepingbyday napisał(a):tak, wygląda na to, że nic sie nie zagnieździło :p ...oprócz strachu w "maminym" serduszku :evil_lol:. Ja się nie śmieję, ja tylko tak - dla rozładowania napięcia spowodowanego wypadkiem Zosi. Quote
sleepingbyday Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 to nie wypadek, tylko czynna napaść :cool1:. zosia tez sie przestraszyła, ona takie rzeczy starsznie źle przeżywa... no to ja też, bo ja mam fisia na jej punkcie Quote
Belula Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Zosieńka z biedną łapką u mnie. Pamiętasz SD, jak byłaś zła, że straszę Zośkę? Ale co ja poradzę, że ona taka fotogeniczna? Quote
sleepingbyday Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 moja slodzinka. dostala alergii na węzełki nici rozpuszczalnych i jej sie syfi, ale wszystko bedzie ok, oksykortem smarujemy. ona nie lubi zdjec, bo flesz. a od dziecinstwa fotografowana, na kalendarzu byla :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 trochę zdjęć mojego kontrowersyjnego tymczasa. pierwszy wieczór, po kapieli. padłem i śpie na kanapie. juz mnie na to nigdy nie namówią :evil_lol: a ta zosia to jest strasna, ale nie aż tak bardzo, jak na początku myslałem. patrzcie, jak trzymam ogonek - długie spacery w parku są bardzo fajne: daj mi chrupka! już! wystarczy niewiele: wykąpać i wyczesać i juz wyglądam inaczej: Quote
Chandler Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 SBD - coś jest nie tak z wielkością zdjęć chyba :hmmmm: - żebyś Ty kłopotów nie miała :cool3:. Przestawiło mi widok strony... Fajny ten Kajtuś, a Zosia przy nim jaka jest duża. ....I nie wiem, co napisać, bo sytuacja trochę dziwna jest. Quote
Lionees Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Sbd-wisisz mi flaszkę,bo miałam tylko zerknąć w Zosiną galerię...a wsiąknęłam tu na półtorej godziny:grins: Zdjęcia cud-miód,Zośka-rewelacja,pozostałe towarzystwo ludzko-psie tyż niczego sobie,a właścicielka Zofindy-superowa dziewczyna;)A Kajko uroczy "dziadziuś":razz: Normalnie aż se zaznaczyłam Zosiobloga:terazpol: :thumbs: Quote
Lionees Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 sleepingbyday napisał(a): a flaszkę to u mnie masz, nawet nie wirtualną :cool3:.: No bo ja wcale nie o wirtualnej myslałam:cool3: A przy niektórych zdjęciach,to sie prawie posikałam ze śmiechu-Zośka jest po prostu DEBEŚCIARA....jej miny,łażenie po drzewach,ta łatka na oku-fajowa suczynka:happy1: A...no i skrzynke pw se zamiotłam:p Quote
sleepingbyday Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Chandler napisał(a):SBD - coś jest nie tak z wielkością zdjęć chyba :hmmmm: - żebyś Ty kłopotów nie miała :cool3:. Przestawiło mi widok strony... Fajny ten Kajtuś, a Zosia przy nim jaka jest duża. ....I nie wiem, co napisać, bo sytuacja trochę dziwna jest. a nie wiem, zdjęcia zmniejszałam przeca przed wrzuceniem... sytuacja dziwna, ale nic to, przynajmnije nie jest nudno :evil_lol: Renata5 napisał(a):Sbd-wisisz mi flaszkę,bo miałam tylko zerknąć w Zosiną galerię...a wsiąknęłam tu na półtorej godziny:grins: Zdjęcia cud-miód,Zośka-rewelacja,pozostałe towarzystwo ludzko-psie tyż niczego sobie,a właścicielka Zofindy-superowa dziewczyna;)A Kajko uroczy "dziadziuś":razz: Normalnie aż se zaznaczyłam Zosiobloga:terazpol: :thumbs: lejesz mjut na me serce. każdy komu sie zosia podoba, leje mjut na me serce i kraśnieję jak pomidor :eviltong:. a ty się ciesz, ze nie mam czasu wrzucac fotek, bo ten blog byłby o wiele dłuższy :cool1:. a flaszkę to u mnie masz, nawet nie wirtualną :cool3:. dziadzio - hmmm, z każdym dniem młodnieje :evil_lol: bonsai_88 napisał(a):a ten maluch ta skąd :razz: a kochana, to jest skandal na całe dogo, nastawiac cie nie będę, sama sobie wyrób zdanie, jest taki wątek "Ani eutanazja ani schron...". było tam ileś nieporozumień, ale ostatnie -poadopcyjne -rulez. Quote
sleepingbyday Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 dziś rano na spacerze koleżanka sprzedała mi info, ze zośka się wszystkim na osiedlu podoba, a jedna pani, co ma starego psa, jak poznała zośkę postanowiła, że po smierci swojego na pewno jakiegos przygarnie. taki to zofia ma wpływ :evil_lol:. tylko nie wiem, która to pani :cool1: Quote
Chandler Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No bo Zosia jest psześlićna, mądrunia, mnium, mnium, mnium, lizu, lizu, lizu...:loveu: tylko nie wiem, która to pani :cool1: Zrób plakaciki na osiedlu, że poszukujesz Pani, która SŁUSZNIE zachwyca się Zosią :evil_lol:. PS Och, te mamusie zapatrzone w swoje pociechy :lol:. Quote
sleepingbyday Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 hehe, poszukiwani zosini fani :cool3: Quote
Doginka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No jakie piękne foteczki pół liska:loveu: Ola, zrobiłam foty tej karteczki o trującej substancji!!!:cool3:Ciekawe, czy z ta trucizną to nie blefff:crazyeye: Quote
Recommended Posts