Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sleepingbyday napisał(a):

zosia dziękuje wam za zyczenia i pyta, gdzie do cholery prezenty :cool3:

Nie dałaś Zosiaczkowi prezentu od nas? Tego się po Tobie nie spodziewałam :evil_lol:.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kajtek też tutaj będzie?
Zofia mi mówiła, że to bardzo energiczny staruszek :lol:. I jeszcze mówiła, że ogląda Wasze zdjęcia. Jak ja Jej "zazdraszczałam" tych fotek...:placz:

Posted

tak, wygląda na to, że nic sie nie zagnieździło :p

...oprócz strachu w "maminym" serduszku :evil_lol:.

Ja się nie śmieję, ja tylko tak - dla rozładowania napięcia spowodowanego wypadkiem Zosi.

Posted

moja slodzinka. dostala alergii na węzełki nici rozpuszczalnych i jej sie syfi, ale wszystko bedzie ok, oksykortem smarujemy.
ona nie lubi zdjec, bo flesz. a od dziecinstwa fotografowana, na kalendarzu byla :eviltong:

Posted

trochę zdjęć mojego kontrowersyjnego tymczasa.

pierwszy wieczór, po kapieli. padłem i śpie na kanapie. juz mnie na to nigdy nie namówią :evil_lol:

a ta zosia to jest strasna, ale nie aż tak bardzo, jak na początku myslałem. patrzcie, jak trzymam ogonek - długie spacery w parku są bardzo fajne:

daj mi chrupka! już!

wystarczy niewiele: wykąpać i wyczesać i juz wyglądam inaczej:

Posted

SBD - coś jest nie tak z wielkością zdjęć chyba :hmmmm: - żebyś Ty kłopotów nie miała :cool3:. Przestawiło mi widok strony...

Fajny ten Kajtuś, a Zosia przy nim jaka jest duża. ....I nie wiem, co napisać, bo sytuacja trochę dziwna jest.

Posted

Sbd-wisisz mi flaszkę,bo miałam tylko zerknąć w Zosiną galerię...a wsiąknęłam tu na półtorej godziny:grins:
Zdjęcia cud-miód,Zośka-rewelacja,pozostałe towarzystwo ludzko-psie tyż niczego sobie,a właścicielka Zofindy-superowa dziewczyna;)A Kajko uroczy "dziadziuś":razz:
Normalnie aż se zaznaczyłam Zosiobloga:terazpol: :thumbs:

Posted

a flaszkę to u mnie masz, nawet nie wirtualną :cool3:.:

No bo ja wcale nie o wirtualnej myslałam:cool3:
A przy niektórych zdjęciach,to sie prawie posikałam ze śmiechu-Zośka jest po prostu DEBEŚCIARA....jej miny,łażenie po drzewach,ta łatka na oku-fajowa suczynka:happy1:
A...no i skrzynke pw se zamiotłam:p

Posted

Chandler napisał(a):
SBD - coś jest nie tak z wielkością zdjęć chyba :hmmmm: - żebyś Ty kłopotów nie miała :cool3:. Przestawiło mi widok strony...

Fajny ten Kajtuś, a Zosia przy nim jaka jest duża. ....I nie wiem, co napisać, bo sytuacja trochę dziwna jest.

a nie wiem, zdjęcia zmniejszałam przeca przed wrzuceniem...
sytuacja dziwna, ale nic to, przynajmnije nie jest nudno :evil_lol:

Renata5 napisał(a):
Sbd-wisisz mi flaszkę,bo miałam tylko zerknąć w Zosiną galerię...a wsiąknęłam tu na półtorej godziny:grins:
Zdjęcia cud-miód,Zośka-rewelacja,pozostałe towarzystwo ludzko-psie tyż niczego sobie,a właścicielka Zofindy-superowa dziewczyna;)A Kajko uroczy "dziadziuś":razz:
Normalnie aż se zaznaczyłam Zosiobloga:terazpol: :thumbs:

lejesz mjut na me serce. każdy komu sie zosia podoba, leje mjut na me serce i kraśnieję jak pomidor :eviltong:. a ty się ciesz, ze nie mam czasu wrzucac fotek, bo ten blog byłby o wiele dłuższy :cool1:. a flaszkę to u mnie masz, nawet nie wirtualną :cool3:.
dziadzio - hmmm, z każdym dniem młodnieje :evil_lol:

bonsai_88 napisał(a):
a ten maluch ta skąd :razz:

a kochana, to jest skandal na całe dogo, nastawiac cie nie będę, sama sobie wyrób zdanie, jest taki wątek "Ani eutanazja ani schron...". było tam ileś nieporozumień, ale ostatnie -poadopcyjne -rulez.

Posted

dziś rano na spacerze koleżanka sprzedała mi info, ze zośka się wszystkim na osiedlu podoba, a jedna pani, co ma starego psa, jak poznała zośkę postanowiła, że po smierci swojego na pewno jakiegos przygarnie. taki to zofia ma wpływ :evil_lol:. tylko nie wiem, która to pani :cool1:

Posted

No bo Zosia jest psześlićna, mądrunia, mnium, mnium, mnium, lizu, lizu, lizu...:loveu:

tylko nie wiem, która to pani :cool1:

Zrób plakaciki na osiedlu, że poszukujesz Pani, która SŁUSZNIE zachwyca się Zosią :evil_lol:.

PS
Och, te mamusie zapatrzone w swoje pociechy :lol:.