Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zosia była dziś u wetki, dostała antybiotyk, nowy, lepszy fartuszek, stan oceniony na dobry. wetki pies męczył sie do zdjęcia szwów. u zosi tez tak może być....
w ogóle wizyta u wetki miała dziś konsekwencje. szukamy pinie budy dla staruszka onka. jak nie -igła. zalinkuję, jak zrobie watek...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

troszku... jednak póki ją bedzie ciagnąć, to będzie panikowac. ona nie chce wstawać, bidulka... ale jak sa goście, to jest zadowlona. wita ich i idzie sie połozyc od razu.....

jutro dziki kawałek zosi leci do niemiec na badanie... :diabloti:

Posted

Jak tam Zosieńka? Dlaczego nie ma wieści?

W avatarku mam 3 cairn terriery - Chandlera, Cler i Walkera. Moje ci one są i uwielbiam je. Wadomo :cool3: - to najpiękniejsze i najmądrzejsze szorstaki na świecie. Nie rozumiem dlaczego inni mówią to samo o swoich psach :roll::evil_lol:.

Posted

zoska dzis o wiele lepiej, w końcu zaczyna byc sobą, chce się bawić i nie rozumiem, dlaczego nie wolno skakać :crazyeye:. to dziś rano ktoś prawdziwą zośke, podrzucił.. w niedzielę zdejmujemy szwy.

cairn teriery - to takie terierowe zawziętaki, tak??? trudno uwierzyć, ale daaaalecy zosini kuzyni :loveu:

Posted

Fakt - trudno uwierzyć - patrząc na ich wygląd, ale pewnie temperament mają podobny. Moje szorstaki codziennie nam przypominają, że mieszkamy z terierami :lol:.

Zosia wróciła do Ciebie z dalekiej podroży SBD - wszystko wraca do normy. Za chwilę już nie będziecie pamiętały o operacji.

Posted

dziś jest druga rocznica adopcji zośki :loveu::loveu:

moja słodka mozzarelka przyjechała do mnie 16 lutego 2007.

a czuje sie lepiej, wczoraj zdjęte szwy, bardzo ładnie się goi. ma zakaz biegania jeszcze przez jakies 2-3 tygodnie (bidulka).

Posted

SBD nie ma na dogo, pewnie imprezuje z Zośką...
Taka rocznica!
Już widzę, jak obie, chwiejnym krokiem wracają ze spaceru, padają na łóżko w objęciach i ze łzami w oczach wspominają pierwsze wspólne chwile... Zośka, ty szczęściaro!