Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

święte słowa :shake:

Gacek na diecie... lalala :siara:
biedak nawet zgwałcić Diego nie może, bo:
a) jest za mały... :roll:
b) doopa mu ciąży...

Posted

moon_light napisał(a):
:icon_roc: od prawie 20 lat mieszkam na saskiej kępie... bywam też z psem/psami w skaryszewskim...ale w życiu nie widziałam tej waszej łączki :-o

za skaryszakiem w strone kinowej jest od razu drugi park, własnie taki bardziej łąkowy. parki oddziela miedzynarodowa i oczyszczalnia.
łączka to mało powiedziane, to jest łąka.

moon_light napisał(a):
Chyba niewymiarowe towarzystwo ;), Fifi by się nie odnalazł :eviltong:

phi. jest rodezjan togo, dożyca cielęcina, duzy bokser tajfun, haszczaki... dajemy radę... zoska sie przyzywczaiła do duzych psów, te które zna, toleruje, one szaleją sobie, a ona lata za piłeczką.

Posted

sleepingbyday napisał(a):

phi. jest rodezjan togo, dożyca cielęcina, duzy bokser tajfun, haszczaki... dajemy radę... zoska sie przyzywczaiła do duzych psów, te które zna, toleruje, one szaleją sobie, a ona lata za piłeczką.

czego tam nie ma... :roll::p

Posted

sleepingbyday napisał(a):

a mój extymczas kika (ex śliwka) miała we wtorek sterylkę.

właśnie przeglądałam jej foty na kompie i myślałam co u niej :)

Posted

Ależ ta Zosia mega super jest :loveu::loveu: Niesamowite umaszczenie.

Pablusio już całkiem inny pies. Zostało tylko to,że antybiotyki i ta cała nosówka wyjałowiły brzusio i najprawdopodobniej do końca życia będzie musiał jeść RC Intestinal :roll: Jak zje choćby odrobinkę czegoś innego to od razu kooopale śluz + krew.albo sama krew :-(
No ale na RC jak nowy pies :evil_lol::evil_lol:
Obiecujemy,że będziemy rozgościujemy się galeryjce. :cool3:

Posted

o rety, to poważne te skutki uboczne, jak do końca zycia jendo żarcie... ponoc tych nerkowych karm troche jest, oby sie okazało, ze każde sa dla niego dobre, to choc będzie mógl zmienic smak od czasu do czasu... a ciasteczka jakies, smaczki - może choc czasem?

wiadomo, że najwazniejsza jest ulga, że tak sie skończyla ta historia...
a ja czekam na wasze nowe fotki - bo robicie je świetne.
zosioblog ostatnio zaniedbany, bo szaljee na psach w potrzebie, ale raz na jakis czas zawsze cos będzie.

Posted

RC Intestinal jest na brzusio nie nerki :evil_lol:
Może jeść tylko i wyłącznie to :shake: próbowałam z innych marek na zaplenia jelit itp. Efekt taki sam jak przy kurczaczku, ryżyku itp :placz:
No ale szczęście w nieszczęściu,że lubi tą karmę i ,że jest malutki,bo aż tak duże koszta nie są hehe
Co do zdjęć to ciężko się robi je Pablowi, bo jest wielkości orzeszka włoskiego :cool1: I muszę albo się kłaść albo nie wiem co. I aparat ma problemy ze złapaniem ostrości czegoś tak małego hehe
No ale postarmy się o coś nowego
Pozdrawiam!!!

Posted

byłam "ze zosią" u jagielskiego w piatek. niestety musimy wyciąć śledzionę.
po swiątecznej przewałce mam zrobić jeszcze jedno usg do porównania (osttanie było w sierpniu) i mam mu przefaksowac. potem rtg klatki piersiowej, ekg chyba no i morfologia i... pod nóż.... :placz:
boje sie jak cholera... moja maleńka kochana zosinka...

Posted

[quote name='bonsai_88']SBD dobrze będzie, zobaczysz :cool3:... na pewno ci Zosinkę wyleczą, postawią na nogi, przywrócą do stanu idealnego :multi:

oby, bonsai, oby. ale że będę z nerw umierac, to wiem na bank...

[quote name='diabelkowa']wpadlam do waszej galerii bo chcialam zobaczyc kto to taki robi rozroby w watku o multicytatach w administracji:evil_lol:

żadnych rozrób juz nie robię, bo wykupiłam abonament i mam multicytację ile dusza zapragnie, czego dowodem jest ten post. krótko mówiąc- problem techniczny sie rozwiązał :diabloti:.

jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o...? :cool3:

witamy witamy swoją droga na spowolnionym ostatnio zosioblogu

[quote name='orpha']o matko i córku a coz to za cudo na banerku u Diabełkowej ???? :O

tu się zgadzam - czy to aby pies :crazyeye:? wygląda jak krasnal -wilkołak, ale disnejowski wilkołak, bo dobry :loveu:.
Niesamowity jest!!!!